Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kié lesz ez a sisak?
Melyik részén kacagsz ilyen jól? :D
Azon hogy el kell távolítani a repülés elött?
Vagy azon h én fogok repülni?
A felirat a plexin
Kicsit morci!
De kell még egy jó airbrush festőt találni!
Amúgy nem az enyém!
Morci
Csak kár, hogy megjött a szar idő!
Köszi. Még utána járok, hogy itt van-e műanyagos.
Esetleg a buksikról is dobsz egy képet?
Tesómnak ők csinálták
http://muanyagjavitas-tata.hu/...
Sziasztok! Hozzánk már megérkezett idő elött a Jézuska!
Faridom elég szarul nézett ki, de ki tudtam polirizni a nagyját. Nem is lettem ideges..
Ez nem jó hír. De örülj neki, hogy a fényezés nem sérült, az a húzós szerintem.
Figyu! Egyszer a bratyód említett valami nagyon olcsó műanyagost ahol a kis BMW sárvédőjét csináltatta. Kérdezd meg tőle aztán itt jó közkinccsé kell tenni.
Nagyon kellemes a hangja most. Elején füstölgött a tömítés, vagy lehet a paszta...
Elrepedt a tükör körül. A festés nem sérült. Belülről lenne jo ha össze tudná forrasztani. Menni tudnék vele, de szarul áll az idom. Meg intő jelnek érzem.
Na örülök!Annak viszont nem hogy meginogtál. De ha lehet ilyet mondani legalább a szezon végén történt. Mindenesetre reménykedjünk hogy a tömítés sokáig bírni fogja és a műanyagos is szépen megtudja majd csinálni...
?
Köszi még egyszer a tömítést. Végre ujra szépen dübörög a vas. Se csettegés, se durrogás. Viszont hogy ne örüljek meginogtam, és nekibasztam tolás közben a motort a garázs falának. Nekem eljött a szezon vége. Kell egy műanyagost szereznem :(
Most szálltam le. Tényleg jön a sötéttel a hideg.
igen
Igen, így: brüüüm BRŰŰM
Nem bánnám én sem, ha folyamatos üzem alatt lehetne a bringa, egész évben...
Hát én még azért egyet megyek idén még, de valószínű nem mostanság. Kicsit el vagyok veszve mostanság. Aztán meg elrakom pihenni és majd csak januárban veszem elő!
Olyan v2-ős brümögéssel, hogy legalább az illúzió meglegyen?
És berregsz is hozzá. Nem, én nem szoktam ilyet
Fsznak nem lakunk egy kicsit délebre, hogy legyen télen is 15 fok, és ne -15
én lemegyek, megsimizem, ráülök, és hangosan bőgök :D