Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali gali!!!!!

Na hol is kezdjem??
Szóval lesz II. TL tali az tuti! Kérdés hogy mikor?! Júliusban kéne vagy augusztus közepe körül!
Nekem mindegy csak nem essen! :) Na meg mindenkinek legyen jó az időpont!!!
Tarka: Természetesen nektek is lesz hely, és tarkánénak is és minden TL-es őrültnek, csak minél többen legyünk!!! A pólókat természetesen meg tudom csináltatni! Küldd a méreteket no meg minden apróságot, himzés színe, póló színe stb...
Dino: Neked is meglesz az ígért póló, mert ugye Dinó barátom megajándékozott egy BORZSONGÁS-os pólóval!
No és természetesen nekiállok a Webnek!!
Na kijelölök több időpontot és majd eldöntitek melyik lenne a legjobb!
CSAK MINDENKI JÖJJÖN!!!!
BERIK, IMURFO, PFVARI, V2BALI, GAMBY és még mit tom én ti is GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy hétvége a terv eddig!

Más: Ma is motoroztunk Tornyinéval, és képzeljétek el, nem áztunk meg!!!

Na jó éjt, bebújok Tornyiné mellé!!!
Bobó Te streetfighteres "állat" !

Tekerjé vissza a legelejére,ott vannak a képek, asszem lesz mit pótolnod! Bulihangulat van ezerrel!
Aztán nem ám túlzásba viszed a munkát, ott a ti autótoknál! , van jobb 5letem, inkább fórumozz!
Tarka!

Már megint fölülmúltad önmagad b@zzeg!
Nem semmi sötétke vót a kis "büki szépe".... Má azé megérte bemenni a kék öööö....
rózsaszin osztrigába!
Szobaszán dear Tarka mester!!!!!!
na húzok haza,jó éjszakát szép álmokat.
holnap.
csőváz.
Tornyi Mester!
Mamának+nekem nagyon tetszett a pólótok,ha módodban áll rendelhetnél nekünk is.Kéne 4 hosszú+rövid.S-es,mármint TL 1000 s-es!
Ha aszondod oké,akkor írok méretkódokat is.
Boborján csinált strret sót,ott csúszkált mögöttünk,mikor a dombtetőn megálltam,mert már fájt ahogy csapott a jég meg csúszkált a kis dög akkor seggelt felfelé a vasparipával 2.-ba ide-oda csúszikálva! Mondjuk nem volt vicces!
Síléc sajna nem volt,levettük a bukót és-b@zdmeg-meglátszott a leheletünk.JÚNIUSBAN!!!!!
Valami ilyesmi bobo show volt:
Boborján meghódította a szellemileg visszamaradt Miss Bük öt, és lányos zavarában már azt sem tudta h lefizesse e a visszajáróval, avagy nem.
Tarka a síléceket honnan béreltétek a vasakra???? Ha Boborján csinált volna egy fasza street sót egyből elolvadt volna minden jeges darabocska!!!
Tornyi mikor lesz a következő??????? Full buli hangulatom van, nyitottam is egy sört, ahogy mesélem a nejemnek az élményeimet, sokkal élethűbben tudom előadni a történteket!!!!
Többiek merre vannak??????
Helló emberek!!!!! A buli folytatódik!!!!
ŐŐŐŐŐ!
Az annyimint,öööö négyezer......ööööö......hétszáz...ööö.
Most akkor mivan??? Mennyit aggyak,he?Szójjá ha elég!!!
bocsi pótlom!
CSk 2 dolgot felejtettél ki!!!!!
1 mobil és egy kockás papír!!!!!
Tarka ez a két kép teljesen reális, minden pontosan így történt!!!
Folytatnám az msn sort:
1. Tornyi:Tornyi@msn.com
2. Tasi: syntec@freemail.hu
3. BerikZ: berikz@hotmail.com
4. Dinó: dino77@zipernowsky.hu
5. Boborján kedvesem (a rózsaszín szoba titkaival): zsolt.vida@autounio2001.hu
6.tarka:szerviz@autoforras.hu (az msn meg a ímél nem ugynaz igaz???,mer ez csak ímél )
cameleon club ,mi???
táncoslányok ,mi???
Hazaértem a libákkal
3 an lógtak egyszerre a nyakamban......

