Csíkoska! Légy üdvözölve TL-es körünkbe!
Majd megnézzük a TL talin, hogy hogyan néz ki és akkor majd mi is rendelünk Tornyimestertől!!! Neked melyik időpont lenne jó? Július vagy augusztus?
Nekem teljesen mind1 az időpont, igazodom a többiekhez!
madmaxbiker!!! Nem írtad meg, hogy hol vetted a bőrrucidat??????
Amúgy mindenkinek szeretném jelezni --- CSÍKOSKA alias BALINÉ !
Senki többet harmadszor??? Nem kell másnak ilyen????
Jaj, végre hogy eljutottam egy géphez, két napja kicsit elhanyagoltam a fórumot, szégyenlem is magam, most olvastam mindent. Nekem a melóhelyen ritkán van lehetőségem internetezni, most kivételesen, meg a sok munka sem engedi mindig. Tornyival tiszta lázban égünk Bük óta, és már nagyon készülünk a második TL talira, aminek ugyanolyan jól, vagy még jobban kell sikerülnie, mint az elsőnek. Tegnap este olvashattátok a kitűzött időpontokat, remélem sikerül összeegyeztetni mindenkivel. Hát igen, Tornyi ötlete volt a póló, még a télen pattant ki a fejéből, és most úgy látom, mindenkit megfogott. Szuper lesz, hogy majd szinte mindenki csináltat. Nagyon jó kis csapat jött össze, de ennek meg is kell maradnia!!!
Ancsa: Hallom a hétvégén mentek Szlovéniába, ha nem találkoznánk addig, jó utat kívánok, és érezzétek jól magatok! Nagyon bírom, amit Tarkával műveltek a fórumon, csak így tovább!
Tarka: Remélem majd elhozzátok a II. TL talira a fényképeket, amiket Ti készítettetek, kíváncsiak vagyunk ám!
Üdw Mindenkinek, megyek vissza az íróasztalom mellé!
Szia Gábor!
Nekem is tökre,teljesen,halál mindegy,hogy mikor lesz,ha megengeditek mindenképp ott leszek!
Póló engem is érdekelne,majd ha kész a msn-em megdumáljuk!
Addig is legyetek rosszak,csumi
KÖszi,köszi,köszi!
Tornyi:nékem az időpont édesmind1.Amikorra mondjátok ottleszünk.Mondja meg az aki messzebbről jön.nekem csak 1 százas!
Küldöm az emilt poloügyben.
Igaz mindjárt elalszom szom szom szom JA de azért még írok mindenkinek egy rövidet :
Tasla : Az erőfeszítéseid nem voltak hiába ? látod még mindenki a buliról beszél igen jó volt .
Köszönöm asszem mindenki nevében
Tarka : tornyiéknak TL R -es a pólója ( a tiéd "S") :
ES VAGY ER, ES VAGY ER, ES VAGY ER MMMMMEG VAN SSSSSER SER SER MÁRMINT HOGY SÖR SÖR SÖR
Dino : Örülünk ,hogy 1 ben haza értél és ha gyüjtöd a rossz telefonokat +öngyujtókat csak szólj mert abból nekünk is sok van , szívesen küldünk.
Boborján:Kösz az ajánlatot a szerelésre, de talán így is összejön.Nagyon rendes tőled.Ha kedved tartja szerelhetünk még együtt itt.Ha fórumozol munkaközben , figyelj oda, hogy ne legyen mögötted tükör, mikor az ügyfélnek azt mondod, hogy alkatrész után nézelődsz! Üdv, mit ahogy 1 ismerősöm mondani szokta, legyél rossz!
Tornyi: hajrá hajrá a szervezéshez! Segítünk ha kell és ottleszünk!
Na megyek mert még mielött elalszom, bérelszámolás lesz! Reluxa le, kezeket a paplan fölé, ne igyatok mosatlan gyümölcslevet, éljenek a csajok.
