Üdv a TL forumon! Kicsit későn csatlakoztál a csapatba, de szerintem így is jó volt. Ha figyelemmel kíséred a forumot akkor látni fogod ha megyünk valamerre vagy szerveződik valami. Jó társaság van itt, rendes jóravaló derék motorosok. És még inni is tudnak!
Én is azt mondom, hogy óvatosan a vágott slcik gumikkal. Nem közútra vannak azok kitalálva, jól be kell azt melegíteni. Szerintem itt senki nem ment olyan nagyot, nem kell szégyenkezni. Alföldiek vagyunk sok kanyarral nem találkozunk főleg nem olyannal ahol van még pluszban szint emelkedés is. De majd tavasszal kakucson fényesítsük csiszoljuk tudásunkat. Egy kis kajával a bendőben.
50% a videó, de holnap sajnos nem lesz időm befejezni, csak szerdán, szóval tényleg a hét vége felé lesz kész.
De csak hogy érezzétek a feszültséget, 10 perccel ezelőtt kiírta, hogy a vágóprogram nem válaszol, és hogy bezárom -e?
Majdnem szétvertem a gépet, de szerencsére volt mentés
Hali bordit!
Ilyen idős koromban nekem is a CALIBRA volt a kedvenc autóm.Én 8éve adtam el, és rá 2 évre vettem az első TL-t.Neked szerencséd van,hogy egyszerre birtokolhatod ezt a két gyöngyszemet.Nagyon fajin a verda .Remélem kigyorsításokkor sokszor van,vissza 2 palló gáz.
http://youtu.be/5mgsU4w460A
Arra Én is feliratkozom fürdés után!
Nagyon jó videókat csinál! Én feliratkoztam a videóira. Legalább télen lesz mit nézni
De csak hogy érezzétek a feszültséget, 10 perccel ezelőtt kiírta, hogy a vágóprogram nem válaszol, és hogy bezárom -e?
Majdnem szétvertem a gépet, de szerencsére volt mentés
Vagyis ha felrakod akkor jelez ha lézerrel rádáltak és blokkolja a sebességedet azt hiszem 15 másodpercig.
Annyi hogy már nem legális sem nálunk...
Az biztos lefotozott az m o ason fix trafi.
Veszek val am it blokkolot ha tuti ved.
Ilyen idős koromban nekem is a CALIBRA volt a kedvenc autóm.Én 8éve adtam el, és rá 2 évre vettem az első TL-t.Neked szerencséd van,hogy egyszerre birtokolhatod ezt a két gyöngyszemet.Nagyon fajin a verda .Remélem kigyorsításokkor sokszor van,vissza 2 palló gáz.