Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva. Köszi, igen el is felejtettem szólni, de úgy néz ki hogy asszonyka nem jön. Rá 2 napra utazik Athénba, azt mondja neki az úgy túl sok lenne.
Azért köszi.

Más. Hogy a nyavalyába kell beállítani, hogy kapjak értesítést üzenetről emailben? Vagy ez a funkció már nincsen?
Szeva Józsi!

Lippi jelzett, hogy ő nem tud jönni, így ha asszonyt szeretnéd hozni, akkor van neki hely. Szívesen látom őt is
Eddig fodi73 néven fórumoztam!
2 napja tag a fórumon,valahogy nekem sem ugrott be a felh.neve
Valahogy nem ugrik be a felhasználóneved.
Kép a motorról?
Segítünk ahol tudunk.
Jól néz ki a dolog, de sajna örülök, ha májusig elkészülök a motorral. Kell rá minden pénz
csak sajna Oszit kivéve lövésünk sincs az R1-hez
Szia
Azért itt mert nekem is TL1000-esem van,és itt jó emberek vannak akik segítenek,az R1 fórumot nem ismerem.
Igen mar meg van koszi.
A múltkori kérdésedre válaszolva:
Morse M-18-3159 vezérműlánc
Gyártói cikkszám: 92RH2015-92
Aham, akkor egyértelmű...
2 db
Előre és hátra is adok annyiért neked.
Pont jól ki lehet támasztani vele a szekrény sarkát...
Józsi ez a 7500 ft 4 darab betét,vagy csak 2?
Kisláncerék felett
A tl-n a blokk test kabelt ki tudja merre talalom?
Jelen állás szerint 7500 ft-ért tudok előre.Az azért elég jó ár szerintem.Ennyiért nem tudok ebc-t, de még a közelébe sem.
Én benne vagyok szívesen megyek jó a csapat ,nem göndör falazok bevallom december huszonvalahanyadikán mentem a motorral utoljára.
Heti 1 motormelegítés
Sajna megdrágult :/
Szia Józsi,
Nem, nem érdemes. Az SA teljesen jó.
Viszont ha jó áron tudnak EBC HH-t szerezni, akkor tényleg érdemesebb azt berakni.
Szia Gabi,
És miért pont itt? Van R1 meg motorszerelés topik is.
Olaj/vízpumpát hajtja. Amúgy nincs benne feszítő(és semmilyen feszítési lehetőség), és a gyári új lánc is lóg rajta valamekkorát. Ezért is van hangja.
Persze ezt így nem lehet megmondani látatlanba, h jó vagy nem...
Üdv. Oszi
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem!Elvállaltam egy barátom 2004-es évjáratú R1-esén a kuplungfedél tömítés cseréjét.Gondolva egyszerű feladat.A probléma nem is ezzel van!Fedél lejön szépen,belekukkantok a blokkba és látok egy láncot.Azt ami az olajszivattyút hajtja(szerintem) elég laza a lánc!!!!Ha valaki javított már ilyet kérem segítsen!Ez így természetes vagy érdemes-e tovább bontani,van rajta feszítési lehetőség??Vagy bármi információ ezzel kapcsolatban!
Köszönöm előre is
Gabi
Lehet. Azért is írtam neki mivel hoztam neki brembo-t, gondoltam használta is és van tapasztalat. De akkor ezek után tárgytalan a kérdésem, mivel te már próbáltad az sc-t. Így ez eldöntött.