Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, majd ha kezdődik a szezon összebeszélünk. Régóta van TL-ed? Azért is kérdem mert a környékünkön én még nem igazán láttam TL-t, vagy csak nem jársz azon a fantasztikus Szalk-Szabadszállás közötti úton?
Jaja, jó az xlite, bár az arai is nagyon bejött.
Igen. Összefuthatunk majd....
Eléggé meggyőző a minőség, nagyon profinak tűnik. Menet közben még nem volt rajtam, uh arról nem tudok nyilatkozni. 3 típus között ment a varia, erre esett a választás. Egy rövid ideig volt nálam a 801-es modell, az kur.a jó volt, innen jött a márka választás. Oszi is nagyon dicséri az övét, uh szerintem nem lesz vele gond. Egyébként köszi. Majd idővel kap még egy pár matricát.
királyul néz ki. Na és milyennek tűnik az x-lite?
Szevasztok!

Gondoltam eldicsekedem vele! A hőn áhított buksi végre megvan. Ehhez be kellett töltenem a 30-at, hogy a kedvesem és a család meglepjen vele.
Szeva! Most nézem csak, hogy Szabadszállási vagy?Én meg Szalki.
Nekem is úton vannak a cuccok
Készülődés a tavaszra....
Úgy legyen :)
basszu, meglátszik, hogy dolgozol
Jah, én meg Tatabányai vagyok, úgyhogy biztos össze fogunk futni.
Üdv köreinkben!
Gratula a géphez. Képet kérünk róla.
Gumi téma, a legjobb alternatíva szerintem a 190/55 rá.
Dehogy, akkor kolompolna rendesen...
Akkor elnapolom azt a felni projektet :( Remélem egyszer a nagy semmiből ideérnek azok a csavarok. Az ára már viszajött
Hali!
Nekem angol ebay-ről van, Bike Devils az eladó. Viszont ahogy nézem, csak fekete csavarok vannak most...
Köszi.Nagyjából képben vagyok hogy ki kicsoda és hogy melyik környékről....olvasom a fórumot,innen is gyűjtöm a hasznos infókat. Az építő jellegű kritikákat és a műszaki jellegű dolgokat is szívesen fogadom,és alkalom adtán kérdezek is ha lehet.
Helló. Üdv köreinkben.
Ha esetleg segítségre lenne szükséged, és tudunk segíteni valamiben itt vagyunk a közelbe, Táton.
Nyilván nem egyforma a két stílus,amennyire biztonságban érzem magam az mx-ben,épp annyira szokatlan az aszfalt..... Azomban valahol el kell kezdeni.Minden esetre a TL tetszik,úgygondolom hogy a kellő alázat és önkontroll megvan,tehát indulhat a szezon. Köszi a tapasztalatokat.
Mikor atultem endurorol sportmotorra, nem mertemkanyarodni, mondom ilyen nincs, akarok fordulni de egyenesen megyek. Most visszaultem crossra, elso kanyarba majdnem lementem kisiven a palyarol.

Mind a kettonek meg van a maga szepsege :D
Más vezetéstechnika kell. Sok év endurózás után nekem is fura volt, de kanyarodik az ha kell
Endurohoz kepest mindegyik ugy fog fordulni mint egy kamion...
Hali!

Te kitől vetted a féktárcsa csavarokat. Úgy néz ki a csomagom elkeveredet,, és csak 10db nyers színűt tudnának küldeni. Mondtam, hogy akkor utalját vissza a pénzt.
TLR-nek nem annyira rossz a futóműve, mint a S-nek. Ha a gyári keményebb beállítás átlagos 80kg-os embernek tökéletes kezdésnek.
Annyira nagyon könnyen nem fordul, de meg lehet szokni. Valamelyes a gumi is számít. 190/55 , 190/60, 200/55 jó választás. 180/55-öt ne tegyél rá. Az borzalmas.
Ez a terv...épp jön lefelé a manual-ja és indulhat a műsor. Hogy nem egy modern motor cseppet sem bánom,bizosan kevésbé melósabb egy mai bringa....de az nem TL.
Akkor szerintem a futomu tekinteteben mindent allaits gyarira vissza igy lesz egy kiindulasi pontod