Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak 6000-et volt fent még "tart a teszt"!
nekem tetszik a motor, csak kicsit kawás a szine, és ugye ilyenkor jön a szöveg, h azért lett fényezve, mert buktak vele. Amit nem értek, az a zöld felkiáltójel a műszerfalon. dehát amíg az enyémen egy rózsaszín cicatappancs nyom van felmatricázva ...
Teljesen jó lenne nekem de mivel most pc-re gyűjtök így sajnos marad a jó kis hjc..
Egy szép színű sv1000-et valaki? sv1000
mennyit megy el ez gumi hátul?
más dolog: meséltem régebben h rendeltem egy scorpion exo-1000 bukót a német louis-tól, méret(M) kicsi lett , érdekel-e valakit az itthoni 99E-nél jóval olcsóbban adnám...1szer próbáltam fel, szal ferdítés nélkül mondhatom újnak.
ha nem esik akár hétfőn is, de a jövő hétvégén mindenképp mehetnénk....
Köszi! Ok. Írom.
Veletek én bármikor és ha kell a Dóri lányod is viszem mert jól ül a gííípen!
Szia! Én voltam! Írj mail-t a budmyke (kukac) gmail.com-ra
lehet egyszer feltúrázok hozzád gumi ügyben, új gumira nem adnék ki 50E+-t, használtban meg mivel annyira nem ismerem a gumikat könnyen átverhetnek...
én is mondtam, de azt hiszem Bud tudja megmondani a pontos címet, én csak hallottam róluk, de a cölöppel nincs jó tapasztalatom......
Valaki a múltkor említette itt, hogy Budakalászon? is át tudnám alakíttatni a bőrgatyómat ( rövidités ). Lehetne erről egy kicsit konkrétabbat tudni? Cegléd messze van...
az 577-re kéne kimenni, igen jó kis túra szlovákiában és 400km alatt van Bp.-től oda-vissza szép utakon...
ha már gumi....tegnap hoztam jó állapotú 180-as M3-at és 160-as BT021-et na meg néhány igen jó első gumát.......ennyi a promó........mikor megyünk újra gurulni?......
Volt ilyen vélemény is az említett gumival kapcsolatban:

"Előre Sport Attack, hátra pedig Road Attack került. Sokan használják így, eme párosításban ugyanis állítólag kb. együtt kopnak el."
Itt is olvashatsz néhány véleményt gumikról. Ha valamit keresek ilyen helyeken előtte kicsit utána olvasok.
Szia!

Néha pálya sok túra és még nem a körrekord a cél akkor Conti Sport attack! Jó és elérhető!

Én voltam vele E-ringen is és kakucson is, igaz lassú vagyok mint a fos, de jó volt a gumi!
Olyanra, ami palyara is jo nincs tippem, de biztos lesz itt, aki tud ajanlani
ennyi bele fér
ő meg kitette az MSN-je képének
Hááát... kellett egy kicsit magyarázkodnom
szeva zombi!

remélem nem volt gond otthon a "nyalizól" képből
Megállni azért nem kell, de oda kell jobban figyelni rá, mint egy túragumira.
oks, de akkor melyiket ajánljátok? tapadós legyen, néha kicsi pálya, amúgy túrák
Ez palyara valo . Egyszer elkap az eso es meg kell allnod...