Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van, csak a setéttel gyön a hideg is
Már megtörtént, megkezdődött neki a téli álom, nekem meg lassan jön a becsavarodás az elvonási tünetektől
Nincs lámpás ? :P
a köcsög óraállítás miatt mindig csak sötétben érek haza...
Ma jo lenne egyet tekerni, ha ideér a tömítés :)
Mit akarsz addig míg nincs hó addig csak az aláöltöző szab határt
Siralmas lesz ez a tél :(
Na mivan, mindenki zsírozza a mocit a télre?:D
Ez lesz nálam is :(
Nagyjából azt jártad be, amit mi is terveztünk eredetileg... :)
Na vége a szép életnek!
Nincs tovább durrogás
Szóval a tömítés frankón teszi a dolgát
én előre nem raknék kisebbet mert megeszi a láncvezető gumit ,did 530 +jt fogaskerék szerintem tuti
Nagybátyám megnézte, nekem ez van:
LÁNC:
RK 2927 30GXW
Lánckerék:
JTR 4999 39 g45

Szóval mégse DID
kb 5000km óta van fent, úgyhogy nagyon nem tudok róla véleményt mondani, teszi a dolgát, még nem nyúlt meg
JT a márkája és C45 az anyaga, gondolom hőkezelve.
Jj ano es a lanckereket MIT raktal fel lehet tudni milyen anyag?
Attól függ hogy vezetsz?!
A gyári is jó ha nyugisabban hajtasz de de ezzel egyik oldalról átdobni a másikra sokkal jobb és a szép nyújtott íves kanyarokban 200 fölött sem pumpál.
Jah meg ez nem repeszti meg a felfogatásokat mint a gyári...
Igen? Ez miben jelentkezik? "Hétköznapi" használatban miben jobb így a csillapítás? Komolyan kérdezem, tényleg érezni különbséget a gyári lengéscsillapítóhoz képest?
Erősitett DID van fenn. Talán 1x állitottam rajta a 14000 alatt. Nagyon Megéri az erősitett szerintem.
Aha, én próbáltam igy, és lof...sz. Az a 260 inkább 230, és ugy kell neki pakolni, mint egy enduronak. Borzalmas. A Hátul +2 nekem szimpatikus.elől gyári.
Ez egy elől -1 hátul +2-es áttétel módosítás http://www.sportmotor.hu/motor...

Természetesen csak óra szerint megy így valójában azért ez nem ennyi.

Azt írta a csávó hogy így lepörög neki 6.-ban.

Valahol a valós sebessége 260 körül lehet.De cserébe olyat gyorsul mint egy R1
Fogalmam sincs, hogy milyen típus van fent, talán DID?. Holnap megkérem nagybátyámat, hogy nézze meg (mert nála raktam le télire.), és megírom. Az viszont tuti, hogy nekem gyári áttételezés van, mert nem akartam, hogy sokat forogjon, főleg hogy nem tudok/akarok kerekezni, és inkább haladós túrázásra használom. De persze ha állatkodni akarsz a géppel, akkor egy rövid áttétellel sokat lehet nyerni
ugyan nem tőlem kérdezted de láncból én D.I.D-re szavazok
http://www.didchain.com/chainS...

Az upgraded kell. az az zvmx-530
oszi ezt láttad?hajaskopaszocsoé
szia!
Milyen típusú láncot vennél a tlr-re és lánckerekeket?
Be kell kenni zsírral, jó vastagon. Úgy messzebbre csúszik, ha eldobod a pi***ba