Amúgy az előző TL-em, a fekete még a híresen szar, kényes gyári lakkozást viselte, de ez a fólia nem tett benne kárt, hozzáteszem én mániákus motortisztogató fajta vagyok. Széggyellem is, hogy idén nem teljesen tisztán raktam le.
Az enyém még nem volt annyira poros, sáros, hogy ez a fólia összekarcolta volna. Száraz helyen van, ez védi a portól. Nyilván nem olyan, mint egy rendes motorponyva, de a semminél ez is jobb, főleg ha ingyen van.
Zárt helyiségben ahogy Janó mondja, az tökéletes. Olcsó is, meg praktikus is. Viszont szabadtérre érdemes beruházni egy ponyvára. Nyáron Zsolti írta, hogy LIDL-ben akciós a ponyva, gyorsan vettem is. 2000 Ft és tökéletes.
Nekem nagy méretű franciaágyra való alul gumis lepedővel van letakarva. Nyúlós puha anyag. Portol véd, a motort fényzését nem cseszi össze, meg nem fülled be alatta. Én nejlonnal nem takarnám le.
Mondhatni igen. Hátsó bakon egy méretre szabott fólia alatt alszik téli álmot. Jut eszembe, nem kell valakinek ilyen takaró a gépre, melóhelyről tudok hozni(lopni). Beszer' áron ha valakinek kell, adok. Megvéd portól, esőtől, átlátszó és pont méret egy TL szakszerű letakarására.
Boldog Karácsonyt Nektek is!