Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye milyen fincsi azt a dögöt tolni?
Nekem tavaly sikerult letesztelnem, kb 240km-nel elfogyott a nafta menet kozben . Gondoltam meg eljutok a tavolabbi kutig, hat nem sikerult, lett belole egy kis seta...
Nekem PL most 180-nál kezdett villogni az még nem gáz viszont a folyamatos világításnál kéne keresni kutat.Talán 220-240 ig elmegy.És 650-es bár ahogy olvastam az ezres sem eszeget sokkal többet.
Köszi az infót
Gratula a motorhoz! Nekem az a tapasztalat, hogy villogastol meg kb 20-25 km a folyamatos vilagitasig es onnan max 20km a veg....
Ez foleg varosi tapasztalat.
Hali mindenkinek.Most vettem egy sv 1000-t,és az lenne a kérdésem,hogy ha az üzemanyag szint jelző villog,akkor még mennyi Km-re elég benzin van benne? (normál tempónál)Még nem volt időm letesztelni,előre is köszi
mondjuk inkább M3, de ez a ratec cuccos is bejön, mert kb. 60k és fullos
Kb M1 szintű lehet a sima Diablo. Az M3 már profibb.
Egen gondot okozhat de mivel megy a kormannyal egyutt nem problem.Leirva kicsi remiszto de nem olyan veszes minden gondal egyutt is max egy fel nap a ket gepet rendbevagni.Nekem adott minden es szeretek pepecselni.
én egy ehhez hasonló munkamenet-leírás után döntöttem úgy, hogy mégse kell a csutka, jó az egyenes kormány.
Hat ja vegulis a helyszinen kiderulnek ezek, es mindent el lehet cserelni, ha kell
nagy cucc akkor azt is cseréljük de szerintem nekem is ott van!
Kell egy elotte/utana fenykep es kesz a bizonyitek
Es az N-es fekolajtartaly elhelyezheto a csutka kormanyon?
Ugy sejtem, meg az is problemas lehet...
Persze hogy csinaltam.S es volt az enyem is.Torott.Lett belole n es.
huhh te csináltál már ilyet vagy egy sanyi veszett el benned?
Ugy is megoldhato csak nehezebb.Neked bud kormanya gaz,fek,kuplungbowdenje kell es a felso hid.Viszont nem kell a ket csutka es a te hidad meg a bowdenek es a fekcso.Igy a tied megvan mehetsz is.Budnak viszont a muszert a hid tartja ami nem lesz rajta a te hidadon.Es a lampat meg az egesz miskulanciat a csutkak utjaban levo ket tarto fogja.A miatt a ket tarto miatt a csutkakat nem lehet felrakni csak ha kivaltjuk oket vagy uj tartoval vagy flex bevetesevel.
mit kell fényezni?
Nem kell fejidom! Én birom a szelet!
tiedre kapásból azt fogják mondani, sérülés miatt átalakított S-es, de szard le a papírjai majd igazolnak.
Tokkal vonoval ha mellettem all a ket gep 2 ora alatt az egyikbol s est a masikbol n est csinalok.Bar a gazbowden enyhen necces.Es bud et fenyezni kell.
de várj, neked fejidom is kéne? Aztat nem aaadooom!
Kicsit szórakoztam, hogy milyen képet is kaphatunk!
Juppi juppiii
Ok! De akkor mindkettőnknek megvan a donor!