Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a szebbik megoldás jó?
Jo lesz a hifo, szegénység van :)
Nem hangzik tul jol, na majd küld azért a fotókat.
Deee mondtam teeeee. Csak még régen sztem...
Na valamikor összehozzuk.
Szombaton elérhető teccik lenni otthon?
Önálló életet él a telóm , ha tudnád csajoknak is miket ir a mobil néha :P
Az a szarnak egy (drága) pofon lenne és közben elvetemedhetne az egész. Helyette: csak lemunkál, oldal horony bemar, edzett acéllap betol, vége lehajlít, hőálló kétkomponensűvel odaragaszt. Két örök élet.
Még nem adtad! Nem is tudtam, hogy van hozzá konzol, nem mondtad. Nem mintha jó lenne, mert busa tárcsám van, de akkor is örülnék ha ide adnád, mert legalább több irányba tudnék elindulni vele. K8 busa konzollal pl. lehet, hogy jó.
Felhegeszt, lemunkál...
NA ige, bár van fent új is megfizethetetlen áron...

Akkor te vetted meg előlem... Én is kérdeztem tőle.
Odaadtam már a másik konzolját? Az lehet segítségedre lenne.
Is-is, de a belső a fontos, ha elsődleges a funkció. Ezek a K1-ben sajnos alulméretezett alkatrészek. Megkopik az a sík, amin a betétek felfekszenek a tuskóra. Mivel a tuskó alu és nem cseréled, a betét meg acél és cseréled, idővel szépen bekopik egy vájú a féknyeregbe. A fékbetét gyakorlatilag vésőként működik: lefelé a fékerő nyomja, oldalra meg a dugattyú.
Lopásra?
Ki kéne kapcsolni az automata kiegészítés funkciót a telódon...
Látom...
Sok volt a sör mi?

Hát a Hiflo fele annyi mint a gyári, most nézegettem az árait...
Valoszinű sszebbik fog kelleni, nekem elsődleges a funkció. Kopásnál külső vagy belső lopásra gondolsz?
Nem lehet érte túl nagy pénzt kérni és ami van az már mind kopott szar. Sem az eladónak, sem a vevőnek nem egy nagy biznisz...

Nálam is azért van a választás lehetősége TLJano-nak, mert van az enyém (amiről inkább ne beszélgessünk hogy néz ki) és vettem egyet a héten sumib-tól, de nem tetszik mert jobbat szeretnék annál is. Ha nem találok tavaszig, akkor átalakítom acél-talpasra azt ami megmaradt. Legalábbis megpróbálom.
Mit ajánlassz? Mennyi a gyári?

Nem tudok irni... :)
Mit ajánlást, amennyi a gyári?
Gyári kő vagy hiflo?
Tudnál béke olcsón tls légszűrőt rendelni, mert akkor hozzá lehetne csapni azt is.
Cápa, rendes hiánycikk az ebay-en ez a hátsófék...
Nemtom miért nem lehet kapni.
Látom akkor sikerült az 1eztetés.
Ennyiszer az adóhivatal sem kéri el ellenőrzés céljából...
Még nem jutottam el addig, h becsomizzam őket.
keményen bevételezés folyik.
Ez is megvan. Köszi Neked is meg a spanodnak is!
előbb ideérnek a veztengelyek, mint a számlaszámod
Rendben, megdumáltuk, várom a mailt....