Elég megalázó, amikor egy csődaraon két talicskakerékkel kikerülnek . A robogósok eleje megy 48 körül / alatt, szóval valós veszélyt jelentenek a srácok....
Időpont még nincs, tavaszról volt szó, szezon elején egy kis gyakorlásnak, de nekem teljesen mind1, úgyis "ott lakom" . Majd ha jön a jó idő, tartunk szavazást.
Nem azt mondtam, hogy olyan lesz mint a hungaroringen, de a gyors testsúlyáthelyezést meg lehet tanulni. Nomeg itt megengedik , hogy főzzünk
Nekm ilyen volt a TL-el 3 éve (gyári áttétel):
1 Pannoniaring, 1 Slovakiaring, meg Euroring kb. 5-6 alkalommal, a többi Kakucs.
Az utcán szerintem legalább a duplája, de nem akarok megalapozatlan kijelentéseket tenni .
A Brembo-t nem ismerem, de az EBC HH-ról csak jót tudok mondani, azt használok a pályagépben is, abban majdnem 7000-et elment cseréig. TL-en nem tudom, mert még nem cseréltem mióta benne van ~ 5000km.
Viszont fékhatásra nagyon állat, harap rendesen.
Felhivlak telón kb Hatvan kornyeken es egyeztetünk..... Mail cimem erdelyi1.arpad@gmail.com, vagy toltsd fel a számod ide ...amugy kb 10szeretnek Gyöngyösön lenni..
Jaj én is azzal járok!
Csak nekem nem csődaráló a neve. Hanem Suzuki Love!
És 60-al is tud menni! Persze nyél gázon!
Mocsok robogosok :)
Időpont még nincs, tavaszról volt szó, szezon elején egy kis gyakorlásnak, de nekem teljesen mind1, úgyis "ott lakom" . Majd ha jön a jó idő, tartunk szavazást.
Nekm ilyen volt a TL-el 3 éve (gyári áttétel):
Az utcán szerintem legalább a duplája, de nem akarok megalapozatlan kijelentéseket tenni .
Viszont fékhatásra nagyon állat, harap rendesen.