Köszi! Ma én is lekaptam azt az odlalt, szépen átpucoltam, meg minden. Gyakorlatilag a tömítés felét kifújta már. Nem csoda, hogy ocsmány volt a hangja.
Hali!kész a Kipuf tomitettseg!sajnos nem volt már olyan amivel apám dolgozott de megcsinaltam masmilyennel!levagtam neked is pontosan a megfelelő méretre csak be kell tenned!tiszta utangyartott :) ha gondolod elpostazom.annyi h pluszba hőálló pasztat kenetem meg a belso atmerore!nem szelel és Szép a hangja is!
Nem is az miatt, csak az érdekel hogy használsz-e távtartókat...
Vagy villahíddal együtt cseréltél?
Nekem sem volt vele idáig semmi gond, de lehetne tökéletesíteni... távtartó
Rendszámokat nem homályosítottam el, mert az őrült nagy munka lenne. Ha ez, és a tartalom nem zavar senkit, akkor majd felteszem Youtube-ra az egészet, meg sportmotorra is egy részletet, mert mind a 20 perc nem menne fel.
Van viszont pár rossz dolog is:
1.) Több helyen remeg a kamera, ami azért van, mert az egész fejidomom így remegett. Próbáltam stabilizálni több módon is, de mindig olyan lett a végeredmény, mintha hajón lenne a kamera. Ezért maradt olyan amilyen, nem akartam, hogy mindenki tengeribeteg legyen
2.)A második részben, amikor Egerbe tartottunk, bepárásodott kicsit a lencse, gondolom az erdős részen még sok volt a nedvesség, az sajnos ezért még homályos is egy kicsit, ennél többet nem tudtam kihozni belőle.
3.) Ez a legfontosabb:
TELJES(NAGY)KÉPERNYŐ, és FEL A HANGERŐT!
Éjszaka futott a renderelés(3,5 óra), most sikerült megnéznem a produktumot, de nem vagyok elégedett. Pár helyen csúszik kicsit a felirat / kép, illetve bordit nevét el is írtam... Még finomhangolom a dolgot, de estére elvileg meglesz.
Viszont párszor felfutott a mosoly az arcomra, amikor megláttam mit huligánkodtatok mögöttem, amikor a kamera felétek volt
http://youtu.be/paw-vogKkts
Csak ne felejtsd/felejtsétek el legalább 720p-re állítani
Jól összehoztad.
A motor hangok nagyon rosszak voltak hogy nem nagyon raktál bele?
De töltöm fel Youtube-ra is privát videóként, így csak direkt linken látszódik majd. Amint kész, adom ahhoz is a linket
Vagy villahíddal együtt cseréltél?
Nekem sem volt vele idáig semmi gond, de lehetne tökéletesíteni...
távtartó
És kész a video is
Innen le tudjátok tölteni:
http://j3sus.zapto.org/tl1000/
Rendszámokat nem homályosítottam el, mert az őrült nagy munka lenne. Ha ez, és a tartalom nem zavar senkit, akkor majd felteszem Youtube-ra az egészet, meg sportmotorra is egy részletet, mert mind a 20 perc nem menne fel.
Van viszont pár rossz dolog is:
1.) Több helyen remeg a kamera, ami azért van, mert az egész fejidomom így remegett. Próbáltam stabilizálni több módon is, de mindig olyan lett a végeredmény, mintha hajón lenne a kamera. Ezért maradt olyan amilyen, nem akartam, hogy mindenki tengeribeteg legyen
2.)A második részben, amikor Egerbe tartottunk, bepárásodott kicsit a lencse, gondolom az erdős részen még sok volt a nedvesség, az sajnos ezért még homályos is egy kicsit, ennél többet nem tudtam kihozni belőle.
3.) Ez a legfontosabb:
TELJES(NAGY)KÉPERNYŐ, és FEL A HANGERŐT!
Neked milyen villa is van a motorodban?
Viszont párszor felfutott a mosoly az arcomra, amikor megláttam mit huligánkodtatok mögöttem, amikor a kamera felétek volt