Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj elfogyott a hátsó gumim, a fékem, addig meg esélytelen ezeket pótolni, meg pénzem sincs rá hirtelen. Mai napod végigmotorozom, és szerintem megy téli álomra a gép.
Olvasni kell a forumot! Telefonon itt most nem nagyon volt szervezkedés. De akkor ezek szerint te is jössz? Király!
Engem már meg se hívtok, úgy kell megtudnom OSZI-tól, hogy mocizni mentek, engem bezzeg kihagynátok. Köszi srácok. .
Hajrá hajrá! Tessék csak úgy intézni! Hátha jó időnk lesz még akkor. Melegünk semmi kép sem.
Én megyek tutira.Úgy tűnik,hogy fasza a gép.Nem húz semerre a kormány se csapkod.Tegnap kicsi teszt volt,ma jön a nagy bevetés.Majd beszámolok.Képeket is dobok fel.
Na még lehet tudom úgy intézni hogy tudjak menni de majd a héten kiderül......
Na Bakker! Sajnálom Janó! De akkor neked is, majd jövőre csak összehozzuk.

De többieknek! Ettől függetlenül megyünk akkor szombaton?
Sajnos én sem tudok menni. Nem úgy jöttek össze az anyagiak, és egyéb dolgok, hogy 800km-es túrának neki tudjak vágni :( Jó utat nektek!
Mi se mentünk, mert haver akksija lemerült. Kis kört mentünk csak :/
Dobhatnál fel egy képet! Kíváncsi vagyok.
Úgy volt, hogy megyek Balatonszepezdre, de párom lebetegedett, őt kellett istápolnom, dokihoz vinni meg ilyesmi. De majd jövő héten!
NA bakker! Akkor majd jövőre!
Valaki ma Balaton felé?
Na skacok részemről off a szombat!anyamék kitalálták hogy favagas szombaton és tesom beosztása miatt máskor nem lehet!nektek jó gurulast és vivigyázzatok magatokra!
Átmeneti megoldásként vágot slikket raktam fel.Nem akartam kifutni az anyagi keretből.Így is 140.000 mulatság lett.

Borcsának ment a kérdés mert kérte a kontaktjaimat
1pàr kopottat talàltam,due ez is + teszi
Na király! Nagyon örülök!milyen papucsot kapott hátra?
Ezaz fasssssza vagy Borcsa!huzni kill keményen,akkor mi tudunk 1xe menni gyöngyire.as ottt tali atöbbi örült motoros cimbivel
A nap eddigi legnagyobb és legjobb híre! Akkor ez mit jelent?Jössz fel Bp-re vagy más útvonalon jössz?
Színe ugyanaz,csak egy kicsit karcos.Egy pár felfogató fület átrakattam a törött idomról.Felnit lefújattam gyári szürkére.Felöltözve tolom jövőhét szombaton.
Ne is használd, mert ugy jársz, mint ismerősöm. Kint felejtette, és elkurták a következő kereszteződésben
Az a baj h megszoktam h nincsenek se mögöttem se előttem
Az a baj h megszoktam h nincsenek se mögöttem se előttem