Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről is maradhat a rendszám :)
muhahahahahaha
Nincsmit én meg köszi hogy megízlelhettem egy kicsit újra a TL-ezést, mondanom sem kell, hogy végig fülig ért a szám amíg hajtottam a géped..:) ilyen fejem volt:
Felőlem is mehet minden.Az előzetes
Jó lett a promo
Én a részemről hányással kezdtem a napot, de utána a lángos rendbetett :D Nagyon jó kis hétvége volt :D Én élveztem, és köszönöm Dávidnak, Oszinak a vendéglátást! Egy élmény votl ismételten! :D
itthon..
Szeva Maistro!

Erre gondoltál? Ezzel ill. ilyennel akarod megcsinálni?

http://www.simson.hu/index.php...
Felölünk mehet minden!
Én magam részéről az arccal semmi gond, a rendszám meg hát? Végülis mindegy, nem hitelesített meg nem hatósági felvétel, meg igazából semmi olyan nincs rajta ami bizonyító erővel bírna.
Sziasztok srácok!
Köszi a tegnapi napot! Jól éreztük magunkat!
Igaz lehet, hogy nektek nem volt olyan élvezhető h mindig miattam kellett várni! Ezért köszönet nektek!
Legközelebbi egynapos búgatáson Tomi otthon hagyja a fogyasztás csökkentőjét!
Mert ugye a csoportos búgatás nem megy olyan jól mint a TL-es mulatozás!
A fotókból rakok párat de az egészet átküldöm email-be holnap aztán ami kell nektek azt kiválogatjátok!
Hát, szerintem a vállalható határát súrolja. Tényleg, ha már felvetődik, kinek mi a véleménye arról, hogy látszódjanak az arcok (fényképek, stb), meg a rendszámtáblák a videóban? Mert ugye néha nem teljesen vagyunk hangnorma-, és közlekedés-kompatibilisek.
De persze kitakarni mindet meg egy határ szopás
Igen! A reggeli az így egy kicsit túlzás. Nem baj az, ha egy kicsit homályos attól még lehet belőle mazsolázni nem?
Hát ötlet az megvan már, viszont akad sajnos gond is . A "reggeli" szerpentinezésünk alatt bepárásodott a kamera, szóval azok a felvételek elég homályosak lettek, illetve a Kékestető utáni sötét videók sem éppen olyan minőségűek mint szerettem volna. meg persze a hang sehol se adja vissza az élőt, de ez mér csak ilyen .
60%-on van a feltöltés, lassan végez, és adom a linket, akkor láthatjátok majd ti is, meg persze aki kedvet kap, vághat belőle valamit.
Bakker! Ha csinálsz az egész napból egy ilyen minőségű 5-6 perces vidit, akkor te lesz az Istencsászár!

Sztem ku.va jó lett még ez a pár másodperc is. Mondjuk jó anyagból könnyű dolgozni.
http://youtu.be/UwtNdGO4uKE

Amíg töltöm fel a szerverre az anyagot, csináltam egy kis ízelítőt a tegnapból
Gyors amatőr munka, ne számítsatok sokra, majd a nagy videó rendes lesz.
Amint megvan a feltöltés, megadom a címet, és tölthetitek mind a 32GB-t. Bár az éjszakai felvételek enyhén szólva, khm, szarok lettek . Mégse bírja a kamera a sötétet annyira mint gondoltam
Na mi újság a másnappal?Annyira nem lehetsz gáz ha tudsz írni és fogalmazni. Voltak maláj lanmeg minden? Kösz Mégegyszer szerintem nem volt semmi gond az úttal!Elvégre Mo-n vagyunk.
Üdv Fiatalok!

Köszönöm, hogy eljöttetek, és utólag bocs hogy az útvonal nem a szebbik felén mentünk, őszintén nem volt B tervem a 3 órás csúszásra De úgyérzem így is sikerült egy jó kis napot összehozni :) még egyszer köszi srácok a részvételt :)
Szia Borcsa!
Ahogy rakod fel a képeket Én úgy mentem le a gyerek gépére,ne felejtsd el a lánc koptató gumidat kicserélni,amíg nem késő.
Mindenkinek köszönöm a részvételt csak így tovább.
meghódítottuk a magyar csúcsot