Üdv az uraknak. Gondoltam először ide. Eladnám a kis láncocskámat. Még mocin nem volt. Csak egyszer amikor rápróbáltam. Ő egy ABUS lánc lakattal, 2 kulcsal. Ahogy néztem hasonlót most olyan 62 forintért vesztegetnek. Én 50-ért adnám..
Na urak! Elkészült a gép. Nagyon beteg lett :))) -1+2
A kuplungom konkrétan olyan h nem érzem h behuzom pedig az R-es komplett kuplung ment bele plusz a hidraulikus oldal. A hátsó fék satu az elsőről majd hétvégén nyilatkozom. Nagy a boldogság ;)
Sziasztok.
Nincs valakinek véletlenül felesleges dobja? A gyárival nem jön ki a motorom egyénisége :) Szombaton én is szert tettem egy TL-re, úgyhogy lesz még szerintem pár kérdésem, amennyiben nem gond :)
oks, bár ha Attinak (japanunicorn) van veztengelye, akkor vele jobban jársz. Mindjárt össze is tudja neked rakni a motort.
ECU-ban is van még egy kábel amit el szoktak vagdosni. Talán meglesznek azok a loerők.
Valakinek amúgy első gumi?Igen szép állapotú ;) Az újban van 4,8mm
Bridgestone S20 120/70-17 méretben. ;)
A kuplungom konkrétan olyan h nem érzem h behuzom pedig az R-es komplett kuplung ment bele plusz a hidraulikus oldal. A hátsó fék satu az elsőről majd hétvégén nyilatkozom. Nagy a boldogság ;)
Nincs valakinek véletlenül felesleges dobja? A gyárival nem jön ki a motorom egyénisége :) Szombaton én is szert tettem egy TL-re, úgyhogy lesz még szerintem pár kérdésem, amennyiben nem gond :)
ECU-ban is van még egy kábel amit el szoktak vagdosni. Talán meglesznek azok a loerők.