Szóval akinek kell a póló szívesen csináltatok!
Küldjetek a mailomra pontosan hogy milyen méret mennyi stb.
Pólóval együtt + hímzés 3000-3500 FT/db ----- tornyosg@gmail.com
És mire jöttök TL talira arra meglesznek!
Apropóóó TL TALI:
Időpontok: Július 21-22, augusztus 18-19 de akko itt keszthelyen is hatalmas buli van :) , augusztus 25-26
Tessék választani, de ha lehet akko tudjunk megeggyezni! :)))
SZÓVAL?????????????
U.I.:A kutyám jól van Dínó köszi a KÉRDÉSED MA EGÉSZ NAP FUTKOZOTT!
Sziasztok! én nem vagyok nagy motoros, nem is értek hozzá nagyon de szeretem őket főleg a sportmotorokat és remélem majd egyszer nekem is lesz de ahhoz előbb kéne egy kis lové meg persze nem ártana egy jogsi se hozzá! ez a motor nem az enyém bár jó lenne mert én nagyon szerettem!a barátomé volt!de sajnos eladta!most egy TL 1000-se van!
Ez annak ez embernek a száma aki a sikátorban árulja a motyót?
Amúgy még nem beszéltem vele.Nem vette fel,lehet,hogy már a kaptárban van és bőrfocikat varr???
Dino:csak óvatosan sörözz,nehogy torokgyíkot kapj!
Na lépek én is haza.
Tornyi:olyan polo mint a tiétek pont fasz@ lenne!
Hazaértem a melóból!!! Útközben igazoltatott a helybéli rendőr... Hááááát fingottam neki egyet, de nem kapcsolt a szondával kapcsolatban. Látom Ancsa és Tarka visszazökkentek a jól megszokott kerékvágásba. A szelephézagbeállításra nekem csak munkadíjra mondottak 10 rugót, és pár ezres a szelephézag lapka. Bobi te még melózól???? Most olvastam h Tarka ebédszünetel!!!!
Ancsa merre mentek Horvátországba?????
Szilárd fon Aignert nem néztem tegnap munka közben, de itt annyira baszott meleg van, h jég hideg sört kellet hoznom szomjam oltására. Én még mindíg 5 ös slágereket nótázok (3+2).......
Bobi a rózsaszín emlékeinket feljavíthatnánk pár lúdnyával, csak a nejem tudomására ne kerüljön... ( A pasiknak jobban örül )
Ma ismételten beszart a telefonom és az öngyújtóm, ezek lettek a fogyóeszközeim, segáz.....
Tornyi mester merre jársz???? Látom lassan beindul a póló áradat!!!!!!!! Kutyunkával minden ok?
Most gyorsan lenyírom a füvet és elszívjuk a 3 libazsírral
Üdv minden V" tulajnak és fannak, és édesanyánknak RF Ancsának...
U.i.: valakinek akartam még üzenni, de elfelejtettem a nevét............................. majd az üzenőfalra
Na végre,nagyjából elértem a dolgaim végére,az ügyfelek is elfogytak,lassan lazulhatok picit!Estére felszerkesztem az új kiegyenlítőmet,viszek haza pár hideg sört,és kész!Kivagyok mint egy boborjan !Remélem Nektek jól telt a napotok,mind az"olacoknál",mind a HTB-ban!? Estére Rocktól kérheted a"fizetséged"Ancsa!
Tornyi!
Megkaptam az emilt,de a rendszergazdát rá kell állítsam a dologra,mert le van tiltva a telepítés!
Tarka!
Sikerült az SV hűtő?Remélem tudtam segíteni,nekem egyszer már bejött(többször nem szeretném hívni a csávót,mert az sokba fájhat!
Lényeg:legyetek rosszak a holnapi fórumozásig,csumi MINDENKINEK
levettem,hogy baliné vagy,bocs hogy így megkésve,de LÉGY ÜDVÖZÖLVE!!!
