A valóságban sokkal szarabbul néz ki, mint a képen.
Ennek a masszának a nagy része bogártetem+szivárgó hűtőfolyadék.
Valamit ki kéne találni, hogy ne tudjanak így belecsapódni a hűtőbe az élőlények...
Kíváncsi leszek a minőségére. Az enyémnek annyi baja, hogy bal oldalon leszakadt a felfogató, így kábelkötegelőzve van. Lehet elküldöm javításra majd. Ez a legkevesebb :)
Az enyém igazi elrettentő példa lesz.
Felső hűtő USA-ból, alsó Angliából jön.
Mind a kettő utángyártott cucc szerintem. Alsónál mindegy, a felsőnél szokott hiba lenni a betöltő nyílásnál. De ez ha minden igaz, full gyári megoldás, remélem jó lesz...
Nekem a régi hűtőm sziloplaszttal volt összeragasztva :) Azon sem sok levegő jutott át. Nyáron állandóan ment a venti, Miután kicseréltem azóta be sem kapcsolt a legnagyobb melegben sem. 101foknál nem hevült jobban a motor. Ebayen láttam utángyártott hűtőket. Minőségét nem tudom, de lehet jó.
Vízpumpa felújító készlet úton van.
Viszont lehet nem is az a baja a motornak... Most, hogy szét van kapva az eleje, ránéztem a hűtőkre. Siralmas mind a kettő. Szivárog a víz mindenhol, minden lemezke elhajolva. Még elemlámpával se tudtam átvilágítani rajtuk. Jöhet a vadászat új hűtőkre...
Sajnos személyesen nem jutok el Suzuki márkakereskedésbe, az internetes oldala meg hulladék az összesnek.
Nem bonyolítom túl, ebay lesz belőle. Már találtam is mindent ami kell, nagyjából féláron.
Nem semmi ilyesmi hátsó szándéka nem volt a dolognak!:D
Csak reggel láttam egyik TL-es fórumon aztán gondoltam meg osztom veletek!
Meg amúgy is hurkák a sornégyek!
Én is ez előtt állok. Már megvettem az alkatrészeket. Suzuki márkakereskedés(pl.: Rodeo Ride) néhány nap alatt meghozatja. Csak a tömszelence 7000ft körül, az összes többi tömítés, gumi alátét(ezek nem biztos, hogy kellenek, de ha már szétszeded...) szintén 7000ft körül van. Lapátot nem tudom, ritkán kell cserélni. Csapágyat csak ritkán kell cserélni.(csak gyári van) Neten találsz robbantott képet.
Előfordulhat, hogy szezonkezdés előtt felújítanám a vízpumpámat. Itthon lehet hozzá venni valahol tömítéskészletet? (tömszelence, meg minden ami kellhet)
Ennek a masszának a nagy része bogártetem+szivárgó hűtőfolyadék.
Valamit ki kéne találni, hogy ne tudjanak így belecsapódni a hűtőbe az élőlények...