Ezt még én fotóztam szombat reggel :D azt hiszem jo buli volt :)
A héten meg kellene fejtennk az Ausztria túra időpontját. A szállást le kell foglalnom.
A cég ahol melózok méregdrágán árulja teherautókhoz a német minőségi pótkocsifutóműveket amiben kinai fékalkatrészek vannak :D Már csak zárójelben jegyzem meg, hogy minden beszállítóval sok a gondunk kivéve a kínaiakkal. Fejlődnek ők is. Szóval nem kell félni. Ha esetleg bármi rendellenességet látsz rajta, ha megérkezik, akkor küld vissza.
Nem is mondtam, hogy olcsó...
Viszont a legjobbak.
Én is használtan vettem a Braking-et (igaz vérlázítóan olcsón ), asszem ötödször fogok tavasszal cserélni betétet mióta megvan, és még nem látszik hogy kopott volna... Jó cucc!
A galfer-t én is néztem. Az a baj, hogy ehhez már nem sokat kéne hozzá tenni és mo-n veszek ebc-t újba. Szóval nagy a dilemma, de szerintem kínai lesz ebből. 50-60 között új, és ha 4-5 évig jó akkor jól jártam. Itt egy pár ember jár ilyen kínai cuccal eddig hiba nélkül. Csak ugye bennem van a félsz, mégis csak a fékről van szó. Egyenlőre elég lesz az nekem, tárcsa + betét + fékcsövek oszt' meg is vagyok pénzügyileg.
A betét made in EU, ráadásul TÜV-ös, a tárcsa dobozára nem volt ráírva semmi ezzel kapcsolatos infó. Szerintem az simán kínai...amúgy meg fékerőben egy nagy szar, főleg hidegen - a gyárihoz képest. Szóval ha angol, ha kínai, nem ajánlom :)
EBC, TRW, Brembo, Braking, Nissin vagy gyári bontott, én a többit nem merném már feltenni.
Csak kérdés volt hogy angol.
Tudja franc milyen.
A gyárin nálam 43e-nél még nincs mérhető kopás.
Ha így folytatom 100e-nél majd veszek egy pár gyári bontottat.
Bocs, nem szoktam más topikba járni, csak kerestem valamit és kibökte a szemem a link...nekem volt Armstrong tárcsám. Egy deka szart sem ér, úgy elkopott a hozzá való szinteres Amrstrong betéttel, kétszer is megbántam, hogy megvettem. Ha csak simogatod, túrázgatsz, akkor még csak-csak, de nekem gyakorlatilag olyan 8 pályanap alatt lenullázódott. A gyárival ugyanennyi pályanap alatt gyári szinteres betéttel 0 kopás mérhető. Szóval aki jót akar, ne vegye meg. EBC-t a friccektől lehet egész normális áron venni.
Nem nem. Azért is kérdezgettelek titeket, hogy mi a vélemény, mert szimplán nem bízok benne. Én csak azt mondtam, hogy nem kifejezetten akarok kínait venni, de be kell hogy lássam, hogy jó alternatíva, miután mindannyian elismerően beszéltek róluk, ráad a márkásabb tárcsák ku.va drágák.
Amit Oszi mondott, az egy cég Angliában, aki vállalja az újraszegecselést és ezáltal a tárcsa cseréjét a gyári alu-ra. Árban kb ua mint a kínai. De macera a posta meg ilyesmi. Talán majd legközelebb. Oszi is azért említette mert találkozott olyannal aki nem talált a gépére kínait, gyári horror aztán így lett megoldva.
Tedd azt. Oszi mondott valami angol féktárcsát. nem ugrik be a neve hirtelen. Nem azt mondtad, hogy nem veszel kínait? :D Nem mintha baj lenne vele. EBC betéttel szerintem korrekt.
Na meg az éjszakai kemping konyha.
Leszakadtak a polcok.