Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

een nem preferalom nagy melegben masnaposan!viszont ha a nagy tobbseg igen akkor felkotozom magam borcsa moge a pupra :D viszont az is gond hogy csak beugrasz :(
Talán már kérdeztem, hogy lesz valamelyik nap közös motorozás?
Mert én csak látogatóba tudok beugrani...
Ha valaki eltévedne,hívjon.70 9302370
Pfuuu. Hosszu, de most nem oszi a hunyó :)
Hát akkor ott találkozunk majd.
Nem jó nekem. Csepelen 2kor dolgom van, onnan indulnék, kb. fél3-kor.
Ha minden jól megy és nem lesz olyan galiba mint tavaly akkor olyan 9-10 fele indulunk. Sztem olyan 13-14 fele érünk oda.
Ti mikor értek oda?
Ciao! Én Szalkszentmártonról indulok, kb 12-13 között. Cimborámmal megyek két személybe, Szabadszállás-Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Csongrád útvonalon. Ha gondolod valahol becsatlakozhatsz. Számom ismered?
Hali! Te mikor indulsz? Jó lenne ha együtt gurulnánk le, ne kellen nekek kóvályogni.
Van olyan esemény ahova Oszi minden probléma és csúszás nélkül érkezik? Teljesen kész van a Maistro!

Mit tuningoltok? Én a gumim miatt fosok, két személlyel megpakolva stb...De bízom benne hogy kibírja.
Én meg ma megyek este Oszihoz. Szerelünk motort azt megyünk majd valamikor holnap
Akkor ti a 0-ok napra érkeztetek.A hivatalos csak holnap kezdődik. Tessék előkészíteni a terepet,szomszédokat szoktatni. Én szerintem holnap 15-16 között érkezem.
Megerkeztunk
Sziasztok!
Kérlek osszátok, szóljatok ismerősnek aki ezt a típust keresi, hát ha lesz valaki akinek pont egy ilyen vasra van szüksége és legalább annyi szép emlékkel gazdagodik majd mint én!
Köszi előre is mindenkinek, aki szán rá időt!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
nem mert már lejárt
amúgysimán
Hozod a horgászengedélyedet a Tiszára?
annyiszor láttad már az elejét hogy már kéne fejből vágnod
Amúőgy 5/4-nek néztem ami a mi szakmánkban 32mm-s átmérő de majd rámérek
Basszus még a suzukikra mondjak hogy szar a fék. 230-nál ráfogtam a kawan, és semmi lassulást nem éreztem. Többet nem sírok hogy gyenge a fék :)
Akkor sincs baj. Leviszlek
Amugy a látszat csal. A seggem eléggé az ülés szélén volt. Viszont azt nem tudom megemészteni, hogy emberek a térdüket hogy tudjak Ennyire kifordotani.
Hát nagyon remélem...
És mégis melyiket vigyem el kedves Luká? Van vagy 5 fajta...
akkor neh otthon maradjon a kulcs :P