Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldök facen új címet, mert ugyse leszek otthon, és ne keveregjen napokig a postán, vagy ha futárral küldöd még jobb.
Messze laksz :P
Az hozta vissza, h azt hiszi, h ettől jobb ember lesz, de ugyanúgy egy szardarab marad...
Hétvégén nincs posta...gyere el érte...
Szilveszteri gurulás? küld hamar azt a csizmát, mert tiszta türelmetlen vagyok :)
Nagyon meg akartad mutatni, az eszközölést?
Hmm... eddig is volt tankbőröd?
Sztem nem fogja más elvinni. Már évek óta hirdeti...
Mondjuk elég sokat kér érte...
Na végre. Azt hittem már sosem rakod fel.
JÉGEN, azt nem tetted hozzá.
Nem lesz probléma...
De legalább le lett kezelve a kapcsoló!
Ez sem blokkolja a fix trafikat.
A fix trafikat semmi...csak ha leragasztod a rendszámodat, vagy otthon hagyod...
Betyár egy gép ez!
Kipróbálnám.

Majd visszatérsz a nagyon közé...
Szia,
Mi is örültünk a találkozásnak!
De befújhatod WD40-el a kapcsolót, és utána vedd ki üresbe...
Jézus! Köszi a videót nagyon fasz_a lett! Gratulálok!
Józsi! Küld a méreteket és készül majd a felirat! Akinek kell még ilyen intarzia az jelezze mert több darabot egyszerübb csinálni.
Tetovált! Mielőtt akarnád indítani a motort győződj meg róla hogy üresben van-e a motor!
Ja, a dobok már nincsenek meg, hosszú sztori, talán már le is volt írva...
Viszont ugyanaz a márka lesz, csak carbon-sima ovál-dupla véggel.
Hosszabb áttételt nem ajánlom, nem fog 300-at menni, mert nem bír kipörögni 6-ban.
Nekem 17-43 van a 17-39 helyett. Sokkal jobban veszi a lapot, és 6-ban is pillanatok alatt beleforog a leszabályozásba. Ez bekalibrált órával 270-275 végsebesség. Pont elég utcára.
Tapasztalatom sajnos az hogy töltés gondja van, vétel után derült csak ki. Februárba lesz átnézve mert addig külföldön szolgálok.
Rájöttem hogy szerettem,de már késő bánat
Igen, akkor megismertem. Na! És mid volt a sárga után, és mi hozott vissza?
Igen Fehérvár mellől vettem K.csizié volt.
Volt egy sárga is,de sor4 kipróbálása miatt adtam el,végül visszatértem a V2-höz
Bazsi mi a tapasztalatod,?
Üdv a Klubban, grat szépséges! De amint látom ez már nem az első TL-ed. Véletlen ezt nem onnan Szfehérvár mellől vetted? Úgy rémlik forum lakó volt az előző tulaj is.

Ja! És végre még egy R-es! Lassan túlsúlyba kerülnek az S-es kartársak!
Eredeti színe kék-fehér volt én már így vettem.