Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nálunk ma gyereknap volt, amire Tarka is benevezett!!
Ahoi!

De nagy a csönd ma. Emberek only 2 days left. Legalábbis nekünk akik csütön megyünk.
A többieknek 3 days left.

Akkor ez a lista?
1.Tasi - csütörtök
2.pfvari - csütörtök
3.BerikZ - csütörtök
4.dino - péntek
5.Rock+Ancsa - péntek
6.Tornyi+Tornyiné - péntek
7.Tarka+Tarkáné-péntek este
8.boborjan3-péntek

senki többet harmadszor?
én csak a hengerfej tömitést igazitottam meg a kocsiban, köszönhetően, a tököli gyorsulási versenynek .
este szedhetem szét, holnap meek alkatrészért és rakom ösze.
de legalább lealáztam a másik autóst .
Az a lényeg!!
Nekem eszembe se jutott volna ilyen vád Azé nálunk nem csak egy kis igazitás volt a kocsin(lufik durrantak)De legalább sértetlenül kiszállt!
Gamby, valami van a levegőben. Tegnap én is, meg két barátnőm is megigazította a kocsit. Mielőtt jönne a hülyeség, nem vagyok szőke!!!!
Sziasztok!

Úgy tünik nekünk mostanság nem sok szerencsénk van!Asszonykám ma összecsukta a kocsinkat.Szerencsére viszont nem lett semmi baja és nem ö volt a hibás.Csak igy most a törött moci mellé még van egy totálkárgyanús Volvo is.De legalább mostmár nincs semmink amit még összetörhetnénk !De legalább tényleg karc nélkül meguszta és szerencsére a baba se volt vele.De azért nagyon megijesztett!!!
Vigyázzon magára mindenki!!!
Bali: köszönöm Pirosszkám nevében is!!!! Neked is a TL talin a helyed, remélem ihatunk egy laza bodza fröccsnek látszó bleifrei italocskát!!!! Wázz alig várom már a talit, főleg h ragyogó napsütés vala nálunk..... Peti egészségedre már a 3.sört is magamba engedtem!!!!! Van még 6. , és pár nóta a tarsolyomban..... Ancsa Rock: gyertek haza ha kinnt nem jó!!!!! Szerintem Tarka is ezen a véleményen van, és hiányzik már egy kis szurkálós fórum csemege!!!!!
Szreg: most akkor mizujs veled????? Jössz a Bükbe???? Zergess meg, de amint mondottam és mindenképpen megyek. Szó szerint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TLeg jó buli lesz, Tasi esetleg egy pontos címet is adhatnál, hol keressem az ovjektumot??!! Szombaton amint vége a TL banzájnak, nekilendülök Várpalotának (aki esetleg kiismeri magát a helyszínen megköszönném a navigálást).
No most akkor nyitom a következő söröcskémet, és iszok az összes TL es egészségére!!!!!!!!!

Szobaszán for all!!!!

Dinó
Dino!!! Gratula a géphez! Végre megülhetted, MI?

Ancsa & Tarka!!! Csak így tovább, HAJRÁ! Jó olvasni csipkelődéseiteket. De azért a fürdőrucis kép visz mindent

Mindenkinek jó szórakozást majd a TL talin!

Vigyázzatok magatokra!
Hello mindenki!
Meggyüttünk, , de mä mennenk is haza! 3 ora alväs utan , vegig en vezettem a kis golfomat, es 830 km-r utan total kesz vagyok!Nagy dinom dänom van, legenybucsu nemet modra, de sikerült gyorsan megpattanunk färadtsägra hivatkozva!
Rock volt a legjobb navigätorom!
Na lepünk szunyalni!
Rock is üdvozol mindenkit! A hetvegen talälkozunk!
Jó főhíttá!!!
Nem baj ,mociztunk a Kornéllal -et.Füred-Tihany oszt haza.Mi lesz holnap,csörg+.
Sziasztok!

Köszi Ancsa!
Akko most vegyek 1-et én is?
Szép jó éjt mindenkinek!

Mi kimentünk szakadó esőbe is a buliba, és volt felvonulás is! A végére már elég sokan lettünk, és nagyon jóra sikeredett, hála Blörónak és Blörónénak!
Tarka!
Köszönöm a jókívánságokat, vigyázunk magunkra, mert hát haza kell érni a Tl talira!
Ja, szólhattál volna róla, hogy földobod a fürdőrucis fotóm...most olyan zavarba hoztál... , de azé dögös vagyok , nem?
Na, miután kb. 4 óránk lészen aludni indulás elött, így most menek álomrahajtani csöpp kis bucim.
Ha sikerül gép közelbe szakadnunk, akkor jelentkezünk nagy Németországból!
Auf Wiedersehen! Bis bald!
Pussz minden TL-esnek!
Nahh hali gali!!!!!

Motoros barátaim! Most értünk haza a zalaegerszegi Blues Company koncertről!!!!
És Kurva jó volt!!!! Éljen BLÖRÓ!!!!!!!!!
És ráadásul megismerkedtem egy TLR-es sráccal!Szarvasról érkeztek!Le a kalappal elöttük!
Gyönyörű piros-fekete vas !!!!

Na jó éjt megyek aludni mert teljesen kipurcantam!
Utánanéztem a lapkás szelepállításnak.Egyenesen a suzuki gyárból kaptam fényképes instrukciókat:
lapkát a homlokodra,rugót a pofádba,a lapkatartót meg nyomd a szemedbe és mikómá fáj akkómá jóóó!
Üdv:
Dinó: Azt a jó embert nem Blerónak hijjjjják!Hanem:BLÖRÓ
Na így ne próbáld beállítani a szelephézagot, mivel a TL-ben lapkás és nem csavaros az állítás
Akkor lekakilom!!!!!!!!!!!!

Bírni fogja !!!!

Dinó
Ne aggódj!Enyém is csattog 1 picit,de lesz@rom!
NA, Ancsika&Rock!
Azé én szeretlek ám Tikteket,csak azé piszkállak,mert jól veszed a fordulatot!
Jó utat az Apósékhoz,hozzál ám majd lagzis sütit a találkozóra!!!!
Remélem akkor nem esik az eső,mert főszervező nélkül nem ok a buli.
Jók legyetek,vigyázzatok az úton,még1szer nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk ma Veletek találkozni,jó lett volna,mind1 majd pénteken!
Írtok majd a messze távolból is?
Adios,buenos aires.benvenuto.
No legények!!!!

Mint kiderült a szelephézagom az előző hengerfejemnél több volt mint 0,4mm. (Sorry a 4 mm ért de azt sem tudtam fiú vagyok e vagy legény....) Szóval a hengerfej és a komplett belseje bontott cucc, és a hangja aggaszt egy kicsit, bár az RS3 as puffok mellett ez nem hallatszik annyira ki, én mégis hallom, és ezért aggódom..... Nem szeretnék átlagon felüli tolási készségekkel rendelkezni!!!!!!!

Üdv: Dinó
Ha minden ok akkor így kell muzsikálni a szelepeidnek!
Dino:
itt lazíccsá oszt itt meg maj tekerjé addig amig nem jaú!!!!
Szegény kutyáidat is levitte az ár a hegyrűűűű?
ÁÁÁÁÁ!Nem túl előnyös a rucid,de azé jóóó!
megvagy: