Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki TL 1000
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
.......
Másfél tankig el is jutottam
Király az idő, a hó is elolvadt a hegyekről.
imrufo
imrufo
Nekem is ez a terv nagyjából.
.......
Én már elővettem, loporoltam és átnéztem. Szerintem 1 tankot legalább eltolok ma :D de inkább kettőt :D
dallosj
Meghoztuk a jóidőt! Gondolom mindenki gurul ezerrel! Én természetesen bent rohadok a melóhelyen!
dallosj
Szevasz!
Úgy látom a volt sárkányod ismét gazdát keres.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_r-9984055
.......
Motorozok
.......
Jólvan, akkor majd szólj. Általában mindig motorozik ha jo az idő.
cuskater
Jó lenne, de sehogy sem jó. Nem leszek itthon, meg a dobok is csak keddre lesznek meg. Persze ha amúgy ráérnék feltenném a gyáriakat.
.......
Holnapra melegebbet mond. Kaja utan tuti megyek egy rohhonc lékát, vagy másfele is. Ha akarsz jönni dobj egy privatot :)
imrufo
Jah. Pont innen van.
bikeking
HEllo !
Valaki meg tudja mondani 100 % pontossággal hogy TLS főtengelyt belerakhatom e TLR be, és teljesen jól fog működni, passzolni?
Köszi
.......
Az biztos.
kistrojak
http://www.ebay.com/itm/RADIAT...
Van ára, de eszméletlen jól néz ki :)
.......
neee, azt honnan?
Csináltattad?
imrufo
Heti tuning
.......
cégben
.......
Hát ja, itt a végbe ezek a barmok néha a biliacélt se tudják meghegeszteni rendesen
Luká
Plusz az ilyen vékony falú lemeznek tökéletesen kell illeszkedni különben teljesen mindegy milyen kis árammal hegesztés kijukad!
Luká
A kromot le kell rola szedni különben besalakol! Ha femtiszta akkor annak jónak kell lenni.
Luká
Igen! Valószínű nem jo pálcát hasznaltal!
.......
Na akkor azt hegessze meg az ember fia rendesen
Gondolom a gyárban hegesztés után krómoztak, ha meg hegeszted akkor a króm szépen belekerül az olvadékba, és biztos jót tesz. Elridegedett rendesen.
bigoneoszi
Ez így van. Ez a palást sem rozsdamentes lemez, hanem valami X anyagú, ami fel van gőzölve krómmal...
.......
Pontos vegyi összetétel nélkül esélytelen jo minőségben hegeszteni. TL alu alkatrészei is ilyenek. Eddig bármit hegesztettem tuti eltörött újra.
bigoneoszi
Gumi, meg tudod mi még? A lánc, ha szakaszosra van nyúlva...
❮❮
❮
…
1521 / 1781
1520
1519
1518
1517
1516
1515
1514
1513
1512
…
❯
❯❯
Király az idő, a hó is elolvadt a hegyekről.