Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kovik azt üzeni,hogy többet nem köszön be neked msn-re
gyere gamby a másik tl oldalra is:www.tlklub.atw.hu
Szia Petikém!

Hát nem jól kezdődött a mai napom...hőn szeretett arany barátom, akivel mindennap msn-ezek, eldobta a vasat.
De az igaz, hogy minden rosszban van valami jó, hogy neked nem lett komolyabb bajod.
Ennek őszintén örülök,de tudom, azok a sebek is nagyon tudnak fájni .
Remélem a gépet hamar rendbe tudod vágni, este ha megjött a családfő, akkor megkeresünk , és megdumáljuk, hogy miben tudunk segíteni.
Fel a fejjel, és ha van annyi erőd, akkor msn-en dumálunk, amint hazaértem.
Szevasztok!

Szomorúan olvasom a történteket!Remélem mielöbb rendbejöttök!
Mielöbbi gyógyulást kivánok!!!
Peti!
Mikor én csináltam a 2 pontos talajgyakorlatomat a cuccok nagyobbik részét lakihegyről szereztem be,nem olcsó de csak ott volt.Tel.: 06/24/475-383,meg vecsésen is volt,az ő számukat nemtom.
Tasinak megvan Bene száma,neki is van sokminden S-hez.
Ancsikáéknak meg kompl.eleje,meg a lábtartó is megvan,rock ledobta róla,bár kérdés,hogy eladja-e(fél a műszakitól,én is cseredarab ellenében hoztam tóle 1-2 cuucot.)Azért beszéljetek!!!
21-22-re kész legyél ám(meg a moci is).
egyeztettem bobi barival!
Neki aztán nem köll a gumi!!!
estefelé (vagy hónap?) felhíjlak oszt megbeszéljük a részleteket,előre is tenkjúshőn.
nekem van metzi rajta mester,de mindenképppp beszélek bobival,ha az enyém lesz le tudod küldeni post utvéttel csomagként????az ú bizztos olcsóbb mintha a xr3-al megjárnám pestet
Szasz...

Dear Tarka!

Azt nem tudom hogyan ,de nekem teljesen mindegy ....bár ha eljönnél érte?!

Na komolyan?!

Én csak azért írtam így,mert azt néztem ki milyen márkát rak fel a vasra!

De az viszi akinek szüksége van rá...de azért beszéljetek Bobó-val...nem kell a harc szerzünk neki is!!!

A Tasla
Szerintem nekem szántada metz.t,mert még beszéltük is,azé dumcsizok bobival,hogy kell e neki.
Amúgy meg hogyn jutok hozzá???he??? posta,vagy menjek érte????
Oh my GOD!

Te jó ég!!!

Mindenre számítottam erre nem....Peti tudok valamit segíteni?!

Mikor? Hogyan? TL-S-ed? bármiben segíthetek csak szólj!

Gummákról: 98% Battlax BT 12 /Bridgestone/ 94% Metzeler Mez 1 vagy 3 most pontosan nem tudom!

Öt öt pénzért a klubosoknak mindkettő 120/17-es !

Én a MEZ-t Bobó-nak szántam,mert eléggé kivolt a Talin az az első gumma!

Na mindegy ...majd eldöntitek...a gumikon nincs sérülés,nem eresztenek sehol!

Perfekt...

Nagyon sajnálom a Peti-vel történteket...A Tas
Hűűű bammeg!
A lényeg,hogy még tudsz írni!!
Nekem balos idomom van,de rocknak még megvan az eleje asszem.
alvás ebből ma nem lesz....
nagyon köszönöm! előre is!
Bocs!!
FÉNYEZŐBEN!
Szia! Nagyon sajnállom!
Nekem is ez a rémálmom amikor este motorozunk.
De az a lényeg hogy nagyobb bajod nem lett!
Biztos hogy mindenki azon lesz minél elöbb segitsen neked! Volt már rá példa.
Tarkának is segítettek! Főként Ancsa és Rock.
Én esetleg a festöben tudok valamennyit segíteni.

Jó éjt mindenkinek!
Hát gyerekek... az a helyzet hogy elestem... kettészakítottam egy őzet kb 140 es tempóval...
törésem nincs, de nagy felületi sebeim igen. fájdalmas lesz, vigyázzatok magatokra!!!
A jobb oldalidom meg van véve...
szeva!

hátsó teló hővédelmét sikerült jól megoldanom ez a cikk alapján.
www.motorinfo.hu/news.php?nid=...
nekem 11mm vastag azbesztlap van a hátsó hengerem mögött közvetlenül, sőt L alakban még a tetejére is került kb a gyertyáig.
Eddig bő 1 órás motorozás után a legkisebb bukkanón is olyat ugrott a segge, mintha gyalogsági aknára mentem volna vele. Ez már a múlté :-) SV szezonnyitó túrán (418km volt háztól házig nekem) egy szemernyit sem romlott a segge a gépnek.
Elötte is meg most is izzik viszont a váz ülés felé feljövő nyúlványa, amihez rögzül a segédváz felső része.
Kénytelen voltam elzárni magam elöl a motort, mert törött kézzel nem szerencsés motorozni, de kúúvanehéz megállni. Ha megint nálam lesz, lefotózom neked segítségképp az én megoldásom...
csaó
igen tasi jollátod a dolgot ez a tl volt az. a kerekezést nemtudom hogy kishapsi honnan szedte. a moci egy oszlopnak csapodott, és ha joltudom sajna lovasais .minden pletyka elkerülésevéget majd a talákozón mindent elmesélünk személyessen.vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!
haligali!
Tornyi: bekerülhetek én is a TLclub tagjai közé a weben? regisztrálnom már sikerült... mit kell érte csinálni? esetleg szerzek egy plexit...
nem mintha sokat tudnék fórumozni, mert erre sincs időm, de azé mégiscsak....
3184 es hozzászólásban nyisd meg a linket,ott nagy vonalakban leírta 1 srác
itt sincs senki????
Sziasztok!

Köszönöm a hővédő információkat! Az baj, hogy én elég pancser vagyok... Nem tudna esetleg valaki 1 képet iderakni hogy hogyan lehetne ezt igényesen kivitelezni? köszi
Tasi!!!
itt is kérdem tőled,milyen első gumid van,miért nem kell,mennyiért adod,mikor???
kezd aktuálissá válni
Szasz......

Hát azt hiszem ez intő jel....a TL-haklis egy jószág...csak gyakorlott motorosok kerekezzenek!!!

Azt hiszem ez az a jelenség amiről az Imrufó-beszélt a TL-es sörözéseknél...erre nagyon kell figyelni...vigyázni!

Aki kerekezik TL-R-el az meg kell hogy tanulja!

Jóbúlást neki...annyit tudok hogy ez volt az a moci amit a Full-Gas-nál árultak...nem volt hosszúéletű!

Erre a szomorú eseményre való tekintettel a héten már nem motorozok Elenor-ral!!!

Szolidalításból...azt hiszem ez a legkevesebb amit jelen esetben megtehetünk érte!

Aki akarja tegye ezt ...de nem muszáj!

Remélem a lába is rendbejön....szorítok érte!

A Tas.....
mielőbbi gyogyulást a srácnak.
sima egyenes uton kerekezett, és mikor lerakta becibálta az elejét.
a srác az árokba repült a motor meg tovább az aszfalton.
amit láttam rajta főként a hátulja lűés az oldalai sérültek. de sötét volt jobban nem tudtam megnézni.