Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tarka!

Látod? Megint ellopták a bicajunkat, mondtam, hogy vegyél rá 1 erősebb láncot!
MÉG EGY KÉP ANCSIKÁRÓL+ AZ RF-RŐL
Azzal mentem volna,csak lukas volt a tartálya!
Rólad ugyan nincs ilyen kép,de kisértetiesen hasonlítottál pénteken a lennt látható figurához:
Tarka!
Miért nem ezzel a cangáddal jöttél a TL bulira, én nem is értem, ezért építetted, hogy utána alig használd? Különben is jól jött volna a jeges részeknél, remélem ezt te is belátod, és kölcsönadhattad volna Bob hercegnek is!
Sziasztok!
Olvasom,hogy jól sikerült a hétvége.Nagyon örülök neki és sajnálom,hogy kimaradok a jó bulikból.
Tornyi:sajna nem valószínű,hogy a következön ott tudok lenni.Sőt,sztem idén egyiken se.Elhúzodik nagyon az ügyem.Meg ugye most az autóval is foglalkoznom kell amit a biztosító nagy valószínüséggel TK-ra vesz.Törött autó,törött motor.Remélem itt megállunk!
Azé nekem se volt olyan szar a hétvégém.Csütörtökön piázás a fiam elsö szülinapja tiszteletére.Péntek ünneplés,hogy levették lábamról a bokaszart(szintén drink).Szombat italozás csak úgy.Vasárnap kertiparty sok alkohollal.Ma már talán pihenek egy kicsit.
Azé ilyenkor amikor szép idö van nagyon fáj,hogy nincs TL!!! Meg aztán máskor is.
TASI!!! Valószínüleg hétvégén megyek CarbonMAd-hez olyan izékért! Neked is hozzak? Aztán akkor oda tudom majd adni A TL talin és nem kell csak ezért elrobognod Solymárra vagy postáztatni vele.

NA ILYEN IZÉKÉRT!!
Bobó!
Az egyik bácsi nagyon csúnyán nézett rám, mivel látta, hogy nagyon oda vagyok a látványtól, én erre nagyon megszeppentem és félni kezdtem,már már az is megfordult a fejemben , hogy ebből intő lesz,és mit mondok majd az apukámnak....
Kiba....ttul, odabasz...san királyság volt! Még meg sem köszöntem, amit tettél, hogy öööö....odavizeltél az ajtóba!Vagy? Ja, nem is az elötte volt hogy nyomtál 1 jó kis gumifüstöt, jól esett az illata!
Mint a kábszer olyan.........imádom!
Odavizeltél az ajtóba?????
Hű bobo!
Ott én sem akartam mondani,de otthon közöltem mamával,hogy kicsit ilyedős helyzet volt!
Pohár tej-tiszta fej mindenre megoldás.
Mind1-túléltük,te sem nyomtad rosszul! Egyébként itt az olaszoknál a mai nap sem jobb mint nálad japánban!
Tasi:még meg sem köszöntem,hogy összeráztad a csapatot:KÖSZI!!!Nagy voltál!
Tornyi: polo XL 1-1 rövidujjú+hosszúujjú meg szerintem M-es garnitúra ugyanaz(vagy akkora mint Tornyinénak)
Ha gondolod küldöm a lóvét,csak monnd,hogy hova.
V2Bli:gyere el te is minden TL buliba+ mindenki aki jóérzésű TL ill RF tulaj.
Ancsa:óvatosan a testi fenyítéssel,hátha azt is rátok veri. Várj míg lemegyünk,maszkban-bukóban szívesen megtakarom az emberünket.
JAH!!! Madmaxbiker!
A LEGJOBB VÁLASZTÁS A TL TL TL TL TL TL!!!!
Én nem rég vettem és semmi pénzért NEM válnék meg tőle!!! Meglátod - megtetszik, Ráülsz - megszereted, Megveszed - soha többet nem tudsz majd tőle megválni
Jó a Mille is csak ahogy Tornyi mondta, DRÁGA! A VTR meg fapados! SV Hmmm Ahogy egyik haverom mondaná jellegtelen motor! Tényleg sok van belőle, de nekem azért tetszik!

Csak ennyit akartam! Remélem sikerült téged jóirányba elbillentenem.
Hello mindenki!!!
Először is folytatnám az MSN cím összeírást:
1. Tornyi:Tornyi@msn.com
2. Tasi: syntec@freemail.hu
3. BerikZ: berikz@hotmail.com
4. Dinó: dino77@zipernowsky.hu
5. Boborján kedvesem (a rózsaszín szoba titkaival): zsolt.vida@autounio2001.hu
6. tarka:szerviz@autoforras.hu (az msn meg a ímél nem ugynaz igaz???,mer ez csak ímél)
7. V2bali: bali86@freemail.hu

Tornyi! Szerintem nagyon jó ötlet a TL -es weblap, már alig várom, hogy láthassam.
Pólóra én is szívesen szert tennék!!! Milyen kívánságaim lehetnek?
Már most szeretném jelezni --- a II. TL talin ott leszünk (én+Baliné) Kiváncsian várom a lehetséges időpontokat, minél hamarabb beütemezhessem!

