Leszarják. A DB killert sosem rakom be, meg havernak a Superduke-on is valami barkács dob van. Szóval amikor repesztünk a sogoroknál akkor az hangos. De szerintem annyira tetszik nekik a V2 hang, hogy nem szólnak
Sajnos a nyolcastól kezdve a tojáson át a nyolcvannyolcasig minden volt már a felnikben, 3x volt görgőzve, és ráférne a negyedik... Nem tudom mennyit, de biztos gyengültek, úgyhogy inkább elteszem őket vésztartaléknak.
Mivel a Carrozzeria V-trackra most épp nincs félretéve ( ), ezért levadászok egy pár gyári arany felnit valahonnan...
A fekete-arany kombináció mindent visz, szerintem arany felnivel nem lehet elrontani egy motort.
Nekem anno 35-ben volt a két felni sárgára szinterezése. Mondjuk az volt vagy 4 éve, meg Pécsen csinálták még, nem tudom errefelé mennyi egy ilyen buli. De tartósnak tartós ez is
Amúgy nem bánom legalább eljutottam oda, ahol sosem jártam eddig
Hol jársz Te azzal a motorral? Krosszpályán
Mivel a Carrozzeria V-trackra most épp nincs félretéve ( ), ezért levadászok egy pár gyári arany felnit valahonnan...
A fekete-arany kombináció mindent visz, szerintem arany felnivel nem lehet elrontani egy motort.
Na itt arra gondolok főleg, hogy nem sokalnék-e be az arany felnikkel. Látom it t agépen kék a felni. hmmm