Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részemről simán mehet,
egyébként ezt az oldalt már csak a forum miatt nézem mert egy lett
Szerintem akár SM-ra is fel lehet rakni, engem nem izgat a trollkodás. A színvonal nulla, de nekem akkor is benne van az esti kis netezésben a videók és képek hozzászólásainak elolvasása. Pusztulok a röhögéstől néha...
hi,

Készítettem J3sus király videójából egy 3 perce vágást, amivel kapcsolatban azt beszéltük Janival, ha Nektek sincs ellenetekre akkor közszemlére bocsájthatnánk. Dicsekedés képen persze :) Az ugratós , motortörölgetős, és fakkdapolice van benne leginkább 3 percbe sürítve. Facera gondoltam a megosztást bejelölve az résztvevőket, hadd irigykedjenek a motoors ismerősök . SM-m nem tudom akarjuk- mutogatni, mert ahogy elnézem az oldal szinvonala egyre lefelé tart :) Illetve J3sus is tenné fel az eredetit ha minden igaz.
Ők asszem Velence mellől érkeztek, nem biztos de talán Martonvásár, a másik meg Dunaújvárosi volt, és az eseménynaptár bejegyzésre alapján találtak oda.
Akkor nem ők voltak mert neki gyári herélt dobok vannak,yoshimura matricával
Ketten jöttek kék tlr-el. Egyiken azthiszem akra kipufogó volt.
Hali!
Nem, ha egy piros ducati is volt köztük akkor az cimbim volt, neki is ilyen van csak nincs benne a piros csík
Hello!

Te voltál szentesen az egyik kék tlr-es?

Köszönöm a dícséretet és a linket,próbálom csinositgatni!
Szivesen csatlakozom majd a csapathoz!
Igen, pont ilyne Oszié is :)
Az arai szorosabb, úgy lehet ha nagyobb lenne a fejem, akkor ez is ugyan olyan lenne, de így is csak minimális a különbség, főleg maszkban

Ennek is rövid az álla, legalább is nekem is hozzáér az orromhoz. Arai is hozzáért így már megszoktam a dolgot.
Aham, értem. Ha jól emlékszem Oszinak is ilyen van. Fura, az ember azt gondolná, hogy itt ezen a szinten már nem igazán van gond a turbulenciával /asszem ez az amikor a menetszél berángatja a bukót :)/ . Nekem 801-essel volt dolgom, azt szerettem, kényelmes volt meg minden, csak rövid volt az állrésze és állandóan hozzáért a pofázmányom az elejéhez, ami engem zavart. Mondjuk 80euro-ért valóban nem sok, megérős kategória.
Hello!

701-esem van. Hát nem is tudom. Nekem maszkot kellett hozzá vennem, mert picit lötyögött az S-es sisak, de az ugye a fejem problémája
Nagyon jó a szellőzése, nem túl halk, de ugye ez sportsisak, jó szellőzéssel.

Az arainál sokkla jobban párásodik, és a stabilitása is kicsit rosszabb. ez utóbbit majd a motorra ffabri plexivel fogom orvosolni :)

Aha, azt a 80 eurot maiért vettem karcmentes állapotban megérte az arit jobban szeretem, de az esés után nem akarom hordani.
Janó! Az xlite 602-es ami a fejeden van a vidin? Ha igen, mi a tapasztalat? Jó, megéri?
http://www.ebay.de/itm/Suzuki-...

Ez szerintem eléggé jó áron van, és nem is tűnik rossznak. Nem tudom már ki volt aki nemrég keresett.
Persze, nem gond, de 2 feltétele van a dolognak:
-Nem egy rendőrösön töltöd le, és nézed meg nagy képernyőn
-legközelebb megjelensz a találkozón, mert bitang jól néz ki az a TLR

Mndent elküldtem Mailben
Sziasztok!
Ha nem nagy kérés elküldened nekem is a linket,nagyon kiváncsi vagyok mit alkottatok :)
szicsor1@gmail.com az e-mail cimem!
Ahogy nézem akkor a legjobb amikor egykeréken előznek meg :)

Majd Ausztriában a jo kis rücsis aszfalton lehet fasza videókat csinalni
Végignéztem az összes videót, volt még pár kerekezés, de vagy remegett a kamera, vagy túl mssze volt, és sz@rt se látni belőle sajnos. De lassan kitapasztalom hogyan lehet jó felvételt csinálni, meg ledközelebbre nem csak az én motoromra teszünk kamerát, és akkor minden jobb lesz
A hülyülős részek nagyon tetszettek nekem is, azért vagdostam be, majd legközelebb odafigyelek rá, és lesz több bandázós felvétel, mert azok elég jól visszaadják a hangulatot.

Az elejét szántam egyébbként promo videónak,de aztán maradt inkább egyben.Meg végre szerintem fasza lett a hang is, elég jól visszaadja a v2 üvöltését, szóval azért nincs a közepén zene.
Fakkdapolisz meg kellett, ha már ennyivel támogattuk őket, ennyi belefér Főleg, hogy pár napig a csekkel a kezemben csak erre tudtam gondolni
Nagyon király a videó. Idén is nagyot alkottál.Csak az alföldi suttya gyerek (én)nyomja a szinkront Többi kerekezésről nincs semmi?Hiába prudukáltuk magunkat.
Nézem, geci jó :) Ezek a szöveges részek nagyon kellenek bele
Gurulás lájtos, de a video szerintem nagyon jópofa lett. Köszi, hogy megcsináltad idén is
Megnéztem, fasza lett.
Pláne a fakkdapolisz rész.
A télen biztos rongyosra fogom még nézni...
Küldtem mailt mindenkinek, aki kérte, ha bárki lemaradt volna, csak szóljon nyugodtan

1,3G a video, szóval eltarthat egy darabig.
Ha lejött, akkor teljes képernyő, fel a hangerőt, és had szóljon!
küldtem én is í-mélt neked:)
borcsesz@freemail.hu
Én is megnézném ha lehetséges. :)

dallosj@gmail.com