Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem lehet normálisan meghegeszteni. Sztem ott tört el elsőnek.
Az odabasz. Ezek szerint szarul lett meghegesztve. Bár mondta a hegesztő, h speckó anyag, fröcsögött az awi alatt rendesen.
Palástcsere.
Ennek vége...
Ez tényleg jó kis lány...
Nincs mit! Remélem jó lesz!
Vas(aló)ember komoly.
Szeva.
Köszönöm a cuccot mégegyszer. És asszonykám küldi neked a képet.
ok, én is csak azt csináltam volna vele.
rakatok rá új palástot+megtömetem
Én átveszem :) Ha neked nem kell, és eladod. Valamit kezdek vele.
Martin ezer éve ezt a formát gyártja, bár már akkor is minőségi volt. Haver Sv 650-én van ilyen. Még az a kis motor is nagyon jól szól vele.
Bezony ám. Nekem 15ezret mondott a műbizonylatra. Annyit nekem megér. A dobok már meg voltak, csak papír kell.
Mi a terved vele?
Nekem ilyet anno az első gumi csinalt. Lecseréltem, megjavult a rázkódás.
Martin dobok jo minőségűek nagyon, jol is szolnak. Igény szerint műbizit meg mindent ad.
Gumi Nincs kagylosra kopva?
kókányolás kizárva
Bíztos van szentesen aki awival heggeszt rá 1 rozsdamentes foltot,alul van nem is látszik,aztán Te megtömöd gyapottal.Mi a gond ezzel?1xű üzemzavar amit javítani lehet,ez a legolcsobb javítási lehetőség de tökéletes,a drágább az uj palástolás.
lehet az is segített a dologban,hogy 160-tól rázkódik az egész motor,remeg a fejidom is.
mi lehet az oka szerintetek? 2 hete centíroztattam a kerekeket.
Ez szép!
A Blueflame nekem is hasonló volt, mondjuk ennyire nem szakadt szét.
A szegecselt plakett elengedte magát. Azóta csak olyan kipufogóra vadászok, amin ragasztva van...
volt rajta egy apró repedés,szerintem ott kifújt és elégette a gyapotot és továbbterjedt a baj.elég rendesen etettem a gépet az autópályán hazafelé.csutka gáz,amit csak bírt a vas.
Ha belegondolok, pár mestert le tudnék alázni. Ha nem lennék lusta.
Hát nem akarták
25-30 korul van a használt r1-e ami már radialis
mi történt vele? ilyent még nem láttam.
Brembo, jobb ennél a Nissinnél, határozottabb a nyomáspontja, de megkérik az árát. Még a bontottnak is.