Nekem tavaly sikerult letesztelnem, kb 240km-nel elfogyott a nafta menet kozben . Gondoltam meg eljutok a tavolabbi kutig, hat nem sikerult, lett belole egy kis seta...
Nekem PL most 180-nál kezdett villogni az még nem gáz viszont a folyamatos világításnál kéne keresni kutat.Talán 220-240 ig elmegy.És 650-es bár ahogy olvastam az ezres sem eszeget sokkal többet.
Gratula a motorhoz! Nekem az a tapasztalat, hogy villogastol meg kb 20-25 km a folyamatos vilagitasig es onnan max 20km a veg....
Ez foleg varosi tapasztalat.
Hali mindenkinek.Most vettem egy sv 1000-t,és az lenne a kérdésem,hogy ha az üzemanyag szint jelző villog,akkor még mennyi Km-re elég benzin van benne? (normál tempónál)Még nem volt időm letesztelni,előre is köszi
Egen gondot okozhat de mivel megy a kormannyal egyutt nem problem.Leirva kicsi remiszto de nem olyan veszes minden gondal egyutt is max egy fel nap a ket gepet rendbevagni.Nekem adott minden es szeretek pepecselni.
Ugy is megoldhato csak nehezebb.Neked bud kormanya gaz,fek,kuplungbowdenje kell es a felso hid.Viszont nem kell a ket csutka es a te hidad meg a bowdenek es a fekcso.Igy a tied megvan mehetsz is.Budnak viszont a muszert a hid tartja ami nem lesz rajta a te hidadon.Es a lampat meg az egesz miskulanciat a csutkak utjaban levo ket tarto fogja.A miatt a ket tarto miatt a csutkakat nem lehet felrakni csak ha kivaltjuk oket vagy uj tartoval vagy flex bevetesevel.
Tokkal vonoval ha mellettem all a ket gep 2 ora alatt az egyikbol s est a masikbol n est csinalok.Bar a gazbowden enyhen necces.Es bud et fenyezni kell.
Ez foleg varosi tapasztalat.
Ugy sejtem, meg az is problemas lehet...