Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abból a puhából sztem nem.
Viszont nekem is van gumim! Pénteken ha időben ideérsz hozzám, fel is dobathatjuk!
Legfőbb gyors ragasztunk rá gumiszalagot
Te maradsz estére?
Gyere, elég azaz 1mm :D
Persze, csak 50-el tatásan
Ahoj! Te/Ti maradtok estére? Egy jó kis bambizásra gondoltam... Aludni tudtok nálam :) mocinak is van hely:)
Mátrában Dávid megy elől így gondolom nyugis lesz
a profilmérőnél vagy úgy ámblokk?
Bocs hogy ennyiszer de így mindenki kap róla e-mail értesítőt.

Jah az időpont kb 8:20-8:25.

Tovább indulás 8:30 kor
Borcsa,Bordit,Zsolt! Itt lenne veletek a találka a benzintyúkon.
47.591857, 19.328986
47.591857, 19.328986
47.591857, 19.328986
Na skacók tudok menni!

47.591857, 19.328986
Van gumim ha kell egy Pirelli Diablo Supercorsa 180/55 ,meg egy Dunlop Sportmax d212gp 190/55 Még használható mindkettő. Én félreraktam tartalékba őket(vész esetére )mert most került fel egy garnitúra Pirelli Diablo Supercorsa.
Ezt mondjuk Oszinak kellene megmondanom Gondolom mártában nem terveztek vadulást? Mégis csak hideget mond...
Villahidat kérdeztem tőlük multkor. Mondtak rá 45-öt. Végül is vettem 10-ért.
Nem kell neki baszatni és akkor elég lesz.
Azta kur.a! Nem szégyenlősek. De végülis van, meg helyben meg nem kell rá várni 3-4 hetet. Azért fasza.
faxom, 1mm minta vajon elég lenne 800km-re
Baján vettem a sugonál 2oldal(45.000) és 1fejidomot(35.000),hátsó felnit(20.000) amit lefújattam(8.000) meg egy kuplungkart(4.000).Műanyag heg.(4.500)Pici repedések vannak a festésen.
Király! Ez jó lesz, mert épp csak kicsit zavarjuk meg a Mátra meg a Bükk meghitt csendességét.
Baszki! Ez tök jól néz ki! Ez most egy vásárolt használt idomgarnitúra? Így képeken semmi baja. Ügyesek voltatok.

Egyébként azt beszéltük, hogy reggel 08 körül találkozunk Bp.-en a Kerepesin, de szerintem nektek az nagy kerülő lenne bejönni a városba. Találjunk ki vmi köztes útvonalat. Ha minden jól megy, akkor Bp-ről indulunk. /Luká, Jesus, meg Én/. Oszit, így hogy Janó nem jön, nem tudom mi lesz vele, mikor és merre megy.
A tesztelés jól sikerült 100km alatt semmi rendellenesség. Bordit megdumálhatjuk,hogy hol és mikor találkozunk.Utána együtt mehetnénk a Bp találkozásig.A többiek megírják,hogy hol legyen a találka.
na mert mi lett vele?
Megyek megyek, a motor most lett leteszetelve , még egy túrát elbír a gép . BORCSA te mikor mész? Mehetnénk együtt is, persze ha van kedved.