Nem! A balost kell atrakni. De mondom meg1x ha termisztat hazat veszel az erzekelovel akkor csak a csatit kell atdugnod a hazra az erzekelo maradhat a hutobe mint egy dugo. De ha erzekelo nelkul veszed akkor erzekelostol beletekered a hazba es a hutonel mmeg ledugozod valamivel
igen.
Nekem egy TLR vagy már nem is tudom SV1000 termosztát házam van. Abban benne volt és csak a csatit dugtam rá és finish + kiépítettük a kis kört ami a termosztát házból kijövő kis csöcs és a vízpumpa és a hűtő közé van bekötve.
valahogy így: (google-s képek)
Tl jano! Üdv! Nemakartam hogy ilyen vitába torkoljon a beszèlgetèsünk! Nagyon sajnálom! Nemvagyok egyszerü eset tèny! Nemvolt dolgom ilyen motorral amit a gyár kiad ès othon modositani kell rajta hogy jó legyen ahogy kell! Mindenhol hall mindent az enber kinek fogadja a tanácsát? Egyik ezt mond a másik azt ,egyik aztmondja alakitsd a másik hogy ne!!!!? Igy nehèz! Kètütemübe nemlenne gond . de ez a motor más! Ha megbántottalak valamivel akor bocs!!!!!!!!!
Igazad van teljes mértékben. Akinek eddig segítettem annak ezután is fogok, ha megkeres, de hogy aki ide téved az azt csinál a motorjával amit akar az biztos. Ha annyi esze van akár paplannal is kibélelheti a vízhűtőt.Valójában nem az én gondom, nem nekem lesz jobb, vagy rosszabb
Tljano! Velemis lehet beszèlni! Igen ènkèrtem segitsèget! Valamejest kaptamis! 100 km röl anyit bármi lehet a motorral szerelès közben imiatt ott kell hagyam hazais kell jutnom èsaztán megin vissza! Èn nem ezèrt regisztráltam hogy bárkivelis vitatkozam. A szerelö szakma olyan mint horgász a kocsmában ! Szó nemvolt hogy ingyè csinálnak bármitis! De nemis èrdekel a motor csupasz de jó lett! Te összetöröd tiedis csupasz lesz! Bár vagy akora fan hogy másik motor árát ráköltöd ! Hát az ènmotorom igylett megoldva! Nálam a motor nem a pènzröl szól minèl csicsásabb legyen ,hanem tudjam èlvezni !!!!!! Tudod egy hètalat egy èrtelmes választ kaptam a höfokra nem töled! Ha tudom ilyen ködös vagy nemis irtamvolna. Legyen szèp napod
Nekem egy TLR vagy már nem is tudom SV1000 termosztát házam van. Abban benne volt és csak a csatit dugtam rá és finish + kiépítettük a kis kört ami a termosztát házból kijövő kis csöcs és a vízpumpa és a hűtő közé van bekötve.
valahogy így: (google-s képek)
Április 29-30-i hétvégén valami? Május 1 hétfőre esik szóval... ;)
JAVÍTOTT!!
20/223-1420