Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebayes "madinchina" tárcsa.
Ez milyen tárcsa?
Az gixerbe csak előre 4000-el olcsóbbak a betétek, mint TLR-be, szóval küldök mailt, és ha annyiba kerül amennyit én számoltam, akkor kell a Brembo.
Az volt az első dolgom. Rohadt jólnéz ki. Nagyon tetszik.
Hát igazán nincs mit! Dobd fel gyorsan
Köszönöm Luká még egyszer a segitséget, nem volt plussz költség :)
Aha de hátsó keréken ami azért elég jó!prop-technel!
A cikkszámot nem bírom megnézni, de azt biztos, hogy SA, sinteres. Ha jól emlékszem 24 vagy 25-ből jött ki az első meg a hátsó együtt. De nem akarok hülyeséget mondani, amint megtudom nézni kereslek.
Nem bírom megnézni, mert szarakodik az oldal. Megpróbálom később és kereslek.
SA a típusa. Neked milyen van benn Józsi,mert a bárdi honlapján csak SC sport-pálya betétet láttam
Előre gsx-r 1000 k4 kell AS szinteres betét
Hátra tl1000s ugyan ilyen szintetes.
Utána nézek és nemsokára jelentkezem.
Köszi a tippet! Vettem egy ponyvát, mivel amit kaptam hozzá, azt a drágalátos kutyám szétrágta.
Köszi! Nagyon Bejött a csizma :)
Elvileg ma megjönnnek a tárcsák, lassan nézek betétet. Lukáéban Armstrong van, az olcso, és rohadt jol fog, de tudnnk árat pontosítani a brembora? Első-hátsó kell.
Ez elég jó csizma! Gratu hozzé! Ezzel nem lesz gond, meg egy jó ideig tutira védi a lábad.
A brembo kurva jó. Én Oszi ajánlására vettem, de nem bántam meg. Sokkal de sokkal jobb a fékhatásom, bár fogalmam sincs milyen volt előtte benne. Kicsit hangos (serceg, meg karcol) de ezt pont lesza.om. Ja, és régebben írtam, hogy viszonylag jó áron tudok ilyet.
Nekem oksa a tavaszi kakucsolás. Reméljük Janónak is összejön, 2 napot abból a fránya tanulásból majdcsak tud szakítani ilyen remek programra.
Ez most azt jelenti, hogy 4 plusz lóerő többleted van? Hol méretted?
Ez nem jó hír Zsolti, ennek nem örülök. De ha szükség nagy úr, akkor megértem. Bár szerintem egy kicsit túláraztad a gépet, de legyen szerencséd.
Ez is üvegszálas, Majosházán kevesebb mint fele ennyiben van.
Találtam egy céget aki csinál idomokat R-hez és S-hez is!

A későbbiekben még jól jöhet így belinkelem őket.

http://www.airtech-streamlinin...
Utald a zsét és küldöm!
Ha postaköltséggel együtt 12-ért elküldöd, akkor megveszem. Ugyanezt ugyanettől az eladótól vettem volna jövőhéten, úgyhogy ha Neked jó így,akkor boltolhatunk.