Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ébredtem, tegnap már nem volt erőm írni, csak eldőltem mind a rohadt nád.
A kezdeti bénázásom ellenére nagyon jó nap volt, én személy szerint jól éreztem magam, szóval köszi mindenkinek, és főleg a szervezőknek, hogy összehoztak/tunk egy ilyen király napot!
Képeket, videókat már másolom, eltart még egy darabig... (32GB)
Na szevasztok Urak és Ancsa!

Hazaértem én is, minden rendben ment csak egy kicsit elpilledtem tegnap. Én magam részéről kiválóra értékelem a tegnapi napot a kezdeti nehézségek ellenére is. Szerintem jót gurultunk, szép helyeken jártunk, kiváló idegenvezetőkkel /nagy respect nekik ezért/. Úgy gondolom, hogy ez egy kiváló csapat,bár az egymás bevárását még egy kicsit gyakorolnunk kell. Majd napközben egy pár képet lökök fel, bár nem az összeset.

Sajnálom, hogy ez a szezon véget ér, szívem szerint megint mennék még egy ilyet.
Én most értem haza.
Amilyen nehezen indult, olyan jó lett!
Mindenkinek köszi, főleg az idegenvezetőknek!
Ich bin sehr reiszheg :Ő und ninden hure megbaszunk :D
Má bebasztunk....
Jelentem én is itthon!Minden franko volt!köszi Dávid az idegen vezetést! aztán ne haljak jót ma rolatok
Sziasztok!
Pont 21.00 hazaértem.Remélem ti is szerencsésen megérkeztetek.Nagyon fa.... nap volt! A képeket majd holnap felrakom.Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
In is it thon vagyok szetfagytam,koszi high megvartatok ,1000 koszonet as egesz napert.
Na mi itthon vagyunk :) Jó volt a mai nap
itt 10 fok éés szánshájn :)
Pesten az erkélyen 12-t mutat :D
Na ettől tuti felébredünk...
8 fok
Túlzásba én sem vittem. Akkor mai napra száraz utat, nedves pi...át magunknak
Nem tudok aludni
Nekm ez az ido is kedves,motoroztam ma delutan,ha igy megy holnap is jolfogounk szorakozni.
Az is baj :(
Nem lesz eső csak vizes út
Reméljük :) legalább sok rajt a minta, talán esőben jobb lesz :)
úúú az nagyon baba. Még ilyen hidegben is 5 km és már dönthető mint a szar
D211 van fenn. Szinte új.
Már fenn van a fasza gumi :)
Mit tudtak intézni oszival hátra?