De szép a a ződ SV .Műszakilag patent lehet, ha 150nél 5.5L-t fogyaszt .
Ritka ez a szín az biztos...
Balu, ha ápril közepe, akkor én már sajnos evezek, úgyhogy Májkira hárul a terelgetés feladata...Pedig mekkora szám lenne V2-esekkel végigcsördíteni a 10-esen...
Kezdem egyre jobban megkedvelni ezeket a dzsánelli dobokat.Lehet mégse válnék meg tőle egyhamar....Most a hétvégén kaptam is rájuk nem kevés dícséretet, szóval amikor motorfékkel lassulok, az odab@sz még mindig
Oksa,megbeszéljük amint tudok pontosat az indulás időpontjáról..Áprilisban lesz majd belőle valami,akkora jön össze a kesh..Szólunk Zsének is,úgyis kipufogó mustrát akart tartani valamikor..
superzone-ban kicsit csalódtam ők a scorpion magyar disztributorai és még csak válaszolni se válaszoltak nekem, pedig csak információt kértem. lehet elvileg M-esről L-esre cserélni a belsőt! nem szeretném azért kanadából megrendelni bele a belsőt... Szal írok a lajosnak hátha segítenek, esetleg ha van náluk ilyen megbeszélhetjük h hozol nekem 1et? természetesen előre odaadom a lét, nem egy nagy összeg csak postával duplája lenne
Tuti,
nekem az egyik lába cafatokra volt szakadva, kicseréltek rajta mindent, az egyik válla szintén a két könyökén is lecserélték a bőrt, a hátát befestették a fenekén kicserélték a bőrt, befestették
és +5000 ért még azt is megcsinálták volna hogy a bélést ami bele van varrva, kiszedik és tesznek rá zippzárt, hogy ki tudjam mosni néha...
Hány pénz?