Majd megnézzük a TL talin, hogy hogyan néz ki és akkor majd mi is rendelünk Tornyimestertől!!! Neked melyik időpont lenne jó? Július vagy augusztus?
Nekem teljesen mind1 az időpont, igazodom a többiekhez!
madmaxbiker!!! Nem írtad meg, hogy hol vetted a bőrrucidat??????
Amúgy mindenkinek szeretném jelezni --- CSÍKOSKA alias BALINÉ !
Senki többet harmadszor??? Nem kell másnak ilyen????
Jaj, végre hogy eljutottam egy géphez, két napja kicsit elhanyagoltam a fórumot, szégyenlem is magam, most olvastam mindent. Nekem a melóhelyen ritkán van lehetőségem internetezni, most kivételesen, meg a sok munka sem engedi mindig. Tornyival tiszta lázban égünk Bük óta, és már nagyon készülünk a második TL talira, aminek ugyanolyan jól, vagy még jobban kell sikerülnie, mint az elsőnek. Tegnap este olvashattátok a kitűzött időpontokat, remélem sikerül összeegyeztetni mindenkivel. Hát igen, Tornyi ötlete volt a póló, még a télen pattant ki a fejéből, és most úgy látom, mindenkit megfogott. Szuper lesz, hogy majd szinte mindenki csináltat. Nagyon jó kis csapat jött össze, de ennek meg is kell maradnia!!!
Ancsa: Hallom a hétvégén mentek Szlovéniába, ha nem találkoznánk addig, jó utat kívánok, és érezzétek jól magatok! Nagyon bírom, amit Tarkával műveltek a fórumon, csak így tovább!
Tarka: Remélem majd elhozzátok a II. TL talira a fényképeket, amiket Ti készítettetek, kíváncsiak vagyunk ám!
Üdw Mindenkinek, megyek vissza az íróasztalom mellé!
alles gut
danke schön
A képek csak langsam mennek, mert olllan sok van , de még kb. két nap és mind átmegy!
Tornyi !
Én is akarok ( most hisztiztem ) Rf-es polót!
Hy evrybody!
milyen polóról van szó?mi van ráhímezve?
Nekem is tökre,teljesen,halál mindegy,hogy mikor lesz,ha megengeditek mindenképp ott leszek!
Póló engem is érdekelne,majd ha kész a msn-em megdumáljuk!
Addig is legyetek rosszak,csumi
Tornyi:nékem az időpont édesmind1.Amikorra mondjátok ottleszünk.Mondja meg az aki messzebbről jön.nekem csak 1 százas!
Küldöm az emilt poloügyben.
nagyon helyesek a csajok, ha Tl-es apóst szeretnél, akkor szólnék, hogy még szabadok a fiaim.
Igaz mindjárt elalszom szom szom szom JA de azért még írok mindenkinek egy rövidet :
Tasla : Az erőfeszítéseid nem voltak hiába ? látod még mindenki a buliról beszél igen jó volt .
Köszönöm asszem mindenki nevében
Tarka : tornyiéknak TL R -es a pólója ( a tiéd "S") :
ES VAGY ER, ES VAGY ER, ES VAGY ER MMMMMEG VAN SSSSSER SER SER MÁRMINT HOGY SÖR SÖR SÖR
Dino : Örülünk ,hogy 1 ben haza értél és ha gyüjtöd a rossz telefonokat +öngyujtókat csak szólj mert abból nekünk is sok van , szívesen küldünk.
Boborján:Kösz az ajánlatot a szerelésre, de talán így is összejön.Nagyon rendes tőled.Ha kedved tartja szerelhetünk még együtt itt.Ha fórumozol munkaközben , figyelj oda, hogy ne legyen mögötted tükör, mikor az ügyfélnek azt mondod, hogy alkatrész után nézelődsz! Üdv, mit ahogy 1 ismerősöm mondani szokta, legyél rossz!
