Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma van a születésnapod?Ebben az esetben isten éltessen sokáig Fővezér Úr!!!
Boldog Szülit Borcsa Papa!
Az is egy jo program :)
Hát, akkor így én is csak felnézek a Mátra ringre, vagy a Lepence ringre.
Vagy mindkettőre...
Sajna a hegyekben még inkább tél van, mint tavasz :)
Baz.meg! Még ha havas tájon is motorozol, de a sárga irigység kapott most el!
Úgy látszik nincs nagy tolongás, akkor maradok én is az autónál holnap.
Ma megkezdtem komolyabban a szezont. Valahol még havas a táj
Fogalmam sincs, mondasz valamit oszt meglátjuk. Mondjuk sokat nem mert mindkettőn van csúszásnyom.
Hát nekem sajnos vidéken a gép, uh motorral semmiképp. A parkolóba kimegyek veletek bandázni, úgyis itt lakom 5 percre az expótól, de a kiállítás engem annyira nem mozgat, oda nem igazán akarok bemenni.
Sajna mi kihagyjuk. Igaz pesten leszünk , de nem motorral és nem ott.
Jól hangzik!
Emberek!
Lehet jelentkezni!
Bár ha még csatlakozna 1-2 tl-es vagy Oszi akkor felmennék motorral :)
Hát én megyek de kocsival 3-an. Akkor lehet összefutunk.
Hajnali 4-kor vakartam a kocsiról a jeget :) inkább nem indultam el motorral meloba :)
Vasárnap AMTS-re valaki motorral?
Én mennék, de egyedül unalmas, úgy nem fogom bevállalni...
Én is motorral mentem ma melózni, 17fok volt. Amíg sütött a nap. Utána 10fok.
Itt ma 16fok volt. Holnap gurulok, kár hogy nem halasztottátok a múlt hetet, mert akkor ott lennék :D
Csecse!
Indulhat a szezon!
Szerintem már éltek ezzel a lehetőséggel. Mert már így is rövidebb volt mint a másik. Vagy 5 cm-vel
Hát, ezt sajnálattal hallom. Pedig jókat hallani arról a műhelyről. Na mindegy, remélem sikerül megoldani valahogy.
képet róla tudsz? lehet, hogy menthető, ha kicsivel rövidebbre lenne vágva. mondjuk 2-3 centivel ahol esetleg még jó a palást ott újra szegecselve.
Még próbálkozom egy kört, a carbon dobra. Ha nem sikerül akkor megbeszéljük. Mennyit kérnél értük?
Hát mivel carbon, Szét-égett-rázkódott=hullott. Közvetlenül a dob elejénél. Kilötyögösödtek a szegecsek is. Kis híján csak a tartó bilincs fogta össze.
menetkész