Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben az esetben én is Luká segítségét fogom igénybe venni. De lehet teszek rá, és megrendelem angliából 60 pénzért és akkor nincs ilyen bonyodalom.
Már ebay,es vagy paypalos fizetési bizonylatot kérnek (így meg kell trükközni fotoshoppal vagy az eladóval) és ha a vámot a posta intézi 2000 forintos kezelési illeték is megy rá viszont vám csak drága cuccnál.
Egyszer rátesznek 27% áfát. A vám az meg talán 3-4%. Meg kell egyezni az eladóval, hogy a 40 dollárt írjon a számlára. Bele szoktak menni. ha futárral jön akkor a furát felveszi veled a kapcsolatot, és küld egy formanyomtatványt. értelemszerűen kitöltöd, és figyelsz rá, hogy a szállítási költséggel együtt kb 50-60 dollár legyen az ára. Akkor vagy keveset, vagy egyáltalán nem fizetsz. Megnevezésbe beírod, hogy sérült alkatrész vagy valami hasonló. Nekem így jött tavaly. Luká segített.
Szevasztok!

Rendelt mostanában valaki valamit ebay-ről? Féktárcsát akarnék rendelni, de eu-n belül nem igazán találok normális áron, ha kínából jön meg gondolom jól megvámolják. Már csak ezért is kérdezem, hogy rendelt-e mostanában valaki, hogy hogyan néz most ki a vámeljárás? Minden esetben vám van? Ha igen, akkor egy tárcsa párra hol tudom megnézni? Tököm kivan, egy vagyon lesz a fék. Tárcsa + betét meg fék csövek 100 forint. Durva nagyon.
Üdv Urak!

Akkor n is BÚÉK-ot kívánok mindenkinek!

Folyna de sajnos arra sincs időm még hogy hozzányúljak a vashoz. De odáig már eljutottam hogy megtakarítottam a sport rendszerem oszt ennyi...polír még várat meg még sok minden más is
Fő projekt erre a hónapra a felnik festetése, bar apróságok mindig érkeznek Kínából :)
Az vót má hogy BÚÉK! ?
Van aki gépészkedik valamit a vason, vagy mindenki punnyad?
Én tolom majd a tuningot, csak még szivárognak a cuccok a szomszédoktól. (USA; Anglia; és a best of: Kína)
F..om ebbe az új fórumba :)
Nekem se, most hogy mondod...
Jólvan Oszi :)
Csak nekem nem jön megint email értesítés?
Tudod Józsi, h ez nem rád vonatkozik.
Főként a Vas megyei rk-ra...
Sztem nekem sem lesz annyi időm.
Sztem a válaszomat tudod
Köszi a jókívánságokat,vissza is ezt kívánom mindenkinek.Minden féle- fajta gurulásban benne vagyok!!
Szevasztok!

Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!

Oszinak külön köszönet a jó kívánságokért!
Boldog, Új Évet Kívánunk Mindenkinek!
vak rendőrös, teli tankos Boldog Új Évet motoros barátaim!
TL találkozókban gazdag boldog új évet mindenkinek! :)
BUÉK fassza a buli Music FM-re nyomjuk,Austria túra oké,megyek,
Jól van szólok majd. Talán január fele már látom az elfoglaltságokat, és kitalálunk egy időpontot.
Simán benne lennék csak nem idén mert erre az évre elég sok minden lesz így ez már nem fog beleférni :(
Haló haló!:)
Hát én sajnos elvesztem a költözés miatt egy ideje, meg volt egy kisebb autó balesetem és nem tudtam követni a szálakat!:/
Ha vannak esetleg konkrét idő pontok csak akkor tudok mondani biztosat!Gépet is illő volna addigra generáloznom... futómű gumi stb...
Annyi hogy ha elvagyok veszve akkor csörögjetek rám vagy írjatok rám féészbúkoon!!!
Mindenkinek jó szórakozást estére és Boldog Új Évet Kívánok!
Valahogy ugy. Pénteken délután lejttök. Szombat lehetne egy 300-400-as etapot tartani. Vagy ahogy bírjuk. Vasárnap max kisebb gurulás, ha meg piálás is lesz akkor csak hazaut :)
Jol hangzik. Engem érdekelne, de nekem az +500km. És két nap. Talán augusztusban tudnék Ennyi időre szabadulni a melóból. Sajna.
Közben egy kicsit kutakodtam érdeklődtem rokonnál. Tavaly szóba került, hogy érdekelne titeket egy Erdély túra. Én mondtam, hogy ott van ismerős, ha legalább 3-4-en benne vagyunk akkor veszem a fáradtságot és leszervezem. Szóval.

Zeteleka /Hargita megye/ ahol ismerősömnek van háza, kiadó nagyon sok szobás. De ettől sokkal jobb, hogy Ivó településén van egy hétvégi háza, ami asszem 5 szobás, szintén kiadja. Ivó állítólag meseszép /én még ott nem voltam/, egy patak partján az erdő mellett, igazi vadregényes helyen. Tavaly 4800 Ft volt / fő, ez mondjuk lehet kicsit több lesz idén, ellenben van benne reggeli és vacsora. Szóval eléggé korrekt ár. A tulaj segít összerakni túraútvonalakat, segít eligazodni a környéken. Ez egyébként Bp-től kb 650 km. A híres transzfogarasi útvonal 150 km-re Ivó-tól, az egy napi kanyar. Mert ugye ha ott vagyunk azt nem szabad kihagyni.

Egyszóval! Érdekelne innen valakit egy ilyen kanyar? Én részemről úgy számolok, hogy kb 2000 km, 4-5 éjszaka. Szóval anyagilag ez egy kicsit húzósabb lenne az átlagnál, de mindenképp maradandó élmény lenne. Egyébként keresztapám azt mondta, hogy május-júniusban érdemes menni, Erdély akkor a legszebb állítólag.