Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Finoman fogalmazva
Elvadult beteg társaság? Kikérem magamnak!
Pirosba se rossz!
Egyébként jól néz ki, de szerintem a matricák nem passzolnak hozzá.
Köszi Jani! De szerintem a fekete szebb!
Majdnem olyan szép, mint a fekete :)
Gyönyörű !
FEHÉR
Leszarják. A DB killert sosem rakom be, meg havernak a Superduke-on is valami barkács dob van. Szóval amikor repesztünk a sogoroknál akkor az hangos. De szerintem annyira tetszik nekik a V2 hang, hogy nem szólnak
Félünk az oaztrakoktol ilyen kidorrentokkel
Hát jah, ráadásul ilyen elvadult beteg társaságba kell nekem mennem Jövőre jöhetnétek igazán.

Amúgy nem bánom legalább eljutottam oda, ahol sosem jártam eddig
Csak ne kéne TL talikra járnod az ország másik végébe mi?
Ilyenkor örülök, hogy a nyugati határhoz születtem
Hát, a Mátra-ringet lehet annak nevezi, úgyhogy jah...
R1-nek van jó árnyalat.

Hol jársz Te azzal a motorral? Krosszpályán
Sajnos a nyolcastól kezdve a tojáson át a nyolcvannyolcasig minden volt már a felnikben, 3x volt görgőzve, és ráférne a negyedik... Nem tudom mennyit, de biztos gyengültek, úgyhogy inkább elteszem őket vésztartaléknak.
Mivel a Carrozzeria V-trackra most épp nincs félretéve ( ), ezért levadászok egy pár gyári arany felnit valahonnan...

A fekete-arany kombináció mindent visz, szerintem arany felnivel nem lehet elrontani egy motort.
Igen fehér felnicsikkal....
Nekem is bejön, főleg ha elől hátul egy öhlins arany-kék lenne :D

Na itt arra gondolok főleg, hogy nem sokalnék-e be az arany felnikkel. Látom it t agépen kék a felni. hmmm
Nekem a fekete arány kombo nagyon bejön főleg ha egy kis kék elox is van benne
Valmai ilyen lenne az öszkép. Fene tudja. Szerintetek?
Nekem anno 35-ben volt a két felni sárgára szinterezése. Mondjuk az volt vagy 4 éve, meg Pécsen csinálták még, nem tudom errefelé mennyi egy ilyen buli. De tartósnak tartós ez is
Nekem 7-8körül mondtak egy felnit. Valószínű a hátsót megcsináltatom, mert nagyon csúnya. Aranytól félek, hogy giccses lenne már a feketével
Mert nem festeted le?úgy tudom nem olyan vészes...