Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már annyi minden át van alakítva nálam, hogy hirtelen csak a fejidom-tükörtartó konzolt eloxáltatnám... De azt nagyon!
Nem de sztem hozájuk elnézek ha senki nem eloxáltat....
http://www.grobelox.hu/kapcsol...

meg ők nem tűnnek messzinek sem
Kormányvéget és a tertályokat raktam be megfigyelésre, ha lesz felesleges pénzem rendelek egyet.
Nekem csak a kábel volt eloxálható amivel a festékbe lógattam a cuccokat De a kábel szép kék volt :)
Tudsz valami jó helyet, ahol eloxálnak?
Ezek jó minőségűek.
Pl a folyadéktartályokat már egyszer megvettem pirosban, de azok übergagyik voltak. Tömítés semmi, folyt minden mindenhol. A mostani hibátlan.
A mostani rendeléssel sikerült kifogni a minőségibb cuccokat.
jah nem TL-s cuccokat akarok hanem amiket csináltattam rá egy két apróság alu-ból azt.Kormányvég, sarok védő ilyenek
Köszi,légtelenitetfen nem rég, de semmi javulás :(
Pont ma mentettem le ezeket a cuccokat kékben. Jo minőségűek ?
Én próbáltam otthon eloxálni. Nem nehéz, de a tl-én lévő alu cucc pont olyan ötvözet amit nem lehet
Srácok valaki nem tervezi hogy eloxáltat? csak mert én is szeretnék egy-két apróságot és akkor beszálnék a dologba!
Holnapi meló:
folytatódik az aranyozás.
Jól néz ki a cucc, hátra beszerzek én is egy ilyet.
Amúgy nem lehet, hogy csak azért gyenge a hátsó féked, mert nincs rendesen légtelenítve?
Nekem egész jó volt mindig, de azt pl a múlt héten vettem észre, hogy 2 légtelenítő van a munkahengeren...
Hátsó ugyan olyan szar, de az eleje harap rendesen. Na majd az új betéttel....
Vesrah
Itt lehetett a hiba Milyen betét volt hozzá?
Bár én beszari vagyok, és sokat fékezek.
Nekem 3 pályanap, vagyis 2és fél...
Nem örülnék ha igazad lenne....
Én is bizonytalan vtam mikor vettem de mondták h pályán is nyugodtan használhatom!meg ahogy mondtad közúton eddig nő problem!
Megégett, kitágult, lötyögött, eldeformálódott...
Mert? Lukának két éve jó, bár igaz ő nem pályázik vele
2-szer jót mentem vele, de a harmadik alkalmat már nem birta szegény...
Nekem 46-ba volt licittes aukcion. Fix árason 50-től felfele szoktak lenni.
UUUhh
és mennyibe fáj ebayről egy ilyen szett ha érdeklőthettek?