Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor elkezdett bugyogni akkor nyitott :)
Sokat jelent, hogy szabadon van a blokk, sok hőt tud leadni. elég csak megnézni az "R"-nek mekkora hűtői vannak... Önmagában a plusz 10 ló nem igényelne annyival nagyobb kapacitást.
100 fokon, de még előtte el kezd bugyborékolni :) és amikor már nagyon bugyog akkor eléri a 100at, nem melegszik tovább amíg tejesen el nem fő. És ha még a gőzt is tudod melegíteni akkor kazánod van :)
Biza. Tavaly be se kapcsolt a ventim.
Azt nem, de ugye tudjuk mikor forr a víz :)nagyjabol.
Sztem az s-nel ezek az ertekek teljesen jok. Lenyegesen jobb a hutesuk a kevesebb idom miatt mint az r- nel. Nyaron nagy elony
olyan 90 környéke lehetett.
hőmérőt dugtál a vízbe? amúgy kb jó is úgy
Anikó = amikor.

Hülye telefon :):)
Most nézem SV-nél nem ugyanazok a paraméterek: 88 fokon nyit, 100 fokon 8mm re van kinyitva. Elvileg az enyémbe is ilyen van.
Elkezdtem főzni a termosztátot és kb akkor nyitott Anikó kezdett forrani a viz.
Két félével épitették gyárilag: (E-03, -28, -33) 74,5-78,5 foknál kezd nyitni, teljes 7mm nyitást 90 fokon éri el, a többi piacra készített: 48-52 fokon nyit, teljesen 65 fokon van nyitva. Elvileg. Gondolom, SV termosztátnál is ugyanaz.
Ahhoz sztem kell min. 90 fokos termosztat is
Elég kevés akkor az a 70-71 fok, 80-82 kéne még ilyen hidegben is.
Nalam teljesen jo a hutes
Igen van! + tlr vagy sv1000 termosztathazam van
Van kis kör a te géped hűtőrendszerében? ( A vízpumpától egy vékony cső megy a termosztátházba és a hőfok jeladó is ott van a '98as modellévtől)
Passz. Nem rémlik a furat.
Akár még igazad is, lehet. Mondjuk most megnéztem Füredről kifelé, már 72-74 fokos volt a víz. De mindegy is. Majd nyáron ha meleg lesz kiderül az igazság.
Egyebkent is az s-nek jobb a hutese
Hany lyuk van rajta?
Most ellenőriztem. 82-es, és akkor nyit amikor a viz már majdnem forr. Pont ezért nem értem. Igaz most is 170-180-al mentem. Jol hl akkor a blokk :)
Araszolni a csiga szokott.Mi inkább veretni szoktuk.A vasárnapi menet is azt bizonyította 160-200 ......240-260
Lehet alacsony hoerteku a termosztatod vagy ki van tobb helyen furva igy tobb vizet enged at.80- 88 fokos termosztat kell bele