Helló Srácok !
Nem vagyok aktív nagyon, azért szoktam nézegetni a fórumot !
Megnéztem az Évzáró gurulós videót is !
Frankó !
Kár hogy nem tudtam menni!
Jók vagytok ! :)
Oszi Szeret egykerekezni :D , meg persze többiek közül is páran!
Jól nyomtátok ! pedig ez csak egy publikus videó!
Talán jövő tavasszal vagy nyáron én is mennék !
Sajnos keveset megyek a vassal, legtöbbször barátnővel és csak a kis környéken..
De a gumi így is kopik!
Na Minden jót!
Nem titok, semmit nem alakítottam át.
De ha minden jól megy, még az idén belekerül egy Wilbers gátló. Nem azért mert bármi bajom lenne a gyárival, csak a sznobság miatt.
Majd összeállítok valamit és előre is köszi. Mondjuk nem egy nagy sztorira gondoltam, TLR embléma egy pajzs alakon. Valami ilyesmi. De majd összehozom aztán elküldöm.
Más! Ancsának mondd már légyszíves, hogy küldje el a képeket még egyszer, véletlen kitöröltem még mielőtt lementettem volna. Berakta a spam-ok közé én meg automatikusan töröltem onnan.
Király lett, ügyes vagy! Ez egy jó emlék, valami ilyesmire gondoltam amikor mondtam neked ezt a video témát. A tavasziról is kell majd egyet csinálni, mondjuk az kevésbé lesz izgalmas, meg több állatkodás várható.
Jah csak osszeraktam meg beinditottam!csetteges megszunt!ma jöttem vele haza pestről szarra aztam!vasárnap megyek vissza és akkor majd kiderül a durrogas része
Zsír lett! Köszönjük szépen!
Nem vagyok aktív nagyon, azért szoktam nézegetni a fórumot !
Megnéztem az Évzáró gurulós videót is !
Frankó !
Kár hogy nem tudtam menni!
Jók vagytok ! :)
Oszi Szeret egykerekezni :D , meg persze többiek közül is páran!
Jól nyomtátok ! pedig ez csak egy publikus videó!
Talán jövő tavasszal vagy nyáron én is mennék !
Sajnos keveset megyek a vassal, legtöbbször barátnővel és csak a kis környéken..
De a gumi így is kopik!
Na Minden jót!
De ha minden jól megy, még az idén belekerül egy Wilbers gátló. Nem azért mert bármi bajom lenne a gyárival, csak a sznobság miatt.
Nagyon frankó lett a vidi.A többiek nevében is megköszönöm a fáradozásodat,hogy összehoztál egy ilyen szép emléket.
10 perc és küldöm!
Más! Ancsának mondd már légyszíves, hogy küldje el a képeket még egyszer, véletlen kitöröltem még mielőtt lementettem volna. Berakta a spam-ok közé én meg automatikusan töröltem onnan.