een nem preferalom nagy melegben masnaposan!viszont ha a nagy tobbseg igen akkor felkotozom magam borcsa moge a pupra :D viszont az is gond hogy csak beugrasz :(
Ciao! Én Szalkszentmártonról indulok, kb 12-13 között. Cimborámmal megyek két személybe, Szabadszállás-Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Csongrád útvonalon. Ha gondolod valahol becsatlakozhatsz. Számom ismered?
Akkor ti a 0-ok napra érkeztetek.A hivatalos csak holnap kezdődik. Tessék előkészíteni a terepet,szomszédokat szoktatni. Én szerintem holnap 15-16 között érkezem.
Sziasztok!
Kérlek osszátok, szóljatok ismerősnek aki ezt a típust keresi, hát ha lesz valaki akinek pont egy ilyen vasra van szüksége és legalább annyi szép emlékkel gazdagodik majd mint én!
Köszi előre is mindenkinek, aki szán rá időt!
Amugy a látszat csal. A seggem eléggé az ülés szélén volt. Viszont azt nem tudom megemészteni, hogy emberek a térdüket hogy tudjak Ennyire kifordotani.
Mert én csak látogatóba tudok beugrani...
Mit tuningoltok? Én a gumim miatt fosok, két személlyel megpakolva stb...De bízom benne hogy kibírja.
Kérlek osszátok, szóljatok ismerősnek aki ezt a típust keresi, hát ha lesz valaki akinek pont egy ilyen vasra van szüksége és legalább annyi szép emlékkel gazdagodik majd mint én!
Köszi előre is mindenkinek, aki szán rá időt!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
amúgysimán
Amúőgy 5/4-nek néztem ami a mi szakmánkban 32mm-s átmérő de majd rámérek