Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még hideg van, ha meleg lesz akkor meg azért nincsenek
köszi!
Én csak azt irtam amit hallottam. Így év elején nem nagy a tömeg a pályán? Úgy érzem ilyenkor a motorosok 80%-a kakucson van.
Kicsit ciki amikor a tuningolt Jogokkal átbujnak a kissrácok a hónom alatt!
az csak 1 másodperc ha van slick guma az akkor tui
az jó lenne , csak egy 45 vége álom idő
van ott is meg itt is csak az az fránya eső(megint) minden szerdán lesz ha a létszám is megvan, de én szerintem kint leszek, Fejlődni szeretnék.
Majd megyek utanad.
leginkább Hozzád jönnék majd, tavaly szabit is kivettem egyszer, csak elmosta az eső, vagy más egyéb jött közbe... motorozz.hu-n szoktam figyelgetni. Van most kiírva oktatásod?
én is hétköznap de. vagyok akkor majd találkozunk.
akkor szerintem 1 napot rászánsz meglesz az 45.
én is jönnék pályázni, abszolute lassú kezdő csoportba, nulla felé konvergáló forgalomban (hétköznap d.e.). Időben korlátozott vagyok... a kondimmal szerintem nincs baj, csak azzal, h nem tudom úgy kenni, hogy ahhoz egyáltalán bármilyen kondira szükség legyen :-)

más. A fórumos túrán az volt a poén (csak az elején tudtam ottlenni), hogy zsékettőt kivéve mindenki (én is) keresztnéven mutatkozott be :) Vagyis senkiről nem tudtam, hogy ki. :-) (már akit nem ismertem amúgyis).
izé... ööö... háááttt... tavaly mentem 46 végét
darage te időben hol tartasz?
én meg ezt találtam
Budmyke a legjobb PR-os
Gondolom otthon fogja kielemezni a technikádat , aztán majd jól megelőz.ne hagyd magad.beíratlak 1 okításra, ha ez megtörténik.
ezt találtam "Ha nagy leszek Turbozombi leszek!" Te tényleg híres star lettél.
Kamerázott
ezek szerint jobban mész mint Rém, ha nem tudott megelőzni.
47 közepét Rémmel a hátam mögött
Elvileg jó a hétfő csak még a főnökkel kéne megdumálni.Meg most még a beszerzéseimet nyögöm pénzügyileg.De mire jó meleg lesz lerendezek mindent.
Úgyhogy meglátom a pályázást.
az nem úgy volt fájt a kezem, azért mentem 1 kézzel.most menyit mentél?
Mondja, aki egy kézzel, fék nélkül gyorsabb köröket megy nálam (és ez valóban így van)
Turbózombi befutott nagy star lett