nekem tetszik a motor, csak kicsit kawás a szine, és ugye ilyenkor jön a szöveg, h azért lett fényezve, mert buktak vele. Amit nem értek, az a zöld felkiáltójel a műszerfalon. dehát amíg az enyémen egy rózsaszín cicatappancs nyom van felmatricázva ...
más dolog: meséltem régebben h rendeltem egy scorpion exo-1000 bukót a német louis-tól, méret(M) kicsi lett , érdekel-e valakit az itthoni 99E-nél jóval olcsóbban adnám...1szer próbáltam fel, szal ferdítés nélkül mondhatom újnak.
Valaki a múltkor említette itt, hogy Budakalászon? is át tudnám alakíttatni a bőrgatyómat ( rövidités ). Lehetne erről egy kicsit konkrétabbat tudni? Cegléd messze van...
ha már gumi....tegnap hoztam jó állapotú 180-as M3-at és 160-as BT021-et na meg néhány igen jó első gumát.......ennyi a promó........mikor megyünk újra gurulni?......
"Előre Sport Attack, hátra pedig Road Attack került. Sokan használják így, eme párosításban ugyanis állítólag kb. együtt kopnak el."
Néha pálya sok túra és még nem a körrekord a cél akkor Conti Sport attack! Jó és elérhető!
Én voltam vele E-ringen is és kakucson is, igaz lassú vagyok mint a fos, de jó volt a gumi!
ő meg kitette az MSN-je képének
remélem nem volt gond otthon a "nyalizól" képből