Hihetetlen, hogy a hirdetett két kékes motor mekkora egy hulladék, bontószökevény. Tulajok helyében pénzt se mernék kérni értük. Fél országot bejartuk, de végére csak lett :D
Orosházi mar telefonon is engedett, de ha lobogtatjuk a pénzt akkor talán a feketéből is engednek. Haverom nem az a motorszerelos fajta igy inkább ad többet egy problémamentes tl-ért. Úgyis en fogom neki szervizelni szerintem. Magamat sem akarom szopatni :D
Tegnap kipróbálta az enyém és hat a superduke után is inkább tl-t venne :D ennyit a fos ktm-ről
3 tulajdonosa volt (2001-2007 ig az elso, 2007-2012-ig a masodik...2012-2015ig a 3. Most ugy tudom all a hivatali informaciok szerint) a km garantalt...szerintem forintba szamolva olyan 850 korul ki lehetne csavarni a gazda kezebol
Hát én sajnos nem tudok eladót. Szerintem amik most vannak fent, azok javarészt túlárazottak. Vagy nem tudom. Az egyik sárga ha jól tudom Borcsa régi motorja. A többit nem ismerem. Esetleg kérdezzétek meg Ati - t, hátha tud valamit olcsón.
Tegnap kipróbálta az enyém és hat a superduke után is inkább tl-t venne :D ennyit a fos ktm-ről
Tud valaki ezen kivül TLR-t eladót? Állapot fontosabb, mint az ár.
Elf Mototech 10w50
brake lever