Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha fúrva van a rendszám akkor nem sokat érek vele..
Nem sokáig tart egy 400 Ft-os rendszámtartó felszórása.
Nekem is sérült a rendszámom.lyukas az enyém is.
Az a gáz,hogy nem tudom mennyire fognak elsiklani fölötte.A legszarabb az egészben,hogy így vettem tehát nem én furkáltam ki..
sima diablo szett kb 64 a motorgumishop-nal. Ugyhogy nem rossz vetel, ha nem tul regi a gumi...
Ha megfelelo szogben all a rendszam es nem befolyasolja a szamok/betuk kinezetet a csavar, akkor nem hiszem, hogy belekotnek....amugy meg ugyis csak huledezni fognak, hogy micsoda motorkerekpart latnak
az enyém csavarral rögzített, és nem volt gáz. igaz, Sanyi vizsgáztatta ;-)
120/70 - 180/55 Diablo ZR 55ropiért megéri?Zsír új...
Egy kérdés mivel motort nem műszakiztattam még:
Mennyire nézik a rendszámot?Csak azért kérdezem mert az enyém át van fúrva két helyen..Gáz lehet belőle?
A motort valahogy nem lehetne felpászítani a hajóra?Ahol megálltok pár napra ott már lehetne is neki kenni..
ünnep? max. a vendégeknek....Ezt úgy kell elképzelni, h a munkahelyeden laksz 7 hónapig

Ja, de bocs, van 2 hét szabi .Abból az első 2 nap észheztérés, ha persze úgy adják ki, ahogy én szeretném, akkor talán Korzika , ha nem akkor kanyarvadászat dobcsin meg Visegrádon, Szentlacin...Vagy ha van akkor túra
jól látod...22es csapdája, ittho lé nélkül vagy lével külföldön...A mocizás szempontjából mindkettő suxxx...

Mondjuk így legalább mire nyugdíjba megyek, lesz egy antik, de jó állapotú sv1000-m a garázsban

Amúgy, az ősztől tavaszig idő sem olyan rossz motorozásra, nincs is annyira meleg , a bőrruha főleg ősszel meg tavasszal kiváló!Télen meg a cordurás cuccal gyakorlatilag addig lehet gurulni, amíg nem jön a hó.Ettől mondjuk az idei tél szopás volt a sok hó miatt, de talán 10évente ha ilyen van.Én a tavalyi langyos telet jobban csíptem volna idén is...
Na ezt kérdeztem volna hogy azé néha nézzek a tükörbe?
Nem létezik hogy mindennap csak meló van.3 napos ünnepekre már csak itthon leszel.
nem fogod elhinni...október közepén

Kközben meg, ha itthon állunk 3 napig, akkor időnként majd rápattanok és húzok neki egy kövérebbet...

Ha pont úgy jön ki, akkor talán 1-1 lájtos rövid túra is belefér
Húúú bazz nem lehet könnyű de hát nem sokat ér az ember azzal ha itthol van és lóvé meg nincs..
Mikó jössz vissza?
6-án este már röppenek el innen
Akkor várható a hétvégén egy SK túra? Egy gyors laszt minyüt?
Vedd meg mindet!
Hát ja a kawasakik szarul fogyasztanak!
az anyjuk p..ját.akkor jó ha gyorsan megveszem
Jelenleg semmit, de csutka kormányt akarok rá!
Ezt jol latod . Annyiba kerul egeszen aprilis 30-ig, utana 765 lesz szeptember vegeig....
Jól látom,hogy a motorhoz 585ft az autópálya díj?
Egy kis szomszéd ébresztő
Elővettem én is a masinát.

http://www.sportmotor.hu/motor...