Most komolyra fordítva a szót,vinnem kell Rock motorját doktorbácsihoz 1 kis szelephézagállításra!
És az uram elvitte az én kis röfimet .
Ja, ha még nem mondtam volna, pénteken megyünk horvátországba motorral + haverokkal, addigra jó lenne ha rendben lenne a TL.
Remélem Tarka, jól fogod viselni a hiányomat, ígérem sietünk majd vissza, és ha találok gépet odaát, akkor írok!
Akkor b@z...eg, egész nap nyalnád azt a k...a lakást, főznél, mosnál,rendberaknád a gyerekek után a számítógépet....., ez is olyan meló, mint a tiétek, csak a főnököm nekem természetben fizet!
Bob !
Bejön mi a diannás cukor kérdés?....te kis huncut! Nem volt elég Dinó, nagyon telhetetlen vagy!
Na jó, de csak is a te kedvedért, veszek neked egy zacskóval a II.Tl talira, de tudod ugye, hogy csak egyesével szabad, be"adagolni", nem ám nagyon mohó leszel!
viccet kicsit félretéve:van 1 jóbarátom,SV 650 hez kellene vízhűtő 2003 évj.,bárkinek bármi használható kipattan a fejéből az vesse ide a fórumra.KÖSZÖNETTEL
Ismét gép közelben!Látom Tarka-Ancsa nagyon ráértek !Azt sem tudom hova kapjak,más meg munkaidőben is netezik!
Ancsikát meg sem dícsértem a képek gyors felhelyezéséért(mondjuk inkább ezt,mint a diannás cukit )ezúton is köszönet a ránk fordított energiájáért!!!!!
Tudjátok mi jutott eszembe?:diannás cuki vs. "fújja meg a szondát!!!!!!!!
Nagggggyon nagy vagy Dino!!!!!!
Tarka így nézett ki szombaton indulás előtt, nem elég, hogy a szekrényből is alig tudtuk kivenni,utána még lezavart pár üveg ezt azt, és hagytuk had aludjon a természet lágy ölén...
Hiszen azt írtam, hogy az ÉN főnököm fizet természetben!
És szerintem a TE főnököd fizet természetben! Az enyém hálístennek MÉG pízben.
És az uram elvitte az én kis röfimet .
Ja, ha még nem mondtam volna, pénteken megyünk horvátországba motorral + haverokkal, addigra jó lenne ha rendben lenne a TL.
Remélem Tarka, jól fogod viselni a hiányomat, ígérem sietünk majd vissza, és ha találok gépet odaát, akkor írok!
Ancsa=Peg BUNDY
Szegény rock=Al Bundy
Nem volt túlságosan bő?
Bejön mi a diannás cukor kérdés?....te kis huncut! Nem volt elég Dinó, nagyon telhetetlen vagy!
Na jó, de csak is a te kedvedért, veszek neked egy zacskóval a II.Tl talira, de tudod ugye, hogy csak egyesével szabad, be"adagolni", nem ám nagyon mohó leszel!
Ebédidőm van.
Próbáld te is ki akkor.
Asszed az olasz vas nem ad annyi melót , mint a japó?
viccet kicsit félretéve:van 1 jóbarátom,SV 650 hez kellene vízhűtő 2003 évj.,bárkinek bármi használható kipattan a fejéből az vesse ide a fórumra.KÖSZÖNETTEL
Ancsikát meg sem dícsértem a képek gyors felhelyezéséért(mondjuk inkább ezt,mint a diannás cukit )ezúton is köszönet a ránk fordított energiájáért!!!!!
Tudjátok mi jutott eszembe?:diannás cuki vs. "fújja meg a szondát!!!!!!!!
Nagggggyon nagy vagy Dino!!!!!!
kaméleon café&night club of hungary bük city center,www.trédancer.hu
Bárcsak ez lett vóna!