Élő legenda lettél Turbózombi! Már a boltban is hallottam rólad ,hogy van kakucson egy SV-s csávó aki úgy pakolgatja a nagy vasat kanyarból kanyarba hogy a kis sportmotorosok sirva állnak a pálya szélén! Majd ellesem az íveket!
Bud ,azért kellett kapaszkodnom így is ,hogy sulyelőnyben is voltam. Na meg nem hazai pályákon én is nyuszi vagyok ,de azért köszi a bizalmat! Nekem is viszket már ,ki kéne menni pályára ,csak mindíg más az időbeosztás.A 11.-i Hringes pályanapra pl. rengeteg hely van még ,csak nem kapok csütörtökre szabit ,mert az nálunk anyagbeszerzős nap.Viszont hétfő délután egy Kakucsot megejthetnénk (ha jó idő van ) !
Szia elveszett ember! Ja a hugid mondta, hogy láttatok! Ha holnap mész akkor a számom tudod! Csörögj egy jó környéki körben benne vagyok délután ha az idő is engedi!
Van egy eladó 160/60/17-es hátsó Dunlop D 209 Qualifire (2009)-es gumim, 4,5 mm van rajta. Szinte új állapotban. Ára: 25000 ft.
Ha netán valakit érdekelne: timitomi999@gmail.com
Ma meló után gondoltam " hömbölgök egyet" a városban, és egy keresteződésnél találkoztam egy 650-es SV-vel, Bódis Miki bácsi hangja kísérte... , nem tudom szavakkal leírni... lehet ezért van a gixeremen is sv farokidom? vagy ezt hívják cejejem elcőő látászra, meg sokadikra is, na igen, és inkább sv, mint gladius, de csak egy picivel
Igen, láttam a fórumon a szervezkedést, sőt még Budmyke-ot is, ahogy várt a Fradi pálya előtt.
Ha nem kellett volna máshova mennem, mentem volna. Szerintem.
Alapvetően én is ABS párti vagyok, de csak ha jó.
Tesztek alapján eddig két motorban dícsérték nagyon. Az idei CBR 1000RR és a BMV 1000-es. Nem tudom milyen lehet a kis SV-ben...
Az valószínű nem én vagyok, bár ma kifejezetten jól ment