Folytatnám az msn sort:
4. Dinó: dino77@zipernowsky.hu
5. Boborján kedvesem (a rózsaszín szoba titkaival): zsolt.vida@autounio2001.hu

A nejemnek épp a Caméleon lelki megrázkódtatásait meséltem, kissé megszeppenve nagyokat röhögött!!!!

3. TL tali Bólyban lészen szervezve, mindenkinek itt a helye!!!!!!!!!!!
Ancsa: az üzenőtábla ott van a toppon!!!!!!! Szombat rendbe tudtuk volna tenni az arcát a névnélkülinek!!!!!

Tornyi öreged hazaért????? A pálinkáját ne osztogassa, olyan könnyen, inkább tartogasson nekem belőle!!!!! A családod egy isten!!!!!!!!!!!

Üdv: Dinó
MSN címem sajna nincs ,de van ímélem (nem nekem,a cégnek ahol gályázok).
Szasztok elvetemültek!!!
Bazzeg!!! nem semmi volt a tegnapi utunk hazafelé egerszegről az én bobi barátommal!!!
2 centi jég az úton ami sehogy sem akart elolvadni!!! Majd összesz@rtuk magunkat.20-30-al tekertünk lerakott lábakkal,a sidim félig elkopott.Már azt hittem ottalszunk valami bokorban!Jól szarrááztunk 2szer,de minden komoly gond nélkül hazaértünk (leszámítva 1 ladát,1 IV-es golfot,meg 1 keresztül előttünk átsuhanó ezüst akármi kombit)
Baromira örültünk,hogy mindenkit személyesen is megismertünk,nagyon jó srácok-srácnék vagytok.Dinonak külön TAPS,MERT Ő OLYAN MESSZIRŐL IS EL BÍRT JÖNNI!! .
Természetesen Tornyiéknál nekünk is ott a helyünk!!!(remélem van helyünk!? ).
R&A ha lemegyünk hozzátok meg kéne enni ezt a csokit reggelire,szerintem a többiek is szívesen segítenének!!!!!!
Ahoi!

Látom jól sikerült a buli...örülök neki. A következőre már megpróbálok én is elmenni.

msn címek folyt.:

4.
5.

Basszus 4 nap alatt 2 motoros balesetet láttam. Ritka szar érzés.
Szasztok!

Még valami én nem tudom az MSN-címem,de majd a BerikZ-megkérem írja a listára !!!

Előre is köszi !!!

Elszomorodtam,Elenor-ról nem sikerült használható képet csinálni!

Nothing Horse!!!

a Tasla
Szasztok!

Utólag kérek elnézést az utánatok nem menésért...de hát ritkán találkozunk a család ezen felével!

Ancsikának üzenem!

Puszi a homlokodra,köszönöm hogy emeltétek az első TL -Tali fényét!

A Smatch-os bevonulást,azt hiszem sosem felejtem el...de a helybéliek sem!

Csak azt sajnáltam hogy a Tornyi-nál nem volt kamera az örültködésnél,amikor Bobó-nál elgurult a gyógyszer,és előkapta az ülés alól a Ködgépet!

Meggyözödhettünk róla hogy az S-valóban jól kerekező jószág!

Dinó-nak hazaértünk,csak kicsit gyorsan jöttünk meg ...áztunk...fáztunk...ti meg nótáztatok helyettünk is!

hazafelé kipróbáltam a fejremegőst...Tasiné-nak nem tetszett... Talán azért mert alapból 180-nal mentünk!!!

a Zalaegerszegi tali-n mindenképpen ott leszünk...ha lehet plussz egy plekszi-vel nehogy a Tornyi-barátomat elkedvtelenítsem mégegyszer...nagyon bocsi!!!

Mindenkit Puszil Tasi-né!

Meg jómagam is...V2 The GOD!!!

a Tasi
Tudod Nikikém...a múltheti lopások elleni harc kezdete... ,ha tudsz Qrva jól káromkodni, akkor Te is üzenhetsz a barátunknak, akinek nem mondjuk ki a nevét...
Köszi megnyugodtam.

Rock király az üzenőfal, én is írhatok rá?
Sziasztok!

NIKI: Nyugi a helyi motorok alapban itt kell hogy legyenek!!!

SV, VTR, V-MAX stb......
A műhelyajtó:
A harc kezdete......folyt.köv.
Egyébkén tök sajnáltam, hogy el kellet jönnünk, jó lett volna ott éjszakázi. Na mindegy majd legközelebb.