Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért te mit raksz rá?
Hány pénz?
Mar beszereztem mindent hozza, de azert koszi
Meglátjuk ha esetleg hamarabb tudok menni és itthol vagy akkor még akár lehet is belőle valami.
Mikortól indul a szezon neked?
Úgy beszélem le az emberrel,hogy ne akkorra legyen aktuális a dolog.Úgysem gurultam még arra,max.akkor mikor zsének vittem a motort..
De szép a a ződ SV .Műszakilag patent lehet, ha 150nél 5.5L-t fogyaszt .

Ritka ez a szín az biztos...

Balu, ha ápril közepe, akkor én már sajnos evezek, úgyhogy Májkira hárul a terelgetés feladata...Pedig mekkora szám lenne V2-esekkel végigcsördíteni a 10-esen...

Kezdem egyre jobban megkedvelni ezeket a dzsánelli dobokat.Lehet mégse válnék meg tőle egyhamar....Most a hétvégén kaptam is rájuk nem kevés dícséretet, szóval amikor motorfékkel lassulok, az odab@sz még mindig
Má próbáltam egy raptorosnak elpasszolni.Hátha sikerül.
megpróbálom leszervezni a dolgot, előre is köszi
hogy nálam semmi se megy simán...
Nem gond simán elhozom.
Okok.THX.
Csak a 17-e nem ok nekem, de minden egyéb király! Motorozunk egy jót ha jössssssssz!
Ja és persze köszönöm előre is..
Oksa,megbeszéljük amint tudok pontosat az indulás időpontjáról..Áprilisban lesz majd belőle valami,akkora jön össze a kesh..Szólunk Zsének is,úgyis kipufogó mustrát akart tartani valamikor..
superzone-ban kicsit csalódtam ők a scorpion magyar disztributorai és még csak válaszolni se válaszoltak nekem, pedig csak információt kértem. lehet elvileg M-esről L-esre cserélni a belsőt! nem szeretném azért kanadából megrendelni bele a belsőt... Szal írok a lajosnak hátha segítenek, esetleg ha van náluk ilyen megbeszélhetjük h hozol nekem 1et? természetesen előre odaadom a lét, nem egy nagy összeg csak postával duplája lenne
Bátran merem ajánlani én is a Zsuzsit,az én Spidimet is ő alakította rám úgy mintha eredeti lenne.
Mielött mennél hívd fel időpont egyeztetésre.
Telefonálj, mert ez egy családi házban van.
Ha most tippelek majd kilencedikén.
mikor is mész ausztriába?
Na akkor van egy utam pénteken feléjük.Honlapon azt írták telefonáljak.Vagy lehet oda menni csak úgy is?
szerintem megoldható úgy mint a mostani
úgy mindenkinek jóóó
Tuti,
nekem az egyik lába cafatokra volt szakadva, kicseréltek rajta mindent, az egyik válla szintén a két könyökén is lecserélték a bőrt, a hátát befestették a fenekén kicserélték a bőrt, befestették
és +5000 ért még azt is megcsinálták volna hogy a bélést ami bele van varrva, kiszedik és tesznek rá zippzárt, hogy ki tudjam mosni néha...
Ha te / ti jöttök Tsanyival akkor ott a helyem!
Jajjjj.

(meghaltam)
Alakítanak is nem csak tisztítanak?
Ni!
engem is engem is