én csak a hengerfej tömitést igazitottam meg a kocsiban, köszönhetően, a tököli gyorsulási versenynek .
este szedhetem szét, holnap meek alkatrészért és rakom ösze.
de legalább lealáztam a másik autóst .
Úgy tünik nekünk mostanság nem sok szerencsénk van!Asszonykám ma összecsukta a kocsinkat.Szerencsére viszont nem lett semmi baja és nem ö volt a hibás.Csak igy most a törött moci mellé még van egy totálkárgyanús Volvo is.De legalább mostmár nincs semmink amit még összetörhetnénk !De legalább tényleg karc nélkül meguszta és szerencsére a baba se volt vele.De azért nagyon megijesztett!!!
Vigyázzon magára mindenki!!!
Bali: köszönöm Pirosszkám nevében is!!!! Neked is a TL talin a helyed, remélem ihatunk egy laza bodza fröccsnek látszó bleifrei italocskát!!!! Wázz alig várom már a talit, főleg h ragyogó napsütés vala nálunk..... Peti egészségedre már a 3.sört is magamba engedtem!!!!! Van még 6. , és pár nóta a tarsolyomban..... Ancsa Rock: gyertek haza ha kinnt nem jó!!!!! Szerintem Tarka is ezen a véleményen van, és hiányzik már egy kis szurkálós fórum csemege!!!!!
Szreg: most akkor mizujs veled????? Jössz a Bükbe???? Zergess meg, de amint mondottam és mindenképpen megyek. Szó szerint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TLeg jó buli lesz, Tasi esetleg egy pontos címet is adhatnál, hol keressem az ovjektumot??!! Szombaton amint vége a TL banzájnak, nekilendülök Várpalotának (aki esetleg kiismeri magát a helyszínen megköszönném a navigálást).
No most akkor nyitom a következő söröcskémet, és iszok az összes TL es egészségére!!!!!!!!!
Hello mindenki!
Meggyüttünk, , de mä mennenk is haza! 3 ora alväs utan , vegig en vezettem a kis golfomat, es 830 km-r utan total kesz vagyok!Nagy dinom dänom van, legenybucsu nemet modra, de sikerült gyorsan megpattanunk färadtsägra hivatkozva!
Rock volt a legjobb navigätorom!
Na lepünk szunyalni!
Rock is üdvozol mindenkit! A hetvegen talälkozunk!
Mi kimentünk szakadó esőbe is a buliba, és volt felvonulás is! A végére már elég sokan lettünk, és nagyon jóra sikeredett, hála Blörónak és Blörónénak!
Tarka!
Köszönöm a jókívánságokat, vigyázunk magunkra, mert hát haza kell érni a Tl talira!
Ja, szólhattál volna róla, hogy földobod a fürdőrucis fotóm...most olyan zavarba hoztál... , de azé dögös vagyok , nem?
Na, miután kb. 4 óránk lészen aludni indulás elött, így most menek álomrahajtani csöpp kis bucim.
Ha sikerül gép közelbe szakadnunk, akkor jelentkezünk nagy Németországból!
Auf Wiedersehen! Bis bald!
Pussz minden TL-esnek!
Motoros barátaim! Most értünk haza a zalaegerszegi Blues Company koncertről!!!!
És Kurva jó volt!!!! Éljen BLÖRÓ!!!!!!!!!
És ráadásul megismerkedtem egy TLR-es sráccal!Szarvasról érkeztek!Le a kalappal elöttük!
Gyönyörű piros-fekete vas !!!!
Na jó éjt megyek aludni mert teljesen kipurcantam!
Utánanéztem a lapkás szelepállításnak.Egyenesen a suzuki gyárból kaptam fényképes instrukciókat:
lapkát a homlokodra,rugót a pofádba,a lapkatartót meg nyomd a szemedbe és mikómá fáj akkómá jóóó!
NA, Ancsika&Rock!
Azé én szeretlek ám Tikteket,csak azé piszkállak,mert jól veszed a fordulatot!
Jó utat az Apósékhoz,hozzál ám majd lagzis sütit a találkozóra!!!!
Remélem akkor nem esik az eső,mert főszervező nélkül nem ok a buli.
Jók legyetek,vigyázzatok az úton,még1szer nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk ma Veletek találkozni,jó lett volna,mind1 majd pénteken!
Írtok majd a messze távolból is?
Adios,buenos aires.benvenuto.
Mint kiderült a szelephézagom az előző hengerfejemnél több volt mint 0,4mm. (Sorry a 4 mm ért de azt sem tudtam fiú vagyok e vagy legény....) Szóval a hengerfej és a komplett belseje bontott cucc, és a hangja aggaszt egy kicsit, bár az RS3 as puffok mellett ez nem hallatszik annyira ki, én mégis hallom, és ezért aggódom..... Nem szeretnék átlagon felüli tolási készségekkel rendelkezni!!!!!!!
Nálunk ma gyereknap volt, amire Tarka is benevezett!!