Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom hogy a kerekezés ártott meg neki, meg az on-off gázkezelés.
A DID nálam ezt is bírja...
Nekem a JT tizen akárhányezer km után is szinte újszerű. Ennyit számít az egykerék, vagy ezt hogyan sikerült tönkretenni
köszi az infót.
Valószínűleg elég a 108 szem, ugyanis nekem 106 van benne. Kicsit jobban előre van húzva így a kerék mint kéne, de jobban is jön egykerékre.
Persze amikor megvettem a láncot, még nem így terveztem, úgyhogy nem épp gazdaságos vásárlás volt...
Holnap estére meg tudom nézni, hogy nekem hány szemből áll, de most még csak megközelítőleg se tudnám megmondani...
Viszont ha valaki lánccsere előtt áll, akkor (szerintem) csakis DID530zvm-x. Plusz Vortex lánckerék. Kb 20000km van a mostani szettemben, de még szinte újként el lehetne adni. Volt JT szettem is, az kb ötezret bírt. Mondjuk nem épp túra stílusban...
Szerintem nem lesz elég. Nekem a motoralkatresz.eu oldalon felhívtam a csókát és segített. A 17-40-hez is már hosszabb láncot adott.
Hali!
17-43-as áttételhez elég-e a gyári 108 szemes lánc.
Hali valakinek nincs-e TL1000S fejidom.
Srácok, egy kérdés, tudjátok, hogy milyen az aszfalt minősége Mátraháza - Galyatető -Mátrakeresztes - Pásztó útvonalon?
Akkor lehet, hogy valahol találkozunk....én is tervezem, hogy elgurulok arra még egyszer a cimbikkel...múltkor is baromi jo volt.
Ilyen van nekem is. Nagyon kényelmes, szepen illeszkedik a háton. En csak ajánlani tudom. Másfél éve használom...
Köszi! Vettünk mi is!
ez így van, nem is lesz rá sajnálva, kell mindenképp...
A biztonságot nem pénzben mérik!Többi márka se sokkal olcsóbb,ha jó.Egyszer kell megvenni.2-3 erős hétvégi bulinak az ára.
Aha, nézem elég karcos az ára. VAgy nem tudom ezeket szabad-e hazsnáltan venni. Több esést bírnak gond nélkül?
5 éve vettem akcióban a motorkiállításon.Ha nem sürgős akkor várd meg hátha jövőre is beakciózzák.
L2K
Melyik típus, mert itt az összeset behozta nekem.
kollégám bukott már ilyennel, és ő is csak dícsérni tudja
http://www.protektorok.hu/prot...
nekem ilyen van,kényelmes
Elloholtam ma a sportboltba pulcsiért, de vettem két aláöltözőt is ha már ott voltam Vékonyat, és hosszú nyakú termot Heavy tools-os. Nagyon ígéretes, bár 11-be volt a kettő. Hétvégén kiderül milyen, de kényelemre csillagos 5
Rendben
megkérdem aztán ha kaptam választ visszaírok
Ha van jo beszerzési forrásod akkor légyszi :)