Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjöttem a dokitól, azt mondta, hogy 5-10.000 Ft körül megáll, de még nem tudja pontosan.
bocsi tényleg!
Tarka!
Hiszen azt írtam, hogy az ÉN főnököm fizet természetben!
Kösz bobi bari!
Inkább majd azt írd meg,hogy mennyire fájt a szelephézagállítás.
És szerintem a TE főnököd fizet természetben! Az enyém hálístennek MÉG pízben.
Most komolyra fordítva a szót,vinnem kell Rock motorját doktorbácsihoz 1 kis szelephézagállításra!
És az uram elvitte az én kis röfimet .
Ja, ha még nem mondtam volna, pénteken megyünk horvátországba motorral + haverokkal, addigra jó lenne ha rendben lenne a TL.
Remélem Tarka, jól fogod viselni a hiányomat, ígérem sietünk majd vissza, és ha találok gépet odaát, akkor írok!
Akkor b@z...eg, egész nap nyalnád azt a k...a lakást, főznél, mosnál,rendberaknád a gyerekek után a számítógépet....., ez is olyan meló, mint a tiétek, csak a főnököm nekem természetben fizet!
Ha én is HTB-s lehetnék
Ancsa=Peg BUNDY
Szegény rock=Al Bundy
vágta is a @-omat
Na jó fiúk, megyek napozni, majd jövök!
ne haragudj Tarka, amiért a múltkor úgy kinevettelek, de mikor megláttam rajtad azt a nadrágot.....
Nem volt túlságosan bő?
SV bontó Bp.:20/483-1680,az ügyfelem meg itt vár a pult másik felén!!!
Bob !
Bejön mi a diannás cukor kérdés?....te kis huncut! Nem volt elég Dinó, nagyon telhetetlen vagy!
Na jó, de csak is a te kedvedért, veszek neked egy zacskóval a II.Tl talira, de tudod ugye, hogy csak egyesével szabad, be"adagolni", nem ám nagyon mohó leszel!
Bobi!
Ebédidőm van.
Próbáld te is ki akkor.
Asszed az olasz vas nem ad annyi melót , mint a japó?

viccet kicsit félretéve:van 1 jóbarátom,SV 650 hez kellene vízhűtő 2003 évj.,bárkinek bármi használható kipattan a fejéből az vesse ide a fórumra.KÖSZÖNETTEL
Ismét gép közelben!Látom Tarka-Ancsa nagyon ráértek !Azt sem tudom hova kapjak,más meg munkaidőben is netezik!
Ancsikát meg sem dícsértem a képek gyors felhelyezéséért(mondjuk inkább ezt,mint a diannás cukit )ezúton is köszönet a ránk fordított energiájáért!!!!!
Tudjátok mi jutott eszembe?:diannás cuki vs. "fújja meg a szondát!!!!!!!!
Nagggggyon nagy vagy Dino!!!!!!
Tarka így nézett ki szombaton indulás előtt, nem elég, hogy a szekrényből is alig tudtuk kivenni,utána még lezavart pár üveg ezt azt, és hagytuk had aludjon a természet lágy ölén...
Na hát ezé tüntek el a bringák:
Ancsika bio hifije:
Aki nem volt ott az nem tudhatja:
kaméleon café&night club of hungary bük city center,www.trédancer.hu
Bárcsak ez lett vóna!
Még egy kép a fergeteges farsangi buliról:Ancsa és a tánckar!
ezt írták ki az egerszegi állatkertben miután ancsa meglátogatta:
Látom a tavalyi farsangon kitettél magadért:
Köszi, hogy a múltkor lefénymásoltad nekem azt a képet!
Jó az oldaltáskád! Nem is dicsekedtél vele hogy vettél ! Majd kölcsönadod?