Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utána kérdezzek?
Gondolom, hogy nem lesz olcsó
Alpinestars,dainese,forcefield,zandona kb ezek. Ezeken belül van sokféle,és sokféle árban
Hát ja, de most ezen nem kellene spórolnom. Fasza gericprotektor kell. Ti mit ajánlotok? Még nem néztem utána a témának, de lassan megveszem.
ez sajnos ilyen
Jóárasitva is eléggé bele kellett nyulnom a zsebbe :/
Ilyen kellene nekem is jóáron. Csak nem hiszem hogy van belőle méret
Lidl-ben van most termós alsó és felső is 1500/db. Vettem és szerintem fasza.
A héten még jó idő lesz, és olyan nincs hogy ne menjek még idén, a jó kis 24-es úton
Király végre!
remélem meg idén ki tudod próbálni
Meggyött a kesztyű, fasza lett köszi
Jaja, nagyon jo. Bele is szerettem egyből :) pont jo méret, Oszi jol eltalálta, hogy mekkora a lábam
+1 a thermo aláöltözőnek, és nem kell a drága motorosakat venni, decathlonban amit adnak futáshoz, biciklizéshez, az tökéletesen jó, és nem kerül 20ezrekbe.
csima? Frankó?
innen vettem a láncot, azt hiszem itt volt a legolcsóbb:
http://motoralkatresz.eu/

Eg yjó aláöltöző többet ér mint 3 macko. Tapasztalat. Nekem egy bringás termo kantáros nadrágom van, azt veszem elá. Kurva jó cucc, és nagyon vékony mégis.
Eléxem tavaly nem vettem fel a bőrruhát decemberben mert már annyi nadrágot,pulóvert vettem alá hogy mozogni sem lehetett benne ,inkább kabátban motoroztam,és 3-4 mackónadrágban,de a pofám így is szét fagyott,a gumikat itt vettem az oldalon,újakat de 3 évesek ha jól éléxem.
A láncom már nagyon xar rángat a motor ha húzom neki,megnyúlt de nem mindenhol,és ahol éppen rövidebb a lánc ott odabasza a keréknek a motor ,meghúzni sem tudom rendesen,mert ha feszes mondjuk a megnyúltabb résznél ,nagyon feszes a nem annyira megnyúlt résznél ,és igénybevételkor tönkre tudja tenni a kis lánckerék csapágyat.Tudom!Dolgok jó alakulás esetén decemberben már új lánc lánckerék kerül fel rá. 40 ezernél többet nem költenék rá!?
A jöv vasárnapra is tervezem kigurulok,kicsit finomabban valamerre .Pá skacok
Én is összeraktam a motort és verettem a hétvégén, de csak délután 4-ig volt elviselhető. Zsolti, kell neked egy jo aláöltözet, és faszább gumi :)
Délután hajtottam a vasat szoktattam a téli szezonra,M0 -ás és környéke,Érd Dunaharaszti,M31 Nagyon hideg van,a szemem,szét folyt a plexi bepárásodik gumi csúszik,jó próbálgatni a határokat körforgalomban de! óriási élmény most is !Úgy érzem ebben a hidegben jobban megy a vas erősebb ,a köd és a sötétedés,hideg hazaterelt melegedni .Szélesutat kedves barátaim!
5.1 nagyon Jo,de kell hozza 50"-os 3D TV is
repsol dot4, évente cserélem. De jövőre megpróbálkozom az 5.1-el.
nem sportmotor, de elég jól tolják

http://youtu.be/iikcvE8R9jg
Pascarel 52-es
Statoil dot 5.1
Textaros dot4, 2évente irja a szervizkönyv.