Na hol is kezdjem??
Szóval lesz II. TL tali az tuti! Kérdés hogy mikor?! Júliusban kéne vagy augusztus közepe körül!
Nekem mindegy csak nem essen! :) Na meg mindenkinek legyen jó az időpont!!!
Tarka: Természetesen nektek is lesz hely, és tarkánénak is és minden TL-es őrültnek, csak minél többen legyünk!!! A pólókat természetesen meg tudom csináltatni! Küldd a méreteket no meg minden apróságot, himzés színe, póló színe stb...
Dino: Neked is meglesz az ígért póló, mert ugye Dinó barátom megajándékozott egy BORZSONGÁS-os pólóval!
No és természetesen nekiállok a Webnek!!
Na kijelölök több időpontot és majd eldöntitek melyik lenne a legjobb!
CSAK MINDENKI JÖJJÖN!!!!
BERIK, IMURFO, PFVARI, V2BALI, GAMBY és még mit tom én ti is GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy hétvége a terv eddig!
Más: Ma is motoroztunk Tornyinéval, és képzeljétek el, nem áztunk meg!!!
Tekerjé vissza a legelejére,ott vannak a képek, asszem lesz mit pótolnod! Bulihangulat van ezerrel!
Aztán nem ám túlzásba viszed a munkát, ott a ti autótoknál! , van jobb 5letem, inkább fórumozz!
Tornyi Mester!
Mamának+nekem nagyon tetszett a pólótok,ha módodban áll rendelhetnél nekünk is.Kéne 4 hosszú+rövid.S-es,mármint TL 1000 s-es!
Ha aszondod oké,akkor írok méretkódokat is.
Boborján csinált strret sót,ott csúszkált mögöttünk,mikor a dombtetőn megálltam,mert már fájt ahogy csapott a jég meg csúszkált a kis dög akkor seggelt felfelé a vasparipával 2.-ba ide-oda csúszikálva! Mondjuk nem volt vicces!
Síléc sajna nem volt,levettük a bukót és-b@zdmeg-meglátszott a leheletünk.JÚNIUSBAN!!!!!
Valami ilyesmi bobo show volt:
Boborján meghódította a szellemileg visszamaradt Miss Bük öt, és lányos zavarában már azt sem tudta h lefizesse e a visszajáróval, avagy nem.
Tarka a síléceket honnan béreltétek a vasakra???? Ha Boborján csinált volna egy fasza street sót egyből elolvadt volna minden jeges darabocska!!!
Tornyi mikor lesz a következő??????? Full buli hangulatom van, nyitottam is egy sört, ahogy mesélem a nejemnek az élményeimet, sokkal élethűbben tudom előadni a történteket!!!!
Többiek merre vannak??????
Helló emberek!!!!! A buli folytatódik!!!!
Folytatnám az msn sort:
1. Tornyi:Tornyi@msn.com
2. Tasi: syntec@freemail.hu
3. BerikZ: berikz@hotmail.com
4. Dinó: dino77@zipernowsky.hu
5. Boborján kedvesem (a rózsaszín szoba titkaival): zsolt.vida@autounio2001.hu
6.tarka:szerviz@autoforras.hu (az msn meg a ímél nem ugynaz igaz???,mer ez csak ímél )
A nejemnek épp a Caméleon lelki megrázkódtatásait meséltem, kissé megszeppenve nagyokat röhögött!!!!
3. TL tali Bólyban lészen szervezve, mindenkinek itt a helye!!!!!!!!!!!
Ancsa: az üzenőtábla ott van a toppon!!!!!!! Szombat rendbe tudtuk volna tenni az arcát a névnélkülinek!!!!!
Tornyi öreged hazaért????? A pálinkáját ne osztogassa, olyan könnyen, inkább tartogasson nekem belőle!!!!! A családod egy isten!!!!!!!!!!!
Szasztok elvetemültek!!!
Bazzeg!!! nem semmi volt a tegnapi utunk hazafelé egerszegről az én bobi barátommal!!!
2 centi jég az úton ami sehogy sem akart elolvadni!!! Majd összesz@rtuk magunkat.20-30-al tekertünk lerakott lábakkal,a sidim félig elkopott.Már azt hittem ottalszunk valami bokorban!Jól szarrááztunk 2szer,de minden komoly gond nélkül hazaértünk (leszámítva 1 ladát,1 IV-es golfot,meg 1 keresztül előttünk átsuhanó ezüst akármi kombit)
Baromira örültünk,hogy mindenkit személyesen is megismertünk,nagyon jó srácok-srácnék vagytok.Dinonak külön TAPS,MERT Ő OLYAN MESSZIRŐL IS EL BÍRT JÖNNI!! .
Természetesen Tornyiéknál nekünk is ott a helyünk!!!(remélem van helyünk!? ).
R&A ha lemegyünk hozzátok meg kéne enni ezt a csokit reggelire,szerintem a többiek is szívesen segítenének!!!!!!
Utólag kérek elnézést az utánatok nem menésért...de hát ritkán találkozunk a család ezen felével!
Ancsikának üzenem!
Puszi a homlokodra,köszönöm hogy emeltétek az első TL -Tali fényét!
A Smatch-os bevonulást,azt hiszem sosem felejtem el...de a helybéliek sem!
Csak azt sajnáltam hogy a Tornyi-nál nem volt kamera az örültködésnél,amikor Bobó-nál elgurult a gyógyszer,és előkapta az ülés alól a Ködgépet!
Meggyözödhettünk róla hogy az S-valóban jól kerekező jószág!
Dinó-nak hazaértünk,csak kicsit gyorsan jöttünk meg ...áztunk...fáztunk...ti meg nótáztatok helyettünk is!
hazafelé kipróbáltam a fejremegőst...Tasiné-nak nem tetszett... Talán azért mert alapból 180-nal mentünk!!!
a Zalaegerszegi tali-n mindenképpen ott leszünk...ha lehet plussz egy plekszi-vel nehogy a Tornyi-barátomat elkedvtelenítsem mégegyszer...nagyon bocsi!!!
Tudod Nikikém...a múltheti lopások elleni harc kezdete... ,ha tudsz Qrva jól káromkodni, akkor Te is üzenhetsz a barátunknak, akinek nem mondjuk ki a nevét...
Na hol is kezdjem??
Szóval lesz II. TL tali az tuti! Kérdés hogy mikor?! Júliusban kéne vagy augusztus közepe körül!
Nekem mindegy csak nem essen! :) Na meg mindenkinek legyen jó az időpont!!!
Tarka: Természetesen nektek is lesz hely, és tarkánénak is és minden TL-es őrültnek, csak minél többen legyünk!!! A pólókat természetesen meg tudom csináltatni! Küldd a méreteket no meg minden apróságot, himzés színe, póló színe stb...
Dino: Neked is meglesz az ígért póló, mert ugye Dinó barátom megajándékozott egy BORZSONGÁS-os pólóval!
No és természetesen nekiállok a Webnek!!
Na kijelölök több időpontot és majd eldöntitek melyik lenne a legjobb!
CSAK MINDENKI JÖJJÖN!!!!
BERIK, IMURFO, PFVARI, V2BALI, GAMBY és még mit tom én ti is GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy hétvége a terv eddig!
Más: Ma is motoroztunk Tornyinéval, és képzeljétek el, nem áztunk meg!!!
Na jó éjt, bebújok Tornyiné mellé!!!