Én csak azt irtam amit hallottam. Így év elején nem nagy a tömeg a pályán? Úgy érzem ilyenkor a motorosok 80%-a kakucson van.
Kicsit ciki amikor a tuningolt Jogokkal átbujnak a kissrácok a hónom alatt!
leginkább Hozzád jönnék majd, tavaly szabit is kivettem egyszer, csak elmosta az eső, vagy más egyéb jött közbe... motorozz.hu-n szoktam figyelgetni. Van most kiírva oktatásod?
én is jönnék pályázni, abszolute lassú kezdő csoportba, nulla felé konvergáló forgalomban (hétköznap d.e.). Időben korlátozott vagyok... a kondimmal szerintem nincs baj, csak azzal, h nem tudom úgy kenni, hogy ahhoz egyáltalán bármilyen kondira szükség legyen :-)
más. A fórumos túrán az volt a poén (csak az elején tudtam ottlenni), hogy zsékettőt kivéve mindenki (én is) keresztnéven mutatkozott be :) Vagyis senkiről nem tudtam, hogy ki. :-) (már akit nem ismertem amúgyis).
Elvileg jó a hétfő csak még a főnökkel kéne megdumálni.Meg most még a beszerzéseimet nyögöm pénzügyileg.De mire jó meleg lesz lerendezek mindent.
Úgyhogy meglátom a pályázást.
Kicsit ciki amikor a tuningolt Jogokkal átbujnak a kissrácok a hónom alatt!
más. A fórumos túrán az volt a poén (csak az elején tudtam ottlenni), hogy zsékettőt kivéve mindenki (én is) keresztnéven mutatkozott be :) Vagyis senkiről nem tudtam, hogy ki. :-) (már akit nem ismertem amúgyis).
Úgyhogy meglátom a pályázást.