Igen, mert az sa az utca, hasonlo mint az ebc, hidegen is fog. A sc-t melegíteni kell. Akkornagyon jol fog, de ha elhül... + zabálja a kinai tárcsát.
Majd jön Oszi és elmondja, hogy miért kell inkább ebc-t venni
No kérem. Ezen agyalok még, valahogy úgy ahogy tavaly mentünk, csak gondoltam egy ott alvással Zdiar /Zár/ településen. Most nézegetem 3 főnek kb 10.000 Ft a szállás egy éjszakára és találtam olyat ahol még a reggeli is benne vagyon. Tavaly áprilisban voltunk, ha kegyes az idő hozzánk és lenne olyan idő mint tavaly, akkor az Osztrák kiruccanásnak ez lehetne a bemelegítője. Esetleg valakit érdekelne? Lehetne ápr. 16-17 vagy 23-24. /szombat, vasárnap/
Nekem eddig sa volt benn, de szerintem most is azt veszem meg. Én ilyen tüneteket nem tapasztaltam, lényegesen jobbnak éreztem mint amivel megvettem. /bár arról már fingom sincs hogy mi volt benne korábban/.
Nekem volt benne sc, most ebc van. Nem véletlenül, de nekem amugy mindegy mit veszel.
Ja irnak rá minden baromságot, de hidd el, teljesen ha elhül túra közben akkor nem fogsz megállni ha kihajtanak eléd. Esőben meg nulla fék.
Nem nem. A brembo-nál az sc az elméletileg utca-pálya betét. Azt írják, hogy full szinter racing betét. Csak úgy emlékszem azt mondta oszi, hogy az talán jobban zabálja a tárcsát. És hát persze 3-4 ezerrel többe is került. Az sa meg szinter utcai betét. Nekem bevált a brembo, meg oda ahol van okosság ott nincsen ebc. Én elhiszem hogy jó, de járt utat több pénzért....
Naná hogy kínai.
Viszont vagy az arany tényleg jól tartja a színét, vagy fejlődtek az utóbbi egy-két évben, mert nálam semmi nem fakult még meg. Pedig az enyém lassan már egy e-bay bemutatómotor.
A fékkarjaim amik feketék 2 szezon alatt némileg megszürkültek. Mondjuk a 2 nap az túlzás, meg leginkább csak egy új alkatrésszel összevetve látszik eltérés.
A kínai elox fura jószág.
Néha eltünik azoxigén vagy az UV hatására.
Akkor vicces ha a fekete féktartály 3 hónap alatt aranybarnára sül.
Ha nem kínai bocsi,és lehet az arany nem változik dinamikusan.
Majd jön Oszi és elmondja, hogy miért kell inkább ebc-t venni