Szeva. Köszi, igen el is felejtettem szólni, de úgy néz ki hogy asszonyka nem jön. Rá 2 napra utazik Athénba, azt mondja neki az úgy túl sok lenne.
Azért köszi.
Más. Hogy a nyavalyába kell beállítani, hogy kapjak értesítést üzenetről emailben? Vagy ez a funkció már nincsen?
Én benne vagyok szívesen megyek jó a csapat ,nem göndör falazok bevallom december huszonvalahanyadikán mentem a motorral utoljára.
Heti 1 motormelegítés
Szia Gabi,
És miért pont itt? Van R1 meg motorszerelés topik is.
Olaj/vízpumpát hajtja. Amúgy nincs benne feszítő(és semmilyen feszítési lehetőség), és a gyári új lánc is lóg rajta valamekkorát. Ezért is van hangja.
Persze ezt így nem lehet megmondani látatlanba, h jó vagy nem...
Üdv. Oszi
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem!Elvállaltam egy barátom 2004-es évjáratú R1-esén a kuplungfedél tömítés cseréjét.Gondolva egyszerű feladat.A probléma nem is ezzel van!Fedél lejön szépen,belekukkantok a blokkba és látok egy láncot.Azt ami az olajszivattyút hajtja(szerintem) elég laza a lánc!!!!Ha valaki javított már ilyet kérem segítsen!Ez így természetes vagy érdemes-e tovább bontani,van rajta feszítési lehetőség??Vagy bármi információ ezzel kapcsolatban!
Köszönöm előre is
Gabi
Lehet. Azért is írtam neki mivel hoztam neki brembo-t, gondoltam használta is és van tapasztalat. De akkor ezek után tárgytalan a kérdésem, mivel te már próbáltad az sc-t. Így ez eldöntött.
Azért köszi.
Más. Hogy a nyavalyába kell beállítani, hogy kapjak értesítést üzenetről emailben? Vagy ez a funkció már nincsen?