Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi forint az olyan???
csíkoska.
levettem,hogy baliné vagy,bocs hogy így megkésve,de LÉGY ÜDVÖZÖLVE!!!
Csíkoska! Légy üdvözölve TL-es körünkbe!
Majd megnézzük a TL talin, hogy hogyan néz ki és akkor majd mi is rendelünk Tornyimestertől!!! Neked melyik időpont lenne jó? Július vagy augusztus?

Nekem teljesen mind1 az időpont, igazodom a többiekhez!

madmaxbiker!!! Nem írtad meg, hogy hol vetted a bőrrucidat??????

Amúgy mindenkinek szeretném jelezni --- CSÍKOSKA alias BALINÉ !

Senki többet harmadszor??? Nem kell másnak ilyen????
Sziasztok!

Jaj, végre hogy eljutottam egy géphez, két napja kicsit elhanyagoltam a fórumot, szégyenlem is magam, most olvastam mindent. Nekem a melóhelyen ritkán van lehetőségem internetezni, most kivételesen, meg a sok munka sem engedi mindig. Tornyival tiszta lázban égünk Bük óta, és már nagyon készülünk a második TL talira, aminek ugyanolyan jól, vagy még jobban kell sikerülnie, mint az elsőnek. Tegnap este olvashattátok a kitűzött időpontokat, remélem sikerül összeegyeztetni mindenkivel. Hát igen, Tornyi ötlete volt a póló, még a télen pattant ki a fejéből, és most úgy látom, mindenkit megfogott. Szuper lesz, hogy majd szinte mindenki csináltat. Nagyon jó kis csapat jött össze, de ennek meg is kell maradnia!!!
Ancsa: Hallom a hétvégén mentek Szlovéniába, ha nem találkoznánk addig, jó utat kívánok, és érezzétek jól magatok! Nagyon bírom, amit Tarkával műveltek a fórumon, csak így tovább!
Tarka: Remélem majd elhozzátok a II. TL talira a fényképeket, amiket Ti készítettetek, kíváncsiak vagyunk ám!

Üdw Mindenkinek, megyek vissza az íróasztalom mellé!
kein problem
alles gut
danke schön
Tarka-barka!

A képek csak langsam mennek, mert olllan sok van , de még kb. két nap és mind átmegy!

Tornyi !

Én is akarok ( most hisztiztem ) Rf-es polót!

Hy evrybody!
Szia Tornyi!
milyen polóról van szó?mi van ráhímezve?
Szia Gábor!
Nekem is tökre,teljesen,halál mindegy,hogy mikor lesz,ha megengeditek mindenképp ott leszek!
Póló engem is érdekelne,majd ha kész a msn-em megdumáljuk!
Addig is legyetek rosszak,csumi
Hogy érted hogy mille verhetetlen? AMugy nekem a TL-a favorit és az is marad, de a mille is nagyon bejön!
KÖszi,köszi,köszi!
Tornyi:nékem az időpont édesmind1.Amikorra mondjátok ottleszünk.Mondja meg az aki messzebbről jön.nekem csak 1 százas!
Küldöm az emilt poloügyben.
Dinó!
nagyon helyesek a csajok, ha Tl-es apóst szeretnél, akkor szólnék, hogy még szabadok a fiaim.
Na HÁÁÁÁÁÁÁJJ EVRI DODI !!!

Igaz mindjárt elalszom szom szom szom JA de azért még írok mindenkinek egy rövidet :

Tasla : Az erőfeszítéseid nem voltak hiába ? látod még mindenki a buliról beszél igen jó volt .
Köszönöm asszem mindenki nevében

Tarka : tornyiéknak TL R -es a pólója ( a tiéd "S") :
ES VAGY ER, ES VAGY ER, ES VAGY ER MMMMMEG VAN SSSSSER SER SER MÁRMINT HOGY SÖR SÖR SÖR

Dino : Örülünk ,hogy 1 ben haza értél és ha gyüjtöd a rossz telefonokat +öngyujtókat csak szólj mert abból nekünk is sok van , szívesen küldünk.

Boborján:Kösz az ajánlatot a szerelésre, de talán így is összejön.Nagyon rendes tőled.Ha kedved tartja szerelhetünk még együtt itt.Ha fórumozol munkaközben , figyelj oda, hogy ne legyen mögötted tükör, mikor az ügyfélnek azt mondod, hogy alkatrész után nézelődsz! Üdv, mit ahogy 1 ismerősöm mondani szokta, legyél rossz!

Tornyi: hajrá hajrá a szervezéshez! Segítünk ha kell és ottleszünk!

Na megyek mert még mielött elalszom, bérelszámolás lesz! Reluxa le, kezeket a paplan fölé, ne igyatok mosatlan gyümölcslevet, éljenek a csajok.
Na hali gali TL őrültek!!!

