Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát csak gáz. Egyben csak 5000-nél ráhuzom, de kettőbbe uugyan itt jol meg kell rántanom, hogy feljöjjön rendesen. Még Oszival beszéltük, hogy lehet tul keményre állított futómű miatt nem akar annyira jönni. Miota az eleje lett puhitva valamit javult. Nem nagyon tudom buktatni az elejét Mielőtt rávágnám a gázt :/
Ti milyen fekolajat használtok es milyen gyakran cserelitek?
Elég jól.
Mondjuk attól függ milyen stílussal próbálkozol. Kuplung vagy gázvisszacsapás?
17-43 fogaskerekekkel 2-ban kb 3-4ezres fordulaton fel lehet kuplungolni gyertyába. Hasonlóan 3-ban 6-7ezernél, de az már akkora sebesség, hogy én sosem erőltettem...
Mint mindig, most is azt mondom, hogy inkább hátra nagyobb fogaskerék, mint előre kisebb...

...és ha már itt tartunk, ma is folytattam a nélkülözhetetlen kiegészítők beépítését.
Hajtani kell, mert beköpi a gyertyát.
Amikor lementem hozzá láncot cserélni mondtam is neki . Hogy jarassa meg a kicsiket...es vigyorogva jott vissza a garazsba...neki is max 3000km birt a supercosa....
Ő már akkor más szinteken tolta :)
A cimbi akitol vettem a gepet . Ő elol -1. Hátul gyarival tolta.... Es siman felkapta 160- nal. Mikor ketten ültünk rajta...es mentünk is folyamatosan egykereken....
Leáttételezve mennyire jön kettőben egykerékre a TL? Ha vért izzadok is max 10-ből egyszer tudom annyira megemelni, hogy fennmaradjon tiltásig. Hátul +2van. Lehet előre fel kellene rakni a -1-et? Egyesben jól jön felfele.
Köszi!
Nem fog esni!
Ha meg esne akkor is meg kell csinálni a minuszok elött!
Nincs
MIT
Nektek szoritok leg yen Jo I do me Essen as ESO
Köszi amúgy, hogy szóltál! Nekünk most nem kell mert van!
Aztán meg ha minden úgy alakul ahogy szeretnénk akkor egy hét múlva tető alatt lesz a gép!
Posta nálad megoldható? Köv hét vége fele kellene a cucc, addigra kapok fizut + még erre mondj árat légyszi, ha van nálad.

Gázkar működő kapcsolokkal TL-re.
Gsx-r 1000 k2 hátsó fék (arany színű), betéttel ha van :) Köszi!
Jövő hétvégére jo időt mond. Jöhetnél Ausztria túrára :) addig összerakom a motort :P
Akkor az kell nekem :)
Még régebben lett véve egy bringatakaro, de nem tudom már hol. Na az egy telet se birt ki. Kettészakadt :(
Első kép van. Egy ötös!
Az egyik Gs-en nekem lidl-s van, és nem szar. Belül bolyhos, és bírja az időjárás viszontagságait.
Nincs mit!Úgy is kelett húznom a láncon
Találtam véleményeket,az Árukereső oldalon 3Mpixeles alap kamera ,ennyit megér.
Fiúk segítsetek Zsoltinak! Én nem értek hozzá!
igen olcsó az igaz,de hátha jó felvételt csinál.
Átültem a Fiam gépéhez ,itt rendes karakterek vannak!
Azt írja Overmax Active Cam-01 sport kamera 1,8" HD video felvétel 720p/30 fps HD CMOS szenzor tartozék vízálló védőtok amely 10m-ig véd sárga 9000-ft valaki erről bővebbet tud?gagyi?
Szia!

Ilyened van, és ha igen, akkor mennyiért?