Dinó! Látom hiányolod a többi embert. ITT vagyok! Csak sajna nem tudtam beleszólni a beszélgetésetekbe. Nekem nem voltak ilyen élményeim a hétvégén :(:(:(

boborján3! Mivel végigolvastam az irományokat igen is tudom, h miről maradtam le! De ezt gondoltam is, h NAGYON JÓ lesz!

Madmaxbiker? Kinél lehet SUOMY bőrcuccot venni? Nagyon pofás a szerkód.
Jut eszembe Ancsa!A Kutasok nem háborogtak,hogy otthagytam a névjegyem az ajtó előtt?
Sziasztok TL-RF Tesók!
Bocsesz,hogy ilyen sokára tudok hozzászólni a fórumos élethez,de ez a fránya "ti autótok"szervíze,kismillió problémát bír okozni!
A lényeg:aki nem volt ott a hétvégén nem tudja mit hagyott ki!!!!!!Régen éreztem magam ilyen jól,mint most,ezzel a társasággal!Naon faintos kis galeri jött össze,zsír volt minden!
Tasi!Köszönet a szállás.stb szervezéséért!
Dino!Legközelebb vigyünk csajokat is a rózsaszín szobába,hogy ne csak a Te térdkoptatód fogyjon...!
Ancsa-Rock!Az üzenő falra légysz írjátok fel,hogy megyek látogatóba"boboval"(aki ugye kormányon ülve kerekezik ),és szép hosszú,vastag,fekete gumicsíkokat fog hagyni a hátán,annak akinek nem mondjuk ki a nevét4
Tarka!Nem akartam mondani Tarkáné előtt a buszmegállóban,hogy mennyire paráztam,mikor láttam a csizmáidat lerakva a jégre! Elég necces volt 1 személlyel is egyensúlyozni,hátmég utassal!!Le a bukóval előtted!!!!
Tornyi-Tornyiné!Ha én is odapofátlankodhatok a következő TL talira,szívesen mennék én is!Nyugodtak lehettek felőlem,olyan vok mint 1 TL:nagyon hangos,de keveset eszik!
Hali gali

1. A TLR asszem 220Kg a TLS 195Kg
2. Igen van alkatrész hozzá, ár?? Melyik mocihoz olcsó???? Bontóba olcsóbb!
3. A TLS 125 Le a TLR 135 Le
4. Nem tom nem egykerekezek, boborján biztos tudja, de szentem 1-2 be tuti!
5. Melyik moci jobb? Mille verhetetlen no meg kurva drága. VTR nekem pl nem jön be, SV gyengéb
mint a TL csak 115 paci és tucat motor sokk van belőle. :))
TEHÁT TL1000-ret VEGYÉL!!!!!!!!
Hi Tl-esek !
Nagyon imádom a Tl-t!
De kérdéseim vannak: 1.Hány kg a moci? 2.Ha bármi baja van alkatrész van hozzá? Ha van akkor arany árba? 3:Hány Le? 4.Hányadikba emeli ki erőböl az elejét? 5.(ezt utálni fogjátok ) melyik motor jobb a V2-esek közül sz.tetek VTR / Mille / TL / Sv ...?
Remélem majd az is jólesik,mikor jössz betonúni.
Megyek hétvégén is,ha köll!
kezelési utasítás:belső részbe 3 láncspray,és mikor bemegy,utána má nem gyün ki.akkor csapdástul a tóba dobni!
itt a terv rocknak!
A büki pultoslányok gyöngyének tudok ajánlani matematika korrepetálást...senki ne mondja, hogy nem vagyok segítőkész!
Sziasztok!

Ancsa drága,ne vadulj!
Nem rugni,ütni de csak úgy hogy fájjon és ne látszon!
Vége a mai tetőzésnek,elég is volt. Gurultam este egy picurkát,nagyon jó volt!
Tarka is szépen kivette a magáét a tetöbontásból! Ez nagyon jól esett! Köszi neki.
Mára enyi.
Megyek asszonykámhoz.

Mindenki vigyázzon magára!
Képzeljétek fiúk, Rock kinnt settenkedik a kertbe, és éppen csapdákat állít annak az embernek akinek nem mondjuk ki a nevét. Oszt ha megszólal a kolomp, akkor jön a kisfejsze....vagy sörétes....vagy csak simán fejberugdosom.
Tornyi!
Ma mi is motoroztunk 1 röpkét, tök jó volt, és száraz volt az út, de nem volt 30 fok.
Nyarat akarok!
Tornyi: örülök, h az öreged is hazaért, annak pedig még jobban h a kiskutyus jól van. Egyből összehaverkodtunk.....
Nekem bármikor jó a buli, szívesen megyek jó emberek közé!!!!!!!!
Imádom ezt a bandát!!!!!!!!!!!!!

Dinó
Jajj még valami!

Dino: Az öreg Tornyi hazaért már pihizik!!
A kutyám is jól van vagy is jobban!!!
Pálesz lesz tán addig nem fogy el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Üdv!

Csak egy dolgot akarok mondani. (írni)
Ma délután jött velem szemben egy Fekete TL 1000 R....tök jó volt látni..
Na csak ennyit akartam.

Tronyi elvileg nekem bármikor jó kivéve ha a hegyalja feszt van.