Szóval akinek kell a póló szívesen csináltatok!
Küldjetek a mailomra pontosan hogy milyen méret mennyi stb.
Pólóval együtt + hímzés 3000-3500 FT/db ----- tornyosg@gmail.com
És mire jöttök TL talira arra meglesznek!
Apropóóó TL TALI:
Időpontok: Július 21-22, augusztus 18-19 de akko itt keszthelyen is hatalmas buli van :) , augusztus 25-26
Tessék választani, de ha lehet akko tudjunk megeggyezni! :)))
SZÓVAL?????????????

U.I.:A kutyám jól van Dínó köszi a KÉRDÉSED MA EGÉSZ NAP FUTKOZOTT!
Sziasztok! én nem vagyok nagy motoros, nem is értek hozzá nagyon de szeretem őket főleg a sportmotorokat és remélem majd egyszer nekem is lesz de ahhoz előbb kéne egy kis lové meg persze nem ártana egy jogsi se hozzá! ez a motor nem az enyém bár jó lenne mert én nagyon szerettem!a barátomé volt!de sajnos eladta!most egy TL 1000-se van!

Üdv:Baliné
Szasztok!

A 2 középső kép címe:-Hol az egyes!!!

Tasi
Szasztok!

V2 Bali-nak:-Igen ha kérhetek ilyent hozz nekem is!

Mindenkit üdvözlök a TL-Tali után is zajlik az élet,ez így helyes!

Tornyi...szeretnénk mi is Polót Tasi-né-vel!

Jelige :Vmit Vmiért!!!

Szasztok!

Tasla
Tarkám!
Nyomatom neked a képeket mielőbb!
Tarka: az én képeim egészében megtalálható Ancsáéknál és Tornyiéknál!!!!!
Tarka: a szőrös hónalj tetkó sajnos nem az életem álma, de Bobek szőrös kipuffogóját magamra tetetném (újar)
Dino:neked még találtam 1 állat tetkót:
ÁÁÁÁÁÁ! Fiúk,lányok,anyák és apák!
MÉg valami: küldjetek pár használható képet a emilcímemre!(mármint a taliról!!)köszi
Ez annak ez embernek a száma aki a sikátorban árulja a motyót?
Amúgy még nem beszéltem vele.Nem vette fel,lehet,hogy már a kaptárban van és bőrfocikat varr???
Dino:csak óvatosan sörözz,nehogy torokgyíkot kapj!
Na lépek én is haza.
Tornyi:olyan polo mint a tiétek pont fasz@ lenne!
az nem is sok,sőőőőt!
ennyiért ki is szedi a vez.tengelyt+mindent?
Sziasztok!!!!!

Hazaértem a melóból!!! Útközben igazoltatott a helybéli rendőr... Hááááát fingottam neki egyet, de nem kapcsolt a szondával kapcsolatban. Látom Ancsa és Tarka visszazökkentek a jól megszokott kerékvágásba. A szelephézagbeállításra nekem csak munkadíjra mondottak 10 rugót, és pár ezres a szelephézag lapka. Bobi te még melózól???? Most olvastam h Tarka ebédszünetel!!!!
Ancsa merre mentek Horvátországba?????
Szilárd fon Aignert nem néztem tegnap munka közben, de itt annyira baszott meleg van, h jég hideg sört kellet hoznom szomjam oltására. Én még mindíg 5 ös slágereket nótázok (3+2).......
Bobi a rózsaszín emlékeinket feljavíthatnánk pár lúdnyával, csak a nejem tudomására ne kerüljön... ( A pasiknak jobban örül )
Ma ismételten beszart a telefonom és az öngyújtóm, ezek lettek a fogyóeszközeim, segáz.....
Tornyi mester merre jársz???? Látom lassan beindul a póló áradat!!!!!!!! Kutyunkával minden ok?
Most gyorsan lenyírom a füvet és elszívjuk a 3 libazsírral

Üdv minden V" tulajnak és fannak, és édesanyánknak RF Ancsának...

U.i.: valakinek akartam még üzenni, de elfelejtettem a nevét............................. majd az üzenőfalra
Na végre,nagyjából elértem a dolgaim végére,az ügyfelek is elfogytak,lassan lazulhatok picit!Estére felszerkesztem az új kiegyenlítőmet,viszek haza pár hideg sört,és kész!Kivagyok mint egy boborjan !Remélem Nektek jól telt a napotok,mind az"olacoknál",mind a HTB-ban!? Estére Rocktól kérheted a"fizetséged"Ancsa!
Tornyi!
Megkaptam az emilt,de a rendszergazdát rá kell állítsam a dologra,mert le van tiltva a telepítés!
Tarka!
Sikerült az SV hűtő?Remélem tudtam segíteni,nekem egyszer már bejött(többször nem szeretném hívni a csávót,mert az sokba fájhat!
Lényeg:legyetek rosszak a holnapi fórumozásig,csumi MINDENKINEK