Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motul 15w50-el darabosabb volt de motul már többet nem fog a gépbe menni...
Őszintén szólva nem igazán vettem észre különbséget azonos márkán belül 10w50 és 15w50 között.
igen
kerék és lánckerék közé?
igen oda kéne
Hátsó kerékhez?
Sziasztok!A képen látható távtartót keresem,esetleg van valakinek?
Sracok ki hasznal 15w50-et? En 10w50 parti vagyok de kiprobalnam az eneos 15w50 olajat...
A laposabbik verzió jobban tetszik. Talán erősebb. (De sose legyen szükség rá)
Itt egy másik, ami nekem jobban is tetszik mint a Vanzuki cucc.
Pedig én aztán elég nagy Vanzuki fan vagyok.
Dánkebite
Inkább a blokkot üsse ki, de az idom maradjon szép
Üdv! Kérdés. TLR- nél, hová lehet bukógombát rakni, a blokk könyékére. Tudom nem szép, csak inkább az csattanjon mint az értékes részek.
Abban az esetben bírják ha ventilátorról kapnak rendes hűtést. Ha az nem elégséges, akkor túlmelegszik a motor és így terhelve nem épp vitamin a blokknak.
Padozáskor minden motort eléggé megkinoznak, de birjak ezek. Kompresszió lehetett egy rosszul záró szeleptől is kevés.
Hova tűnt belőle a kompesszió? Mit meséltél tavaly, Ágó szétpörgette melegen a fékpadon?
A második tulaj elmondása szerint elhárított minden hibát.Vez.mű,lánc csere,szelep állítás,szinkron.AGO csak suzuki efi-t rakott bele+belőve.Azért adtam el mert híja volt a kompressziónak 7.Ettől eltekintve ment mint a barom.Óra szerint 290 mentem vele nem egyszer.
Hmm akkor nekem lehet a szakdoga miatt volt olcsóbb meg h csak sima oval! De nagyon képben van mondtam az ember! Profi munka lesz az biztos ;)
Vagy inkább "Ágó mester" kártevését nem akarták javíttatni a "papírkutyák", inkább szabadulnának tőle. Így vegyél szép, megkímélt használt motort magyarországon. :
(
3év alatt 3 gazda.A tulajokat nem fogta meg a TL fíling(papírkutyák).A papírokat is megmahinálták,mert nálam még 99-es volt a gép(festése is az).A kipufogót leadtam JANÓ kipuf szervízbe,palástolás+tömés 20.000ft/db 3hét .Korrekt fazonnak látszik a tulaj.Képben van nagyon.
Én a mintát hagytam el a hátsó gumiról
Asszem holnap lefüstölöm a maradékot.
Jelentem én is!:D 1tankal kicsaptam és a bal hátsó indexet meg elhagytam:/ Éves szinten 2pár minusz....