Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenképp annyira koraiak akartok lenni? Nekünk Oszival hosszu az út, meg azért le fog a pöcsöm fagyni ha tul korán indulunk :)
OK . Borcsával beszélek és szerintem ott leszünk
Mi kik pestről jövünk kb 8:20-8:30-rá érünk oda!probaljatok meg ti is ezt becelozni!
Természetesen . Nem is vagyok azért annyira eltűnve.
Szia Borcsa örülnék ha együtt mennénk elküldöm a számomat ha nem gond így legalább tudnánk beszélni 30 699-56-38. Szép napot.
Megfejtettem hogy Gödöllőn találkozunk, nagyon király, az indulási idő gondolom onnan értendő, jó korán kell indulni hogy odaérjünk, na mindegy lényeg hogy motorozzunk . Köszönöm a meghívást remélem nagyon jó idő lesz.
Rajt vagyunk Oszival az ügyön, hogy kerüljön gumi a motorra. Ha az idő sem basz be, akkor megyünk. Fékbetétem meg csak ki fogja bírni
Köszi szépen.
http://m.ulozto.net/xfaVdu2/su...

A road 4 jó választás!
Rákerestem,de mindig fizetős oldalakra jutottam. At tudnád küldeni a erdelyi1.arpad@gmail.com cimre. Köszi.

Amugy a most rendelem meg az általad is javasolt pilot road 4-et. Tegnap már acélos abroncson ertem haza...
Először a hibat lenne jo kideríteni :/
Van hozzá kuplungom.
Csak angol nyelven de szerintem mindenkinek!google segít a letolteseben
Hali,
megvan nektek a TL1000s hez készített service manual elektronikus/ papír formában?
15w50 van most benne. Tököm tele ezzel a kuplunggal.
jah plussz deformálódni tudnak még.Ezt egy üveglapon tudod ellenőrizni.
Nekm pl a 10-50-es olaj van most benne ezt nem annyira szereti.Hébe-hóba megcsúszik.
A 10-40 és 15-50-el nem volt ilyen gondom
Nem tudok ésszerű magyarázatot...
A kopolamellak elkopni és megegni tudnak a fém lamellak meg megegni!pénteken dobjatok szét oszival!
Hogy ne csak off legyen. Multkor szétszedtem ujra a kuplungonat. Átnéztem, összeraktam ujra. Szerintem venni fogok egy lamellasirt télen, mert hibat találtam ugyan, de attol se oldódott meg a gondom. Szerined mi történhet egy lanellával? Létezhet, hogy rossz olajat raktak egyszer bele? Vagy megégett? Más ötletem sincs.
De, érted te. Jaja, kb ez a kérdés. Csak hogy ne decemberben legyen nálam a gép...
Alacska pihenohely in necked biz Jo m0 Jason van ottantol mennenek mm Harman tovabb godollore
Nem értem a kérdést? Mármint, hogy mikor szándékozok feléd gurulni egy kis restaurálásra? Vagy mire gondolsz?
Frankó! Pont így is van.
Mikor szándékozol szezonvégét mondani?
Thx!
Csak az alkarja durrant be a féktávoltól szerintem :)

Kitartás az éjszakásoknak!