Tornyi: hajrá hajrá a szervezéshez! Segítünk ha kell és ottleszünk!
Na megyek mert még mielött elalszom, bérelszámolás lesz! Reluxa le, kezeket a paplan fölé, ne igyatok mosatlan gyümölcslevet, éljenek a csajok.
Szóval akinek kell a póló szívesen csináltatok!
Küldjetek a mailomra pontosan hogy milyen méret mennyi stb.
Pólóval együtt + hímzés 3000-3500 FT/db ----- tornyosg@gmail.com
És mire jöttök TL talira arra meglesznek!
Apropóóó TL TALI:
Időpontok: Július 21-22, augusztus 18-19 de akko itt keszthelyen is hatalmas buli van :) , augusztus 25-26
Tessék választani, de ha lehet akko tudjunk megeggyezni! :)))
SZÓVAL?????????????
U.I.:A kutyám jól van Dínó köszi a KÉRDÉSED MA EGÉSZ NAP FUTKOZOTT!
Üdv:Baliné
A 2 középső kép címe:-Hol az egyes!!!
Tasi
V2 Bali-nak:-Igen ha kérhetek ilyent hozz nekem is!
Mindenkit üdvözlök a TL-Tali után is zajlik az élet,ez így helyes!
Tornyi...szeretnénk mi is Polót Tasi-né-vel!
Jelige :Vmit Vmiért!!!
Szasztok!
Tasla
Nyomatom neked a képeket mielőbb!
MÉg valami: küldjetek pár használható képet a emilcímemre!(mármint a taliról!!)köszi
Amúgy még nem beszéltem vele.Nem vette fel,lehet,hogy már a kaptárban van és bőrfocikat varr???
Dino:csak óvatosan sörözz,nehogy torokgyíkot kapj!
Na lépek én is haza.
Tornyi:olyan polo mint a tiétek pont fasz@ lenne!
ennyiért ki is szedi a vez.tengelyt+mindent?
Hazaértem a melóból!!! Útközben igazoltatott a helybéli rendőr... Hááááát fingottam neki egyet, de nem kapcsolt a szondával kapcsolatban. Látom Ancsa és Tarka visszazökkentek a jól megszokott kerékvágásba. A szelephézagbeállításra nekem csak munkadíjra mondottak 10 rugót, és pár ezres a szelephézag lapka. Bobi te még melózól???? Most olvastam h Tarka ebédszünetel!!!!
Ancsa merre mentek Horvátországba?????
Szilárd fon Aignert nem néztem tegnap munka közben, de itt annyira baszott meleg van, h jég hideg sört kellet hoznom szomjam oltására. Én még mindíg 5 ös slágereket nótázok (3+2).......
Bobi a rózsaszín emlékeinket feljavíthatnánk pár lúdnyával, csak a nejem tudomására ne kerüljön... ( A pasiknak jobban örül )
Ma ismételten beszart a telefonom és az öngyújtóm, ezek lettek a fogyóeszközeim, segáz.....
Tornyi mester merre jársz???? Látom lassan beindul a póló áradat!!!!!!!! Kutyunkával minden ok?
Most gyorsan lenyírom a füvet és elszívjuk a 3 libazsírral
Üdv minden V" tulajnak és fannak, és édesanyánknak RF Ancsának...
U.i.: valakinek akartam még üzenni, de elfelejtettem a nevét............................. majd az üzenőfalra
Tornyi!
Megkaptam az emilt,de a rendszergazdát rá kell állítsam a dologra,mert le van tiltva a telepítés!
Tarka!
Sikerült az SV hűtő?Remélem tudtam segíteni,nekem egyszer már bejött(többször nem szeretném hívni a csávót,mert az sokba fájhat!
Lényeg:legyetek rosszak a holnapi fórumozásig,csumi MINDENKINEK