Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Száguldó wc csésze
Ja a mocsok robogósok!
Jaj én is azzal járok!
Csak nekem nem csődaráló a neve. Hanem Suzuki Love!
És 60-al is tud menni! Persze nyél gázon!
Oksi
Ne ígérek semmit, ha megyek, ott leszek a kúton egy piros TL S-el fél kilenc körül.
Tavaszra tervezek államvizsgát, de majd kiderül akkor.

Mocsok robogosok :)
Elég megalázó, amikor egy csődaraon két talicskakerékkel kikerülnek . A robogósok eleje megy 48 körül / alatt, szóval valós veszélyt jelentenek a srácok....
Időpont még nincs, tavaszról volt szó, szezon elején egy kis gyakorlásnak, de nekem teljesen mind1, úgyis "ott lakom" . Majd ha jön a jó idő, tartunk szavazást.
Van kilátásban konkrétabb időpont? Nekem így előrevetítve jóliustól lenne szabadidőm ilyen mókára. Nekem az megint szép túra lesz.
Majd amikor tuning robogóval körbemotoroznak minket Ügyesedni persze frankó lesz! Addigra tevezek egy bukógomba szetett a TL-re.
Nem azt mondtam, hogy olyan lesz mint a hungaroringen, de a gyors testsúlyáthelyezést meg lehet tanulni. Nomeg itt megengedik , hogy főzzünk
Nekm ilyen volt a TL-el 3 éve (gyári áttétel):
Örs vezér tere a kiindulás... Gödöllő fele van egy shell benzinkút...
8:30 óra vezer tér... Majd irany gyöngyös - kekes- eger- fel szlovák határ - salgitarjan-majd 21-3-as uton haza Bp...kb 330km
Honnan idulsz, merre mész vasárnap? Talán mennék én is.
Van nekem egy piros, jobb és bal oldal, ha érdekel. Szép a fényezése, karcmentes, de belül javítások látszanak. Kívülről elég patent.
Amúgy néztem kakucsos videot, nekem elég unszimpatikus pálya TL-el. Viszeg egy ETZ-t Nyáron elmehetnénk valami nagyobb pályára...
Akkor le is szerelem a féket
Azt mondják, aki fékez, az fél
Annyira intenzíven csak nem fékezgetek, mint te pályán :)
1 Pannoniaring, 1 Slovakiaring, meg Euroring kb. 5-6 alkalommal, a többi Kakucs.
Az utcán szerintem legalább a duplája, de nem akarok megalapozatlan kijelentéseket tenni .
7000-et kakucs ringen érted? Utcan az joval több nem?
A Brembo-t nem ismerem, de az EBC HH-ról csak jót tudok mondani, azt használok a pályagépben is, abban majdnem 7000-et elment cseréig. TL-en nem tudom, mert még nem cseréltem mióta benne van ~ 5000km.
Viszont fékhatásra nagyon állat, harap rendesen.
Van valakinek konkrétabb tapasztalata, hogy EBC HH vagy brembo SA betétet érdemesebb venni. Tartossag fékető tekintetében.
Felhivlak telón kb Hatvan kornyeken es egyeztetünk..... Mail cimem erdelyi1.arpad@gmail.com, vagy toltsd fel a számod ide ...amugy kb 10szeretnek Gyöngyösön lenni..
Cimbik melóznak, igy egyedul indulok neki..vasarnap reggel 9- kor rajtolok BPről.
Szólj ha erre jársz
Változó :) de inkább szar