Sima "úr" műhelyével volt nekem is hasonló tapasztalatom, nem szeretnek dolgozni. Egy negyed órás munkát(alu hegesztés) nem csináltak a srácok egy egész délután, de nem is nagyon voltak benne semmi munkában. Mi baj van a doboddal?
Üdv az uraknak! Nos a "Sima" úr elhajtott. Így hát a kérdés! Van valakinek eladó, Jobb oldali dobja? (TLR-hez) Legjobban egy Carbon Shark oválnak örülnék. De ha nincs, esetleg egy gyári pár is érdekelne. (Most nincs pííz újjra)
Épp tegnap vettem meg a brembo fékbetéteket előre. Én amióta megvettem azóta azokkal hajtom, nekem beváltak. De mondják itt a többiek, hogy az EBC talán egy kicsivel jobb, uh szerintem nem fogsz vele mellé lőni.
Sajnos hátulra most nem kaptam brembot, csak szinteres bendix volt, uh most azt kapja. A hátulja úgysincs sokat erőltetve, szerintem jó lesz az oda. Ha nem akkor csere.
Nekem versenybetét nem kéne. Jó lenne néha pályázni, de az sajnos ritkán fordul elő. Nem eszem a reklámokat, hogy "ha Rossinak jó akkor neked is!" Majd ha Rossi csapatja a Hungárián ki a városból én meg megnyerem a vb-t akkor jó lesz nekem is ami neki :D Mennyi drága szart reklámoztak így, ergal(?) lánckerék meg versenysisak meg gyorsváltó stb.
Gondolom a brembo sc versenybetét, mint olyan utcára alkalmatlan, mert csak melegen fog, de akkor nagyon. Ugyanilyennek írják az ebc EPFA HH betétet is. Nekem az utcaibb FA HH lesz.
Nem harapós. Kellemesen adagolhato. Ha kicsit húzós kicsit fog, ha nagyon akkor feljön a motor hátulja.
Gyári tokico, brembo sc meg Armstrong volt benne. Utcára ez a legjobb pályára a brembo sc, de az közútra nem jo. Armstrongot meg elégettem 2x, igy kuka lett.
Az biztos, hogy nem olcsó. Holnap meló után beugrok a forgalmazóhoz, félreraktak a nevemre egy garnitúra fa 188hh-t. A féknyergeket "elmosogattam" csilli villire, betéteket már csak be kell rakni.
Sajnos hátulra most nem kaptam brembot, csak szinteres bendix volt, uh most azt kapja. A hátulja úgysincs sokat erőltetve, szerintem jó lesz az oda. Ha nem akkor csere.
Gyári tokico, brembo sc meg Armstrong volt benne. Utcára ez a legjobb pályára a brembo sc, de az közútra nem jo. Armstrongot meg elégettem 2x, igy kuka lett.