Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor lesz elérhető? :)
jah basztam belinkelni
http://youtu.be/5mgsU4w460A
Luká Te a Bódy Szilvis videókra gondolsz?
Arra Én is feliratkozom fürdés után!
Ajánlom figyelmetekbe a csávót!
Nagyon jó videókat csinál! Én feliratkoztam a videóira. Legalább télen lesz mit nézni
Küldj róla egy rajzot,hogy hogy nézzen ki és megcsinálom
Estére (pont mire leszállsz a motorról ) állítólag el fog állni az eső
Bakker! És nekem most kell elindulnom a vassal vidékre. Úgy hogy esik ez a rohadat.
Nagyon várom már a vágott vidit. Marha lassan jönnek, meg hát ugye helyszűkében is vagyok.
Üdv a TL forumon! Kicsit későn csatlakoztál a csapatba, de szerintem így is jó volt. Ha figyelemmel kíséred a forumot akkor látni fogod ha megyünk valamerre vagy szerveződik valami. Jó társaság van itt, rendes jóravaló derék motorosok. És még inni is tudnak!
Ez egész jól néz ki. Esetleg ha ajándékba kellene ilyen akkor azt megrendelésre meg is csinálod? Nekem lehet jó lenne egy TLR felirat a falamra.
Én is azt mondom, hogy óvatosan a vágott slcik gumikkal. Nem közútra vannak azok kitalálva, jól be kell azt melegíteni. Szerintem itt senki nem ment olyan nagyot, nem kell szégyenkezni. Alföldiek vagyunk sok kanyarral nem találkozunk főleg nem olyannal ahol van még pluszban szint emelkedés is. De majd tavasszal kakucson fényesítsük csiszoljuk tudásunkat. Egy kis kajával a bendőben.
Promot elnézve fasza lesz az a videó :) én már nagyon várom, ugyhogy sűrűn mentsd a videot Nehogy baj legyen
50% a videó, de holnap sajnos nem lesz időm befejezni, csak szerdán, szóval tényleg a hét vége felé lesz kész.
De csak hogy érezzétek a feszültséget, 10 perccel ezelőtt kiírta, hogy a vágóprogram nem válaszol, és hogy bezárom -e?
Majdnem szétvertem a gépet, de szerencsére volt mentés
Kössz as infot
örökké.

Vagyis ha felrakod akkor jelez ha lézerrel rádáltak és blokkolja a sebességedet azt hiszem 15 másodpercig.
Annyi hogy már nem legális sem nálunk...
AZT nem tudom hànyszor?
Szia
Az biztos lefotozott az m o ason fix trafi.
Veszek val am it blokkolot ha tuti ved.
Szia mi blokkolja a fix trafipaxokat?
Hali bordit!
Ilyen idős koromban nekem is a CALIBRA volt a kedvenc autóm.Én 8éve adtam el, és rá 2 évre vettem az első TL-t.Neked szerencséd van,hogy egyszerre birtokolhatod ezt a két gyöngyszemet.Nagyon fajin a verda .Remélem kigyorsításokkor sokszor van,vissza 2 palló gáz.
No para in stem Latin mi Jon szembe
Akkor megz as IRAS ha a gyerek gepenel ulok ,most a tablagep kepernyojet nyomkodom,ITT Anglo val Ami es atirja a szoveget valami