Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello keveset dumaltunk tettszetta vasad olyan picike rovid kinezetre,es mint mondtad 300km/h a vege ,baromi Jol hangzik
A supercorsa akkora volt. Nekem már a láncvédőt valaki megnyírbálta régebben :D
befér a 200/55 is, csak egy darabot ki kell csípni a láncvédőből
195/65 is befért nekem, csak ahhoz le kell áttételezni, mert annyira nagy a kerülete.
nekem most 180/60 van fenn, simán elfér
Attól függ mire? befér egyébként
Urak!
190/60 17 pálya slic gumi TL-s jólehet?
55 azt láttam hogy még bele fér...
Alaposan be kell melegíteni hideg időben, mert úgy játsz mint én. Kemény volt a beton...
NINCS gyári csak a kerék nagy
Persze mivel én lemaradtam mint a borravaló így nem láttam ezeket .
"Tibor, ez az autó le van ültetve."
Azt mondtátok ezek jól tapadnak akkor mitől féljek, csak nem verem oda magam
Gyere csak gyakorolni, főleg majd kakucsra. Mi is csak erősen próbálkozunk. 1 kanyart én is benéztem, de úgy istenesen
elég rokk volt következő szezonban várlak a hegyen Téged is! többször is természetesen
Szia Borcsa örülök hogy hazaértél szerencsésen.
Ahogy ígértem itt vannak a Calibra képek , tudom srácok ez egy TL-s oldal, ezer bocsánat.
Hajjajjj óvatosan azokkal a slickekkel :D Jóaz, ha hosszú bemelegítés után nyélgázon közlekedsz nonstop
Köszi Dávid ennél jobban nem is sikerülhetett volna ez a nap. Kár lett volna ha NEM hívsz meg, de meghívtál és ez a lényeg. Ügyesen fent a hegyen nehogy rosszat haljak rólatok.
Persze, hogy hívunk... Irásban, szóban, személyesen, telefonon, sms-ben, levélben, füstjelekkel, postagalambbal, repülőreklámmal. Háááátha valamelyik eljut hozzád
Köszi a biztatást, már megrendeltem a vágott slick gumikat jövőre már azzal gurulok, a láncszettet is cserélem kifelé, utána jöhet a futómű, és már csak Isten szab határt meg a rizsszem .
Köszönöm még egyszer sajnáltam volna ha kihagyom szép nap volt, csak kár hogy vége
Én is tanulómotorral közlekedem mostanság :D
Ne aggódj nincsen ezzel semmi mi gond többet használd aztán majd belejössz! Mi se tudunk motorozni csak próbálkozunk
Köszi srácok a meghívást jó volt veletek motorozni ígérem jövőre kicsit fejlesztem a tudásom mert az mondjuk elég gyenge, magyarán sz..r de belejövök . Egyszer biztosan. Remélem ettől függetlenül elhívtok még .
Én is, de szerintem mindenki, bár egy kicsit jöhettél volna hamarabb is, és még jobban érezted volna magad. Látod vannak akik tudnak motorozni, és vagyok én .