Van gumim ha kell egy Pirelli Diablo Supercorsa 180/55 ,meg egy Dunlop Sportmax d212gp 190/55 Még használható mindkettő. Én félreraktam tartalékba őket(vész esetére )mert most került fel egy garnitúra Pirelli Diablo Supercorsa.
Baján vettem a sugonál 2oldal(45.000) és 1fejidomot(35.000),hátsó felnit(20.000) amit lefújattam(8.000) meg egy kuplungkart(4.000).Műanyag heg.(4.500)Pici repedések vannak a festésen.
Baszki! Ez tök jól néz ki! Ez most egy vásárolt használt idomgarnitúra? Így képeken semmi baja. Ügyesek voltatok.
Egyébként azt beszéltük, hogy reggel 08 körül találkozunk Bp.-en a Kerepesin, de szerintem nektek az nagy kerülő lenne bejönni a városba. Találjunk ki vmi köztes útvonalat. Ha minden jól megy, akkor Bp-ről indulunk. /Luká, Jesus, meg Én/. Oszit, így hogy Janó nem jön, nem tudom mi lesz vele, mikor és merre megy.
A tesztelés jól sikerült 100km alatt semmi rendellenesség. Bordit megdumálhatjuk,hogy hol és mikor találkozunk.Utána együtt mehetnénk a Bp találkozásig.A többiek megírják,hogy hol legyen a találka.
Viszont nekem is van gumim! Pénteken ha időben ideérsz hozzám, fel is dobathatjuk!